הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מבחן כח אישי

חשבתי על הסיבה שאני משתמש במגבת. הסיבה העיקרית היא שאני מרגיש ששכבה של בד יבש -בניגוד לחולצה הרטובה שעלי, כן מוסיפה לאחיזה של המוט. בנוסף לזה, גם השפשוף על הגב הוא לא כיפי לי (גם שיש לי שם קעקוע ואני חושש שזה יקלקל אותו).
הרצועות מאפשרות לי לעבוד במשקלי עבודה מעבר לגריפ. הגב שלי מתחזק הרבה יותר מהר מהאחיזה.
אחרי 160 אני לא מצליח להחזיק את המוט ולעבוד באחיזה משולבת זה מיותר כי אני לא בתחרות.

השכבה של הבד היבש הזה זה סתם הרגשה, זה לא באמת תורם, גם אני מאלה שמזיעים הרבה וזה אף פעם לא עשה בעיות, זה הכל בראש, ובקשר לשפשוף המוט לא זז בכלל על הגב לא אמור להיות שפשוף...😳

ובקשר לרצועות, אתה מחזק את מה שאמרתי, הנה תסתכל עכשיו הגעת לנקודה שאתה יכול לעשות דדליפט 220 והגריפ שלך מחזיק רק 160, לא חבל? גריפ זה אחד הדברים שמשתפרים ממש מהר, רק צריך מגנזיום. חוץ מזה השיפור בגריפ יעזור לך גם בדברים אחרים ואתה לא תפתח תלות ברצועות.
אני גם לא מבין למה אתה לא עובד לאחיזה משולבת, נכון אתה לא בתחרות אבל אתה רק יכול למשוך מה שהידיים שלך יכולות להחזיק, תחזיק יותר - אולי תוכל למשוך אותו.
תחזיק פחות - תמשוך פחות.

בכל מקרה אתה חזק אבל לפי דעתי ברגע שתתרגל לעבוד בלי רצועות אתה לא תחזור לזה

• פותח/ת השרשור
אני אקנה מגנזיום באזדמנות וניתן לזה ניסיון. אבל אינני נותן לזה משמעות רבה מדי, כל עוד אני מסוגל להתקדם עם המשקלים.
לגבי אחיזה משולבת- לא נראה לי שזה בריא במיוחד האסימטריות של גובה הכתפיים והזויות במשקלי העבודה האלה. אחרי הכל, זאת באמת טכניקה תחרותית ואין צורך להפוך אותה להרגל באימוני חובבנים.
מעניין שבתחרויות סטרונגמן הם משתמשים ברצועות ללא שום סנטימנטים 😃

אני אקנה מגנזיום באזדמנות וניתן לזה ניסיון. אבל אינני נותן לזה משמעות רבה מדי, כל עוד אני מסוגל להתקדם עם המשקלים.
לגבי אחיזה משולבת- לא נראה לי שזה בריא במיוחד האסימטריות של גובה הכתפיים והזויות במשקלי העבודה האלה. אחרי הכל, זאת באמת טכניקה תחרותית ואין צורך להפוך אותה להרגל באימוני חובבנים.

בסטרונגמן הם צריכים להרים X משקל לכמה שיותר פעמים וזו התחרות אז הם משתמשים ברצועות.
אתה מתאמן חובבני שמתאמן בשביל לגדול ולהתחזק אז עדיף לך בלי רצועות.
בקשר לאסימטריות זה באמת יש איזושהי אסימטריות באזור השכמות אבל זה לא אמור להפריע לך יותר מדי. זה גם לא ממש מורגש. תעשה איך שבא לך פשוט חבל כי במשולבת אתה תרים יותר זה הכל

• פותח/ת השרשור
בסטרונגמן הם צריכים להרים X משקל לכמה שיותר פעמים וזו התחרות אז הם משתמשים ברצועות.
אתה מתאמן חובבני שמתאמן בשביל לגדול ולהתחזק אז עדיף לך בלי רצועות.
בקשר לאסימטריות זה באמת יש איזושהי אסימטריות באזור השכמות אבל זה לא אמור להפריע לך יותר מדי. זה גם לא ממש מורגש. תעשה איך שבא לך פשוט חבל כי במשולבת אתה תרים יותר זה הכל

אני ארים הרבה יותר גם עם הרצועות 😃 , גם שאם יפול לי המוט זה יבאס את בעל המכון (ואני חייב לו כבר 100 ש''ח על נזק 🙄).
חוצמזה, אני משתמש ברצועות רק במשקלים כבדים בדד-ליפט אבל את כל תרגילי המשיכות אני עושה בלי.
אבל אני אשמח לנסות דברים חדשים, בשביל אנחנו פה -לחלוק ידע וללמוד דברים חדשים .

ומה אני אעשה עם המגניזיום שקניתי ?!?!?
היית צריך לחשוב על זה לפני שפרסמת את הHandjob 😵 אבל לא נורא- אני מוכנה לקבל את המגנזיום כתרומה. אפשר גם להחליף תמורת כמה מגבות יתומות 😛

היית צריך לחשוב על זה לפני שפרסמת את הHandjob 😵 אבל לא נורא- אני מוכנה לקבל את המגנזיום כתרומה. אפשר גם להחליף תמורת כמה מגבות יתומות 😛

נכון ... אני מדבר יותר מידיי ..
איך אני אעביר לכם את זה ?

כבר לא 😣

• פותח/ת השרשור
היו שינויים בכללים בזמן האחרון? (טוב, יש מצב שאני לא מעודכן -אחרי הכל , לא ראיתי טלוויזיה יותר משנתיים 😃 )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית