הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ taping או שלא כותבים את זה

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אני מחכה כבר הרבה זמן בשביל לעשות SS בגלל שחצי מהמאמנים שלי לא מוכנים שאני יעשה סקוואט מלא PC מילטרי ודדליפט ואחרי ויכוחים רבים (וזה שעשיתי סקוואט בלי להקשיב להם ;P)
הסכימו שאני יעשה את הכל חוץ מPC כל עוד אני יעשה טייפינג (או איך שלא אומרים את זה ) לברך בסקוואט ושאני ישתמש בחגורת גב בסקוואט דדליפט ומילטרי... כן אני יודע שזה שטויות אבל אם אני רוצה לעשות SS אני צריך להתפשר אז מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הסרט של הטייפינג באיזור המרכז? ואולי תוכלו להביא לי מדריך שיסביר לי איך לעשות את זה בצורה נכונה 😃
תודה.

• פותח/ת השרשור
תעבוד עליהם, שים מסקינטייפ.
המאמן שהיה לצידי ויענו הגיע איתי לפשרה יודע מה זה טייפינג הוא עושה את זה בעצמו...ולמי שישאל,אני שאלתי מאיפה הוא משיג והוא אמר שהוא משיג דרך אחותו (פיזיוטרפיסטית)

חבל על המאמץ, אני לא מבין איך מאמן במכון יכול להכריח אותך לקנות משהו כדי להתאמן איך שבא לך.. אולי חגורה זה עוד טיפה מובן אבל רצועות ברכיים??

• פותח/ת השרשור
חבל על המאמץ, אני לא מבין איך מאמן במכון יכול להכריח אותך לקנות משהו כדי להתאמן איך שבא לך.. אולי חגורה זה עוד טיפה מובן אבל רצועות ברכיים??
אין לי למה להתווכח כי זה לא שההורים שלי תומכים בי אם אני יגיד מילה הם גם יבטלו לי את המנוי מרוב פניקה...מישהו יודע למה הוא מתכוון ומאיפה אני משיג את זה?
ודרך אגב שאלה שלא קשורה מישהו יודע על חנות לתוספים בדיוטי פרי\גרמניה\צרפת\שוויץ?
כי אני טס בע"ה עוד יומיים ורציתי לקנות בחול בזול יותר כבר...

אנשים כמוך מעצבנים אותי , הבנתי שאתה ילד קטן אבל תלמד לעמוד על שלך..
יגידו לך לשים קונדום (סליחה- אמצעי הגנה) על הראש מהסיבה שזה מגן על זה שלא תקבל כינים ואתה תבוא ותשאל איפה את משיג קונדום..
מה שאמרו לך זה שטויות וגם אתה יודע את זה, אין שום הסכם שמחייב אותך לקנות ציוד בשביל תרגילים מסויימים.
ואתה רשאי לעבוד איך שבא לך בחדר כושר, עובדה שהם לא יבואו לבנאדם עם סקוואט גבוה ויגידו לו משהו

צריך להרוג אנשים כמו המדריכים האלה...
אשכרה דואגים לתחת שלהם, כי אם יקרה לך משהו זה יבוא על חשבונם.

יגידו לך לשים קונדום (סליחה- אמצעי הגנה) על הראש מהסיבה שזה מגן על זה שלא תקבל כינים ואתה תבוא ותשאל איפה את משיג קונדום..
מה שאמרו לך זה שטויות וגם אתה יודע את זה, אין שום הסכם שמחייב אותך לקנות ציוד בשביל תרגילים מסויימים.
ואתה רשאי לעבוד איך שבא לך בחדר כושר, עובדה שהם לא יבואו לבנאדם עם סקוואט גבוה ויגידו לו משהו

אבל הוא דיי לכוד, אם הוא לא יעשה את זה יאכלו להורים שלו ת'ראש שזה מסוכן והכל ומה אתה חושב שההורים שלו יעשו.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שאני עומד מול המדריך ואומר לו כן על כל דבר? אני רבתי שאם כמעט אם כל מאמנים אני מתכווח איתם מביא להם הוכחות אבל אני לא יכול לעשות יותר מזה כי מצד שני ההורים שלי אוכלים סרטים שאני יפצע ואצטרך ניתוחי גב וברך בגיל 17... אז נכון זה שטויות לשים רצועות וחגורה אבל אם זה מה שצריך לעשות בשביל שירדו ממני אתה לא מסכים שעדיף לי לשתוק ולהסכים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית