עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמיד כשהאימון עובר את השעה אני רואה את השרירים שלי הולכים למלתחות. מתפרקים לגמרי. גם יצא לי לשמוע שברגע שמרגישים רעב זה הסימן שהגוף מפרק שריר. מדהים כמה שטויות הדפ"רים בחד"כ ממציאים.
בכל מקרה, אין בעיה שהאימון יהיה שעה וחצי, הגיוני אם המשקלים מתחילים להיות כבדים. אם מפריע לך האימון הארוך מסיבה כלשהי, לפי מה שהתוכנית שלך זכורה לי, את יכולה להוריד כמה דברים משם. אבל אין שום בעיה באימון ארוך.
איך נראה האימון?
למה בתוכנית FBW אתה עושה A1 ו A2?
נחמד לראות בחורה עושה סקוואט חופשי, בנץ' פרס ודדליפט.. ישר כוח
אני עושה FBW אימון A1 אימון A2.
זה הולך יום A1 ,יום לא,יום A2,יום לא...3 פעמים בשבוע,עלייה במסת שריר כמובן.
יש תרגילים שאפשר לוותר עליהם?
ומשום מה ניראה כאילו אין לי מספיק תרגילי רגליים או שאני טועה.
A1[FONT=Arial (Hebrew)]:[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]רגליים-סקוואט חופשי כנגד מוט 6
[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]3 [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]חזה:[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 8[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]2 [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]בשכיבה לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד משקוליות יד 8X[FONT=Arial (Hebrew)]2 [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]גב:[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]יד אחורית-מקבילים אחיזה צרה בתוספת משקל 12[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]2[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]מתח עם כיסא תומך בתוספת משקל{אם אפשר} 10[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]2 [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]חתירה בהטיה לפנים 6[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]2 [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]כתפיים-בעמידה הרחקת כתפיים כנגד משקוליות יד 12[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]2 [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]יד אחורית-פשיטת מרפקים כנגד מוט 10[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]2 [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]יד קידמית-בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט 8[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]2 [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]בטן-כפיפת גו במכונה ייעודית 10[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]2 [/FONT]
A2[FONT=Arial (Hebrew)]:[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]רגליים:[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]דדליפט קלאסי 6[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]3 [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]בישיבה כפיפת ברך במכונה 12[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]2 [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]חזה-בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 8[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]3 [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]גב-בהטעיית גו חתירה עם משקוליות יד 6[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]3 [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]כתפיים-בישיבה לחיצת כתפיים מלפנים עם משקוליות יד 8[/FONT]X[FONT=Arial (Hebrew)]3 [/FONT]
הייתי משנה את התוכנית לגמרי אבל חבל סתם לבלבל אותך, את מנסה לעלות במסת השריר? תתמקדי בתוכנית הזו, אם אתה לא מתקדמת נחפש דברים לשנות.
אין תוכנית טובה או לא טובה, הכל בהתאם למטרה, תזונה וכמה רוצים להתקדם.
בקשר למשך האימון, את יכולה להוריד את היד האחורית והקידמית מ A1 ולהעביר את היד קידמית ל A2 (לעשות רק פעמיים בשבוע יד אחורית)
כנ"ל בטן להעביר ל A2
קורה בגלל מספר דברים:
א. התוכנית הזו לא מותאמת לעלייה מאימון לאימון, כדוגמה לתוכנית SS שמופיעה כאן באתר
ב. את לא מצליחה להתאושש מאימון לאימון, אם כי את אישה וקשה לך יותר מגבר או כי את לא אוכלת מספיק
ג. את מפחדת לעלות במשקלים למרות שאת יכולה, בגדול כל פעם שמנסים משקל חדש הוא יהיה קשה מאוד וכל פעם יש הרגשה של "אני לא אצליח" אבל בסופו של דבר המוט עולה ומתפלאים כל פעם מחדש.