הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
פשששש ס!ס אתה 210 ללא חגורה!!!
יאללה 230 לפחות בתחרות!!

Idan Golani עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 14/12/16

סקוואט עם עצירה של 2 שניות בתחתית: 60, 100, 120, 140ק"ג 5*3!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
דדליפט (בדיקת סינגלים למשקל של כניסה שניה) 70, 120, 170, 200, 210, 230ק"ג לסינגל!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
בנצ' פרס (בדיקת סינגלים למשקל של כניסה ראשונה) 60, 100, 115, 130ק"ג לסינגל!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

האימון התבצע במכון act של יוסי קלמנוביץ' התותח.
סקוואט עם עצירה והפעם דאגתי שיאמרו לי מתי לעלות אחרי 2 שניות, ככה שלא היה ניתן לחפף או לא באמת לספור 2 שניות אם הייתי סופר לעצמי, הלך בסדר גמור המשקל בלי בעיות.
דדליפט המשקל שהורם כנראה אני הולך לתת כניסה שניה קרוב ל240, ה230 היה רק כדי לבדוק איפה אני פחות או יותר עומד, וזה עלה באמת יחסית בקלות רבה ככה הרגשתי! מאוד מרוצה וסביר להניח שאני נותן pr משמעותי בתחרות אולי אפילו המטרה שהיה לי תמיד לטווח רחוק....רבה טון דדליפט (250)
smile.gif
בהחלט בר ביצוע!
ולסיום בדיקת סינגל לכניסה ראשונה בבנצ' 130 לא הרגיש שהיה קשה רק קצת הרגשתי לא נוח עם הספה אולי לא רגיל מכיוון שהספוטר נדרש להוציא מגובה נמוך את המוט, על כל מקרה כנראה שאני פותח עם 130 ואז עוד 10ק"ג ולאחר מכן נראה כבר, המטרה 140 בהחלט אפשרית ואולי אולי המטרה שתמיד היה לי 150 בנצ' אבל ככה או ככה הולך להיות חתיכת pr בשבילי.
אימון בact....איך לא יהיה קטלני ביותר?! בסה"כ היה אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...
פשששש ס!ס אתה 210 ללא חגורה!!!
יאללה 230 לפחות בתחרות!!

חח לא בטוח לגבי זה אבל קרוב מאוד, נחיה ונראה 😃
יש לך 220 בשקט

מאמין שכן 😃

עדכון לוג: 19/12/16

סקוואט: 70, 120, 140, 160, 180ק"ג 1*3 ללא!
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 70, 100, 120ק"ג 3*3

בסקוואט שמתי בסט הראשון של ה180 חגורה משומשת מהמכון, כשירדתי לתחתית היא השתחררה לי באמצע חח, לא כזה ביג דיל כמובן שסגרתי את החזרה בלי יותר מדי בעיות, לאחר מכן הוחלט לבצע עוד 2 סטים של סינגל כבר ללא חגורה, לא היה קשה מדי.
לסיום בנצ' יחסית קליל עם עצירה על החזה, קצת המוט הסתובב לי בכף היד כי היא ממש דקה אבל שום דבר מיוחד מעבר לזה.
אימון בסה"כ קטלני! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/12/16

אימון יחסית קל, 80% מהאופנר ל3*3

סקוואט: 60, 100, 120, 140, 160ק"ג 3*3
דדליפט: 60, 100, 140, 160, 185ק"ג 3*3
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 60, 80, 100, 110ק"ג 3*3

בהמלצתו של אושר סופטי, הכל הרגיש די קל ולא קשה בכלל.
כנראה ננסה לדחוף עוד אימון אחד בתחילת שבוע הבא וזהו זה עד התחרות.
בסה"כ אימון קטלני ביותר! 😃
@PowerLifting

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
רציתי לעדכן אתמול ושכחתי.
אל דאגה אנשים, לא הפסקתי להתאמן...צריך רק להתארגן על מכון ואני חוזר לעצמי 😵‍💫🥊
משימה די מורכבת בקריות בהתחשב בזה שלכל מכון יש שטות שאופיינית לו שקצת דופקת את האימונים

משימה די מורכבת בקריות בהתחשב בזה שלכל מכון יש שטות שאופיינית לו שקצת דופקת את האימונים

אני מדבר על עבודה....עדיין בחיפוש אחר משרה בחדר כושר, איפה שאני יהיה שמה אני התאמן....גם במכונים שלא נחשבים כ"הארדקור" וסולדים מכל העניין הזה של הרמות כבדות....גם שמה הסתדרתי

לא יודע איך זה בשאר הארץ אבל אני מניח שגם לא הכי פשוט למצוא מכון שהוא 100% ליפטינג-פרנדלי. אבל כל עוד יש ראק וספה והבעלים לא מתנגד לזה באופן מובהק ("זה" אני בעיקר מתכוון לדדליפט) אפשר להתאמן.

