הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי FBW בייבוש

• פותח/ת השרשור Silvah
  • פורסם בתאריך

Silvah

משתמש מתחיל
162
0
נק' מוניטין:
295
162
0
טוב אז אני ממחר מתחיל יבוש של 9 ימים ע"פ המדריך הזה
http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance_diet_mass/shredded_in_6_days

בעקרון ממליצים שם להתאמן ככה:

Quads - תרגיל כלשהו: 10-12 חזרות עם 30 שניות מנוחה.
Hamstring - אותו דבר.

אותו עקרון ממשיך עם תרגיל אחד לגב, תרגיל אחד לחזה תרגיל אחד ליד אחורית ותרגיל אחד ליד קדמית.

6-8 סטים לכל התרגילים.

זה ביום הראשון, יום אחרי זה עושים את אותו הדבר רק עם תרגילים אחרים, מעלים מספר חזרות ל12-15 וגם קצב יותר מהיר.

יום אחרי זה הם ממליצים לעשות רק אימון פלג גוף עליון ומשם זה ממשיך ליום מנוחה\אינטרוולים ואז יום עבודה לשרירים ספציפיים שרוצים להדגיש...

אני בכול אופן לא כל כך אוהב את התוכנית הזאת כי היא בנויה לאנשים יבשים לאללה שמתכוננים שבוע לתחרות....
אני עומד על 11-13 אחוזי שומן ורק רוצה להתייבש קצת.
אז אני שואל אתכם מה כדאי לי לעשות... קראתי המלצות שצריך בייבוש (שזה בעצם אומר ריקון גליקוגן) לעשות תוכנית של FBW פעמיים אחת אחרי השניה 3 פעמים בשבוע...
מה לדעתכם עדיף? והאם התוכנית שרשמתי למעלה טובה?
אם לא אשמח להמלצה לתוכנית... תודה!

• פותח/ת השרשור
אוקיי.. שלוש שאלות -

1. זאת אומרת שתוכנית שכוללת תרגיל אחד לכול קבוצת שרירים עם 12-15 חזרות ו6-8 סטים, על 30 שניות מנוחה בין סט לסט תהיה טובה? אני יכול פשוט לבחור תרגילים בעצמי?

2. אני צריך לחזור על התוכנית פעמיים באותו אימון? זאת אומרת לסיים את כלהתרגילים ואז להתחיל מהתחלה?

3. אפשרי להחליף תרגילים בימי אימון שונים? לדוגמא אם ביום ראשון עשיתי פולי תחתון עם מוט ישר בתור תרגיל ליד קדמית ביום שני אני יכול לעשות יד קדמית עם משקולות יד?

טוב אז אני ממחר מתחיל יבוש של 9 ימים ע"פ המדריך הזה
http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance_diet_mass/shredded_in_6_days

בעקרון ממליצים שם להתאמן ככה:

Quads - תרגיל כלשהו: 10-12 חזרות עם 30 שניות מנוחה.
Hamstring - אותו דבר.

אותו עקרון ממשיך עם תרגיל אחד לגב, תרגיל אחד לחזה תרגיל אחד ליד אחורית ותרגיל אחד ליד קדמית.

6-8 סטים לכל התרגילים.

זה ביום הראשון, יום אחרי זה עושים את אותו הדבר רק עם תרגילים אחרים, מעלים מספר חזרות ל12-15 וגם קצב יותר מהיר.

יום אחרי זה הם ממליצים לעשות רק אימון פלג גוף עליון ומשם זה ממשיך ליום מנוחה\אינטרוולים ואז יום עבודה לשרירים ספציפיים שרוצים להדגיש...

אני בכול אופן לא כל כך אוהב את התוכנית הזאת כי היא בנויה לאנשים יבשים לאללה שמתכוננים שבוע לתחרות....
אני עומד על 11-13 אחוזי שומן ורק רוצה להתייבש קצת.
אז אני שואל אתכם מה כדאי לי לעשות... קראתי המלצות שצריך בייבוש (שזה בעצם אומר ריקון גליקוגן) לעשות תוכנית של FBW פעמיים אחת אחרי השניה 3 פעמים בשבוע...
מה לדעתכם עדיף? והאם התוכנית שרשמתי למעלה טובה?
אם לא אשמח להמלצה לתוכנית... תודה!

למה אתה רוצה לעשות ייבוש?

אתה מודע לעובדה שזה יחזיק בדיוק לכמה שעות\יום עד שתתחיל לצרוך נתרן,פחמימות ונוזלים בצורה סדירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית