הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שומן עיקש

יהודה

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-155
46
0
באחת מהשאלות שלי פה(והיו הרבה כאלה)שאלתי לגבי שרירנים שאוכלים המון ויש להם אחוז שומן כה נמוך, ענית מה שענית אולם הדלקת אותי עם מה שאמרת שיש שומן עיקש שמסרב לרדת או להישרף וגם בויש דרכים לטפל, אז איזה? כי לי יש כזה
עוד אמרת באחד ממאמרך שבתקופת מסה למתחילים צריך להיות במאזן קלורי חיובי של עד 300 קלוריות ויש להוסיף את הקלוריות ששורפים באירובי אולם איך אדע כמה אני שורף באירובי כי ששאלתי פה פעם משהו בנושא ציינתי שאני רץ 70 דק' על 12 קמש, יוצא 14 קמ'(אני יודע שזה הרבה, נא לא להתמקד בזה בבקשה), וההליכון מראה ששרפתי 1010 קלוריות אז ענה לי פה אחד המשתתפים ואמר שזה לא נכון ומה שאני שורף באמת רחוק מהמספר הזה אז כמה אני שורף, אני חייב לדעת כדי לפחות לא להיות במאזן קלורי שלילי כה כעצו?

באחת מהשאלות שלי פה(והיו הרבה כאלה)שאלתי לגבי שרירנים שאוכלים המון ויש להם אחוז שומן כה נמוך, ענית מה שענית אולם הדלקת אותי עם מה שאמרת שיש שומן עיקש שמסרב לרדת או להישרף וגם בויש דרכים לטפל, אז איזה?

שאיבת שומן, אירובי, גירעון קלורי, חומרים כאלה ואחרים וכו'.

כי לי יש כזה
עוד אמרת באחד ממאמרך שבתקופת מסה למתחילים צריך להיות במאזן קלורי חיובי של עד 300 קלוריות ויש להוסיף את הקלוריות ששורפים באירובי אולם איך אדע כמה אני שורף באירובי כי ששאלתי פה פעם משהו בנושא ציינתי שאני רץ 70 דק' על 12 קמש, יוצא 14 קמ'(אני יודע שזה הרבה, נא לא להתמקד בזה בבקשה), וההליכון מראה ששרפתי 1010 קלוריות אז ענה לי פה אחד המשתתפים ואמר שזה לא נכון ומה שאני שורף באמת רחוק מהמספר הזה אז כמה אני שורף, אני חייב לדעת כדי לפחות לא להיות במאזן קלורי שלילי כה כעצו?

צריך לדעת להעריך, 70 דקות הייתי אומר שאתה שורף 800-900 קלוריות. לא יקרה שום דבר אם תחשב את זה כ1000 קלוריות.
יהודה שלום, אנחנו לא חיים בפורום ולא נענה תוך שעה מכתיבת ההודעה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית