הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לסקוואט

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב סוף סוף למדתי איך עושים את התרגיל הזה..
הצלחתי לשבור מקביל, הגב לא מתעגל בקיצור כל מה שצריך.. אני יעלה מחר סרטון באימון לראות שבאמת הכל בסדר כי עד עכשיו לא הייתי מצליח אפילו לרדת נכון והייתי נופל אחורה..

הבעיה שלי היא שאני עושה LB אני ממקם את המוט על השכמות הכוונה יוצר מין מדף כזה למוט אבל הבעיה היא שהמוט לוחץ לי שם על העצם והשריר וזה די מפריע לי בסקוואט(למרות שהמשקל לא כבד לי..)
מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?
אני מאמין שצריך להוסיף עוד קצת בשר אבל עד שזה יקרה יש פתרון זמני?

נערך לאחרונה:
אתה בטוח שאתה ממקם את המוט נכון?
המוט צריך להיות מתחת לעצם הבולטת . יכול מאוד להיות שאתה שם אותו על העצם במקום מתחת.

• פותח/ת השרשור
אני שם אותו פה בערך:
יכול להיות שצריך טיפה יותר נמוך?(אבל רק שהמוט לא יפול)

כן תעלה אותו טיפה ותמצא את הנק' הנוחה.
אני לא יודע איך אתה לא מרגיש שהכתפיים שלך מתפרקות כשאתה מחזיק את המוט כל כך נמוך.
אלא אם כן אתה מחזיק את הידיים ממש רחב מה שאני לא כל כך אוהב.

לא יודע מה איתכם אבל כשאני נכנס לסטאפ עם המוט לסקוואט אוטומטית נוצר לי "שקע" כזה בכתף האחורית שבו אני מניח את המוט.
אולי זה קשור לאיך שמניחים את הידיים, שים לב לזה MELAMED בסרטוני הדרכה של ריפ, יכול להיות שזו הסיבה.

לא יודע מה איתכם אבל כשאני נכנס לסטאפ עם המוט לסקוואט אוטומטית נוצר לי "שקע" כזה בכתף האחורית שבו אני מניח את המוט.
אולי זה קשור לאיך שמניחים את הידיים, שים לב לזה MELAMED בסרטוני הדרכה של ריפ, יכול להיות שזו הסיבה.
נכון מאוד
אין מה להתבלבל פה.
לא צריך לחשב את המיקום, ברגע מרימים את המרפקים המוט יכול לשבת בנקודה אחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית