תוכנית FBW שלנו

leon&maor

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
49
167
0
התכנית FBW הולכת ככה:

סקוואט 3X6
בנץ 3X5
מתח 3X7
לחיצת כתפיים 3X8 (מילטרי לא מרשים במכון זה פרטי וגם אין כלוב וזה המכון היחידי בעיר תתחשבו)
מקבילים 2X8
כפיפות מרפקים (פעם ב...עושה 2 סטים)
דדליפט 1X5

התכנית טובה מבחינת סדר התרגילים מספר סטים ? חזרות ? עצות לשיפור ? להחליף ?

ועוד שאלה - אין לנו כלוב במכון אנחנו עושים סקוואט בסמית' כי אין ברירה מהספה של הבנץ זה קשה לעשות צריך לזוז כמה מטרים לצד ואז להחזיר - יהיה קשה במשקלים גבוהים.
אז עכשיו השאלה שלי אם אמורים להרגיש את הגב תחתון בסמית ? שנינו נרגישים אותו חזק אנחנו עושים היפ-דרייב ואנחנו כמו שני זקנים מסתובבים במכון עם גב כואב.
או שאסור לעשות היפ-דריב בסמית?

תודה רבה לעוזרים !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פעם ב...שיוצא להתאמן ביחד אז מתאמנים ביחד 🙄 יש איזושהיא בעיה עם זה?
אפשר תגובה על התכנית ?

• פותח/ת השרשור
אוקיי SS אי אפשר כי אין כלוב בחדר כושר ופרס אי אפשר לעשות לצערי המאמן לא מרשה /:
דדליפט מרשה גם בקושי ופרס בכלל לא.
ואל תגידו עכשיו מה אתה מקשיב למאמן וכו' זה חדר כושר פרטי והוא אדם מבוגר ואני מכבד אותו.
אז אם היא כ"כ גרועה אתה יכול לעזור לי לסדר אותה שתהיה בסדר ?

סקוואט לא עושים בסמית'. עדיף כבר לג פרס, או להפוך את הדדליפט לתרגיל מרכזי (וגם אז לא לעשות בו סטס אקרוס).
אם אין אפשרות לפרס, אז עדיף לחיצת חזה בשיפוע חיובי ולעשות רוטציה עם הבנץ' הרגיל.
מקבילים זה תרגיל עזר שאפשר להוסיף אם נתקעים בלחיצות (וריסטים כבר לא מספיקים, אלא נדרש עוד נפח).
כפיפות מרפקים זה תרגיל מיותר לחלוטין. בוודאי אחרי המתח.
הדדליפט בסוף האימון אחרי שהמתח עשה התשה מוקדמת לשרירי הגב. מומלץ לעשות רוטציה ביניהם.

• פותח/ת השרשור
יש מצב אוליי נעשה AB ככה?

A
סקוואט סמית' 3X6
בנץ' פרס 3X5
כפיפות מרפקים עם מוט אולימפי - 3X8-12

B
גב - מתח עם משקל 3XMAX
כתפיים - פרס בישיבה 3X6
יד אחורית עם משקל 3XMAX
דדליפט 1X5

יש מצב? זה AB ו3 פעמים בשבוע. אם לא עשו לנו תוכנית. ד''א אני ראיתי בחור בפורום שיש לו רגליים ענקיות ועושה סקוואט בסמית'... סמית' זה מכונה וגם השאר זה מכונה אז לא משנה כ''כ גם ככה במכונות ובסמית' התנועה לא טבעית אז חפיף

לא, כי בסמית' יש סיכוי טוב מאוד שתיפצע כי אתה צריך לשמור על גב במנח לא טבעי (מאוד אנכי). לכן עדיף כבר לג פרס.
וה-AB הזו גם גרועה.

• פותח/ת השרשור
שיניתי בשבילך משה

---------- התגובה התווספה ב 20:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:47 ----------

אוקיי. הבנתי שאנחנו דיי ליצנים ולא אחראים. אפשר אוליי תוכנית שתאימה בשבילנו?

ד''א אם שנינו מגיבים ביחד אל תבהלו.

---------- התגובה התווספה ב 21:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:50 ----------

לא, כי בסמית' יש סיכוי טוב מאוד שתיפצע כי אתה צריך לשמור על גב במנח לא טבעי (מאוד אנכי). לכן עדיף כבר לג פרס.
וה-AB הזו גם גרועה.

אז מה לעשות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית