הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה במילטרי פרס

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
כשאני עושה מילטרי פרס הגוף שלי ממש נשען אחורה דבר שמפעיל לחץ על הגב התחתון , כשאני מרים את המוט אני פשוט מחזיק ומרים כלפי מעלה , עכשיו ראיתי ביוטיוב שהם מרימים כלפי מעלה הם מוציאים את החזה קדימה ומרימים מעל הראש , אני מפחד שבתנועה הזאת שאני ישים הרבה משקל על המוט היד תברח אחורה ...

אם אני ישלח רגל אחת קדימה זה יהיה בסדר לעשות ככה את המילטרי פרס ? או שאין לי מה לדאוג והיד לא תברח אחורה ? (ראיתי לפני איזה שנה או שנתיים אם אני לא טועה באיזה טורניר להרמת משקל שמישו עשה את התרגיל הזאת והמרפק כאילו ברחה לו ונשברה לו היד ... )

בשום פנים ואופן לא רגל קדימה. הסיבה שחייבים להיכנס מתחת למוט כשהוא למעלה היא פשוטה - המוט נע בקו ישר מנקודת ההתחלה על החזה ועד לנקודת הסיום מעל לראש. אם לא תיכנס מתחת למוט הוא לא יהיה מעל לראש ולאמצע הגוף. תלמד את התנועה ושום דבר לא יברח לך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני יוריד משקל ויתחיל לתרגל ....

הבעיה זה שבSS כל פעם מעלים משקל ואני מפחד שאני יגיע למשקל שאני לא יצליח להתמודד בו והיד או המרפק תברח לי כמו שקרה לבנאדם ההוא ... אבל לא משנה גם אם זה יקרה לפחות גימלים לחודש : )

למי ברח המרפק או היד? איך זה אפשרי בכלל כשעושים נכון?
עזוב אותך משטויות, תתרגל טכניקה נכונה והכל יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
היה איזה תחרות בנאדם מקצועי ... הרים את המשקולת והמרפק שלו ברחה אחורה .. לא זוכר באיזה שנה זה היה לדעתי משו בסביבות 2007 היה סירטון של זה באתר ספורט 5 חיפשתי ואני לא מוצא .. אם אני ימצא אני יעלה ...

---------- התגובה התווספה ב 21:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:01 ----------

הינה אני מדבר על זה .. זה לא מילטרי אבל אפשר לראות שהוא איבד את המשקל והאיזון בגוף ברגע שהמשקולת הייתה ממש מעל הראש והמשקל היה כבד עבורו .. אני מפחד שזה מה שיקרה לי .. הרי אין מה שיתמוך אם החזה הולך קדימה והידיים מרימות משקל (שיכול להיות קשה עבורם בSS שכל הזמן מעלים משקל) מעל הראש ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית