סרטון מבחן כח אישי

כבוד החתזקת הרבה מאז שאני זוכר שהתאמנו ביחד.
בסקוואט לדעתי היית יכול לתת גם יותר.

חזק ביותר !

קח כמה הערות בונות
רצועות להוריד
מגבת להוריד (אתה יכול למרוח מגנזיום על החולצה בסקוואט)
במתח תישר ידיים (תתחיל כל חזרה מתליה)
ואם בחרת לעשות פוש פרס זה סבבה לגמרי

עדיף להחזיק בסופיניצה
מערב יותר שרירים (הבייספס נכנס ולא רק הברכיאליס), והלטיסימוס דורסי מתארך יותר (יותר טווח)
ויותר משקל שאפשר לעשות איתו

ובחירת ה Soundtrack 👏
דרמטי, כמו בסרטונים של ברוקס קוביק. רק שאתה יותר חתיך 😘

• פותח/ת השרשור
תודה למגיבים.
המתח באחיזה הפוכה בגלל דלקת קטנה וישנה שיש לי בכתף שמאל (כנראה בחיבור של הבייספס), מתח רגיל מכאיב לי לפעמים. אני לא מיישר את הידיים עד הסוף בכוונה, כדי לא למתוח מדי את השרירים . אגב, מתח באחיזה כזאת מאפשר לי לעבוד עם יותר משקל.
המגבת והרצועות זה חלק מציוד אימונים שלי. אני אוהב אותם והם אותי 😃.
המבחנים הסתיימו שבוע שעבר והקליפ בא לציין זאת 🚬🤪🚬
ותודה מיוחדת ליוטיוב על זה שלא סגרו לי את הפס קול על הפרת זכויות יוצרים .

תודה למגיבים.
המתח באחיזה הפוכה בגלל דלקת קטנה וישנה שיש לי בכתף שמאל (כנראה בחיבור של הבייספס), מתח רגיל מכאיב לי לפעמים. אני לא מיישר את הידיים עד הסוף בכוונה, כדי לא למתוח מדי את השרירים . אגב, מתח באחיזה כזאת מאפשר לי לעבוד עם יותר משקל.

אני לא מבין אותך, אתה מתעקש להשתמש במגבת שיכולה רק להרוס, הרי לרפד את המוט היא לא באמת עושה, ומה יקרה אם יום אחד היא תחליק לך או משהו?

ובקשר לרצועות זה גם מסוג הדברים שיום אחד פתאום הרצועות לא יהיו ותבין שהגריפ לא חזק כמו שהוא אמור להיות... למה לא לזרוק את הדברים האלה למקומם הראוי? (בפח הזבל).
התועלת היחידה שאני יכול לראות ברצועות זה או לשראגס עם משקל שהגריפ כבר באמת לא מסוגל לתמוך בו, או לOL שעוזר לתרגל את המשיכה בלי הידיים.

תודה למגיבים.

לא ענית לי, אני דורש התייחסות.

משקלים יפים, אבל למה פוש פרס ולא פרס?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין אותך, אתה מתעקש להשתמש במגבת שיכולה רק להרוס, הרי לרפד את המוט היא לא באמת עושה, ומה יקרה אם יום אחד היא תחליק לך או משהו?

ובקשר לרצועות זה גם מסוג הדברים שיום אחד פתאום הרצועות לא יהיו ותבין שהגריפ לא חזק כמו שהוא אמור להיות... למה לא לזרוק את הדברים האלה למקומם הראוי? (בפח הזבל).
התועלת היחידה שאני יכול לראות ברצועות זה או לשראגס עם משקל שהגריפ כבר באמת לא מסוגל לתמוך בו, או לOL שעוזר לתרגל את המשיכה בלי הידיים.

חשבתי על הסיבה שאני משתמש במגבת. הסיבה העיקרית היא שאני מרגיש ששכבה של בד יבש -בניגוד לחולצה הרטובה שעלי, כן מוסיפה לאחיזה של המוט. בנוסף לזה, גם השפשוף על הגב הוא לא כיפי לי (גם שיש לי שם קעקוע ואני חושש שזה יקלקל אותו).
הרצועות מאפשרות לי לעבוד במשקלי עבודה מעבר לגריפ. הגב שלי מתחזק הרבה יותר מהר מהאחיזה.
אחרי 160 אני לא מצליח להחזיק את המוט ולעבוד באחיזה משולבת זה מיותר כי אני לא בתחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית