הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשבון בנק

• פותח/ת השרשור alex_r
  • פורסם בתאריך

alex_r

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
-69
115
0
אני בן 17 וחצי ואני רוצה לדעת אם אפתח חשבון בנק אז הבנק יגבה ממני כסף על החשבון כל חודש?
כי המשכורות שלי שהם רק בקיץ, נעות בין 700 ל1000 שקל בחודש..
זאת אומרת שאין לי משכורת קבועה.. אני עדיין יכול לפתוח חשבון בנק בלי שיגבו ממני תשלום על החשבון כל חודש.. ?

אז איך הבנק ירוויח? בעקרון מגיע לך הנחה או אי תשלום עמלות לתקופה מסויימת בגלל שאתה צעיר. אבל לדעתי שווה לך לחכות עד שתגיע לגיל 18 ותוכל לפתוח חשבון חייל, שהתנאים בו ממש טובים ולא משלמים עמלות, מלבד הפקדה ועוד משהו ששכחתי...

יש פטורים או הקלות לצעירים מעמלות
לך לבנק ותבדוק

לא בהכרח, אני חושב שבחשבון נוער לא משלמים עמלה כל חודש (הבנק בונה על זה שכבר לא תעבור בנק על זה והם ירוויחו לקוח כשתגדל), תבדוק את זה

כשהיה לי חשבון צעיר יכלתי לעשות עד 3 פעולות בחודש ללא עמלה, היה רק עמלה בכספומט וצ'קים

דווקא לחשבון צעיר זה נורא משתלם, יש לי מגיל 16 כי אני עובד פה ושם ובעיקרון יש הרבה הקלות לגבי עניין העמלות והאחוזים... לך לבנק ודבר עם הנציג ותחליט שם, מה אתה שואל בפורום 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית