מידע סרט חביב מאוד על תזונה כריפוי

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
בחיאת תשאירו את הציניות בצד. אני מעלה את זה כי אולי זה מעניין אנשים. לא חייבים לקבל את זה, גם אם יש פה אפילו משהו חצי נכון אפשר ללמוד.

http://www.youtube.com/watch#!v=8jC4GEkYbOI&feature=related

סרט שעוסק בעיקר בתיאוריה שגורסת כי לגוף יש יכולת ריפוי טבעית, ובשביל להפעיל אותה צריך לספק לו סביבה מתאימה - בסרט הם טוענים שזה למעשה המון פירות וירקות ולהפסיק עם מזון מעובד. (אין קשר להיות טבעוני או משהו כזה)

כמה דברים מעניינים שאהבתי מהסרט:

- להיות בריא זה מועיל, אבל לא מביא הרבה כסף (לחברות התרופות)
- רופאים לא עוברים כמעט הכשרה רצינית בתזונה
- הכמות המומלצת לאדם (נניח ויטמין סי) של ויטמינים היא לא נכונה.
- מחקרים שעסקו בריפוי הגוף ממחלות כמו סרטן לא קיבלו
-יש מדינות שזה לא חוקי לרופא להציע למטופל שלו טיפול אלטרנטיבי.
- אין התייחסות לתזונה. חולה שחולה בסרטן אוכל לחם, יוגורט וג'לי. זה באמת נשמע על הפנים כשחושבים על זה.
- בשביל לגרום לריפוי הגוף ממחלות בעזרת ויטמינים ונוגדי חימצון צריך להשתמש בכמויות מאוד גדולות, אין כמעט תופעות לוואי אם בכלל. בדרך כלל זה מוזרק ישר למחזור הדם.

תהנו. סרטון די זורם.

ועוד תוספת: תרופה נגד הסרטן שלא זכתה לחשיפה
http://forum.emetaheret.org.il/forum11/topic492.html
תשאירו את את השטויות כמו "אללה לאכול רק חסה וגזר" בצד זה ממש לא לעניין. יש שם עדויות של אדם שיש לו מספר מכירים חולי סרטן שהטיפול הזה עזר להם. שלחתי לו הודעה לראות מה נסגר איתם.
יש אנשים שטוענים שזה ריפא אותם אבל זה לא מקבל חשיפה כי הנושא הזה של סרטן מגלגל המון כסף ויש אנשים שלמעשה יפסידו אם לא יהיו אנשים חולים בסרטן.
אני מעלה את זה כי עד כמה שזה עצוב, אם בכל זאת מישהו מכאן ימצא לכך שימוש אולי יצא מזה משהו טוב.

• פותח/ת השרשור
למה קשה לך כל כך להאמין שאולי יש בזה תועלת?
כי זה "טבעי"? עדיף לזיין את הגוף שלך עם רעל עכברים שלא ישאר לך שיער וגבות אחר כך?

צודק, אני בדרך כלל מאמין לכל דבר שמישהו מפליץ באינטרנט. אני גם חושב שמגיע לי אוכל על זה.

אתה ממש מתעקש על להעלות שטויות וכל מיני נטורופתיה-קראפ למיניהם :bad:🆘😵
תתחיל להתעניין בדברים מועילים ומוכחים באמת.

אני ממליץ לך לקרוא את ריפוי או פיתוי של דר' סיימון סינג.
הוא סרק בספר בערך את כל הסוגי האלטרנטיבי האלה(הכל מגובה מחקרית) והראה שהכל חרטא.
האנשים האלה עושים את זה בשביל כסף יותר מחברות התרופות, רק בניגוד אליהן
הם לא צריכים לעמוד בשום קריטריונים מחמירים...

מה שמדהים אותי כל פעם מחדש באיזה קלות עובדים על אנשים עם הרבה ניפנופי ידיים ודיבור רך.

עידן אם אני קונה את זה וזה חרא אתה מקבל באן

זה אחלה ספר, אבל אל תצפה למצוא תיאור מלא של המאמר אלא הסברים ברמה כללית וצירוף רפרנסים.

סיימון סינג הוא מאוד מהימן אין לך מה לפחד שהוא מסלף עובדות, ובנוסף היה סביב הספר הזה שעורריה גדולה שניסו לתבוע אותו ולא הצליחו.

ואם אני זוכר נכון הוא הציע גם פרס כספי די גדול למי שיראה לו שיטה אלטרנטיבית שעובדת ועומדת בסטנדרט המחקר של "רפואה מבוססת ראיות."

ספר טוב.
לדעתי תחכה עוד כמה חודשים לסביבות דצמבר כי הוא יהיה במבצע בארץ של 4 ב-100, ותבקש מהמשפחה שתשלח לך.

דווקא אני זוכר כמה מחקרים על נושא דיקור סיני שהראה שיש בו איזושהי תועלת. יכול להיות דבר כזה? מורן, משה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית