עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני 4 חודשים במכון ומתאמן כמו שצריך ואוכל כמו שצריך אבל בלי סקוואטים ודדליפ וכ'ו....רואים אצלי שהתפתחו השרירים והכל אבל, כמה שזה נשמע מטומטם, אני לא גודל אני לא "מתנפח", נשאר שחיף, יש משהו לעשות בקשר לזה?
גובה:1.81
משקל:56
אחוז שומן:11%
בתזונה אני פשוט מנסה כמה שיותר להגיע ל3000 קלוריות ביום
וסקוואטים לא פוגע בגיל כזה בגדילה? במילא אני צריך לדעת טכניקה ואין לי מושג מאיפה אני ילמד
אז אתה אומר שאתה לא גודל, ויודע שצריך לאכול יותר, אבל אתה עדיין בוכה? אני רוצה מיליון דולר, אבל אני לא יוצא מהבית ורואה כל היום טלויזיה, מה נראה לך שיקרה?
כון...סקוואטים פוגע בגדילה , מדלדל את האשכים ועושה טחורים , הדד ליפט פוגע בגב וגורם ליבלות בקרום טלטלת העכוז....רגע יש עוד שטויות ששמעתי בחדכ"ש מהמדריכים שרק עכשיו סיימו את ווינגייט:s59:.......... יאללה תתחיל לאכול (אהבתי שבהתחלה כתבת שאתה מנסה להגיע ל-3000 ואחרי זה ישר ירדת ל-2000) , ולהתאמן כמו שצריך , יש כאן מספיק סירטונים שמראים איך לבצע את הטכניקות נכון......תפסיק להתבכיין!!!!!גובה:1.81
משקל:56
אחוז שומן:11%
בתזונה אני פשוט מנסה כמה שיותר להגיע ל3000 קלוריות ביום
וסקוואטים לא פוגע בגיל כזה בגדילה? במילא אני צריך לדעת טכניקה ואין לי מושג מאיפה אני ילמד