הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ fbw קשה

Kilogram

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
-173
35
0
אני מתאמן מתחיל ואני עושה fbw כרגע אבל זה מאוד קשה ומעייף לעבוד על כל הגוף בכל אימון
אני עושה 5 סטים שריר גדול ו-2 לשריר קטן ועולה במשקלי עבודה אבל אני ממש עייף מזה ובזמן האחרון מדלג על הרבה תרגילים במיוחד של הרגליים בגלל שאין לי כוח

האם כדאי לי להחליף תוכנית אימונים ל-ab או abcd?

הפורום תומך בתוכניות כוח

סקוואט-לחיצה-משיכה

ובצדק... עם הכוח תגיע המסה..

תתחיל SS

תשמע אני אגיד לך את האמת אין תכנית קלה.
עשיתי FBW, SS, AB, ABC
תכלס הכל קשה אם אתה עובד כמו שצריך.

אם אתה רוצה להתקדם אתה צריך לעבוד קשה, אני לא רואה סיבה למה תכנית אחרת תיהיה לא קשה.
אולי FBW תרגיש לך יותר מעייפת נניח מAB אבל סמוך עלי שאם תעבוד קשה גם AB תעייף אותך.

אין טעם לעשות ABCDEFGHIJKLMNOP....
אם אתה רוצה אתה יכול לעשות AB שזה הגג של הפיצול (בשביל בן אדם שמתאמן טבעי).
חוץ מזה שאני לא יודע מה המטרות שלך ואם הן חיטוב אז FBW יכול להיות שימושי אבל אם זה מסה אז אני פחות תומך ב-FBW אלא ב-AB.
אגב אם אתה מתאמן מתחיל אז כן FBW דווקא מומלץ לשלב הראשוני כדי להרגיל את השרירים לסטרס ולעשות את הכל על משקלים נמוכים עד שהשרירים יתרגלו לכל עניין האימונים ומשם להתחיל AB.
שכל התהליך הזה בדרך כלל לוקח לא יותר משבועיים שלושה.

אני מתאמן מתחיל ....... ובזמן האחרון מדלג על הרבה תרגילים במיוחד של הרגליים בגלל שאין לי כוח...
אולי תשאיר רק תרגיל רגליים אחד -סקווט. אם עדיין יהיה לך קשה, תקטין את כמות התרגילים המישניים (אם אתה עושה אותם), אפשר גם להקטין את מספר הסטים (ל 3 במקום 5).

אני מתאמן מתחיל ואני עושה fbw כרגע אבל זה מאוד קשה ומעייף לעבוד על כל הגוף בכל אימון
אני עושה 5 סטים שריר גדול ו-2 לשריר קטן ועולה במשקלי עבודה אבל אני ממש עייף מזה ובזמן האחרון מדלג על הרבה תרגילים במיוחד של הרגליים בגלל שאין לי כוח

האם כדאי לי להחליף תוכנית אימונים ל-ab או abcd?
רגליים באמת קשה לאמן, כי הם שריר כל כך גדול וזה פשוט מעייף, במיוחד אם אתה עושה 5 תרגילים וכל אחד 5 סטים (שזה מה שיקרה בתוכנית ABC או ABCD)... נסה לעשות תרגיל אחד (מומלץ ביותר סקוואט, HB LB FRONT כל אחד מהם...) ותראה איך תתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית