C Calman משתמש מתחיל 100 0 נק' מוניטין: 240 0 100 0 30/7/10 #1 שלום, ברך שמאל שלי כואבת אחרי שמופעל עליה לחץ (משחק כדורגל, סקוואטים כבדים) ואז היא מושבתת מפעילות לפרק זמן מסוים אני סוחב את השטות הזאת כבר קרוב ל3 שבועות (זה בא והולך) מתיחות עוזרות וזה כואב בעמידה ממושכת מה עושים?
שלום, ברך שמאל שלי כואבת אחרי שמופעל עליה לחץ (משחק כדורגל, סקוואטים כבדים) ואז היא מושבתת מפעילות לפרק זמן מסוים אני סוחב את השטות הזאת כבר קרוב ל3 שבועות (זה בא והולך) מתיחות עוזרות וזה כואב בעמידה ממושכת מה עושים?
A antipop_killaa משתמש פעיל 784 1 נק' מוניטין: 675 0 784 1 30/7/10 #2 כמה זה כואב? הכאב מפריע לך לתפקד? , אתה מרגיש את הכאב בתנועה מסוימת? Upvote 0 Downvote
C Calman משתמש מתחיל 100 0 נק' מוניטין: 240 0 100 0 30/7/10 פותח/ת השרשור #3 אני לא מרגיש את הכאב במהלך הריצה אבל יום אחרי הברך מאוד כואבת וגם קצת קשה ליישר אותה לגמרי כואב גם קצת בנקודה מסוימת כשאני לוחץ עליה שכחתי להזכיר שהכאב הוא בצד חיצוני של ברך שמאל (זה שפונה שמאלה) Upvote 0 Downvote
אני לא מרגיש את הכאב במהלך הריצה אבל יום אחרי הברך מאוד כואבת וגם קצת קשה ליישר אותה לגמרי כואב גם קצת בנקודה מסוימת כשאני לוחץ עליה שכחתי להזכיר שהכאב הוא בצד חיצוני של ברך שמאל (זה שפונה שמאלה)
minimonster משתמשת כבוד 2,672 400 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 19,428 0 2,672 400 בבית 30/7/10 #4 אם הכאב מופיע יום אחרי והמתיחות עוזרות לשכך את הכאב- אז יש מצב שזה שריר ולא הברך עצמה... ואתה יכול להיעזר בפרוטוקול פציעות שיש פה בפורום. אם כל מה שבפרוטוקול לא עוזר או שאתה חושש באופן כללי ורוצה אבחון מדויק- לך לאורתופד. Upvote 0 Downvote
אם הכאב מופיע יום אחרי והמתיחות עוזרות לשכך את הכאב- אז יש מצב שזה שריר ולא הברך עצמה... ואתה יכול להיעזר בפרוטוקול פציעות שיש פה בפורום. אם כל מה שבפרוטוקול לא עוזר או שאתה חושש באופן כללי ורוצה אבחון מדויק- לך לאורתופד.