לא יודע איך זה בשאר הארץ אבל אני מניח שגם לא הכי פשוט למצוא מכון שהוא 100% ליפטינג-פרנדלי. אבל כל עוד יש ראק וספה והבעלים לא מתנגד לזה באופן מובהק ("זה" אני בעיקר מתכוון לדדליפט) אפשר להתאמן.
כשאני מדבר על מכון נורמאלי אני לא מגיע לרמות של Texas Bar ומרתון Disturbed ברקע, אני מתכוון למינימום שאתה יכול לשים מגנזיום כשאתה עושה דדליפט ולבצע דדליפט בשקט בלי שכל שנייה חופרים לך שאתה טורק חזק מידי ושתוריד יותר בעדינות כאילו אתה בסיפרייה העירונית.

כשאני מדבר על מכון נורמאלי אני לא מגיע לרמות של Texas Bar ומרתון Disturbed ברקע, אני מתכוון למינימום שאתה יכול לשים מגנזיום כשאתה עושה דדליפט ולבצע דדליפט בשקט בלי שכל שנייה חופרים לך שאתה טורק חזק מידי ושתוריד יותר בעדינות כאילו אתה בסיפרייה העירונית.

רוב המקומות שיצא לי לבקר בהם אין עם זה שום בעיה.
מכון כושר "רילקס" כאן בקריית ים (בעבר הרחוק נודע כ"ספורטכאן") אפשר להשתמש במגנזיום, אומנם רצוי לא לזרוק דדליפט מגובה רב, אבל כשמניחים ויש רעש אין עם זה שום בעיה, ככה היה לי ברוב המכונים שיצא לי להתאמן בהם.

רוב המקומות שיצא לי לבקר בהם אין עם זה שום בעיה.
מכון כושר "רילקס" כאן בקריית ים (בעבר הרחוק נודע כ"ספורטכאן") אפשר להשתמש במגנזיום, אומנם רצוי לא לזרוק דדליפט מגובה רב, אבל כשמניחים ויש רעש אין עם זה שום בעיה, ככה היה לי ברוב המכונים שיצא לי להתאמן בהם.
כשאני אומר לטרוק אני לא מתכוון ללזרוק מגובה אני מתכוון לזה שמאמנים מצפים שאני אוריד לאט ובעדינות כאילו זה איזה 40 קילו.
באפק נגיד אי אפשר מגנזיום כי הכול חדש, בבאלאנס מעירים על דדליפט, גם בפמילי ג'ים וגם אצלנו בגלי גיל די העירו במכון של הקאנטרי עד שדודי אירגן לנו איזה אילתור שיהיה אפשר לעשות דדליפט בלי שיחפרו לנו (בתקופה שהיה לנו רק את המכון למעלה)

כשאני אומר לטרוק אני לא מתכוון ללזרוק מגובה אני מתכוון לזה שמאמנים מצפים שאני אוריד לאט ובעדינות כאילו זה איזה 40 קילו.
באפק נגיד אי אפשר מגנזיום כי הכול חדש, בבאלאנס מעירים על דדליפט, גם בפמילי ג'ים וגם אצלנו בגלי גיל די העירו במכון של הקאנטרי עד שדודי אירגן לנו איזה אילתור שיהיה אפשר לעשות דדליפט בלי שיחפרו לנו (בתקופה שהיה לנו רק את המכון למעלה)

מסכים לגבי מה שאמרת, יש מאמנים שבאמת מצפים שתוריד משקל שהוא פי שניים יותר מהמשקל גוף שלך חזרה לאט לקרקע, צריכים לקבל הסבר שהחלק האקצנטרי בהרמה הספציפית הזאת כמעט ולא מייחסים אליה חשיבות.
באמת באלאנס? התאמנתי שם בעבר, דדליפטים ומגנזיום באוויר לא היה עם זה בעיה, אותו הדבר פמילי ג'ים אף פעם לא היה עם זה בעיה כנראה שינו נהלים במקומות האלו.
בגלי גיל שהתאמנתי בעבר מניח שזה צרם למנהלים כל הרעש מהדדליפטים, המדריך עצמו כפיר לא היה מעיר לי.
על כל מקרה אני מסכים שלא צריך לזרוק מגובה רב את הדדליפט אבל כל מכון שעושה לך בעיות על זה שזה גורם רעש כשאתה מוריד חזרה לקרקע, תאמר להם ביי ביי 😃

בכללי כל הדימוניזציה כלפי הפאוורליפטינג בארץ היא זוועתית, בגלל שאנחנו מרימים כבד מסמנים אותנו בתור הבעייתיים במכון למרות שבפועל ליפטרים הם דווקא אלה שתמיד מחזירים את כל המשקלים שלהם למקום בניגוד לסתם אנשים שנוהגים להשאיר את כל המשקל שלהם מפוזר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית