הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים במרפק שמונעים ממני לעשות תרגילים

• פותח/ת השרשור asafg
  • פורסם בתאריך

asafg

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום שמי אסף ואני חדש כאן בפורום מקווה להשתלב =].
אני רוצה ללכת לחדר כושר ממש בקרוב, כבר הייתי כמה פעמים אבל עכשיו אני רוצה לחזור ויש לי בעיה אחת קטנה לפני שאני קובע את התכנית אימונים. יש לי בעיונת קלה במרפק שמאל, כל תרגיל שאני עושה שנכלל בו ליישר ולקפל את יד שמאל זה עושה לי קנאקים כאלה ,לפעמים חלשים ולפעמים יותר חזקים וזה לפעמים קצת כואב לי ואם אני לא טועה זה התחיל לי בערך בגיל 13 ועכשיו אני בן 17 וחצי .אם אני מקפל ומיישר את המרפק בלי משקולת אז אין את הקנאק הזה זה, רק כשאני מחזיק משקולת. רציתי לדעת אם מישהו יודע אם זה פוגע במרפק הקנאקים האלה? מותר להתאמן אם זה בכלל? יש איך לפתור את זה? ואם לא אז איזה תרגילים חלופיים אפשר לעשות ? תודה לעוזרים 👑

• פותח/ת השרשור
עברו 24 שעות ועדיין לא קיבלתי תשובה וזה ממש דחוף כי כבר יש לי מנוי ואני לא יודע איזה תרגילים לעשות ואיזה לא זה דחוף!!!

קנאקים זה בדר"כ תופעה שלא גורמת נזק בכלל, זה פשוט שיחרור אוויר שמצטבר בסחוס.
לצערך, קשה לי לדמיין הרבה תרגילים שלא כוללים פשיטה מרפק..
אם זה מכאיב בצורה יוצאת דופן אולי כדאי שתיבדק אצל אורטופד שיבדוק אם יש בעיה ספציפית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית