הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
אתה לא מתאמן ב ACT?

את כל האימונים שלו בד"כ הוא מבצע בספייס....יוצא לו לעיתים רחוקות להתאמן בACT בד"כ ממה שאני זוכר את האימונים הכבדים יותר או לקראת התחרות היה עושה אותם בACT
אני לא אליחי אך אני מכיר כל צעד שלו 😛

תבואו להתאמן איתי בדניה, מכון של זקנים וליצנים, המוטות והפלטות שם צריכים תזכורת למה הם נועדו. זתומרת אני מזכיר להם אבל צריך תגבורת 😃

תבואו להתאמן איתי בדניה, מכון של זקנים וליצנים, המוטות והפלטות שם צריכים תזכורת למה הם נועדו. זתומרת אני מזכיר להם אבל צריך תגבורת 😃
נבוא לעשות עשיריות עם 180 DL. 🤪🏋️😅
אני מצפה לך בקרוב במכון שאני עובד/מתאמן בו..........נחבוש לך את הברכיים 😁
אני אחכה שיהיה לך וותק ותוכל להכניס אותי בחינם 🤣

נבוא לעשות עשיריות עם 180 DL. 🤪🏋️😅

אני אחכה שיהיה לך וותק ותוכל להכניס אותי בחינם 🤣

אין קשר לוותק חח....פעם הכנסתי מישהו בחינם שביקשתי ממנו והוא הסכים לי...אך זה לא משהו שאני מרשה לעצמי לבקש שוב...אבל מחיר סמלי לאימון חד פעמי הוא כן יכול לעשות לך

אין קשר לוותק חח....פעם הכנסתי מישהו בחינם שביקשתי ממנו והוא הסכים לי...אך זה לא משהו שאני מרשה לעצמי לבקש שוב...אבל מחיר סמלי לאימון חד פעמי הוא כן יכול לעשות לך
עד 25 שקלים חדשים בלבד נשמע לי הגיוני בשביל לחבוט במוטות.

Idan Golani עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 10/02/17 תחילת תוכנית ss

אימון A יום שישי שבוע שלישי

סקוואט: 60, 100, 120, 140, 160ק"ג 5*3 ללא
בנצ' פרס: 60, 80, 100, 115ק"ג 5*3
דדליפט: 60, 100, 140, 190ק"ג לחמישייה ללא

סקוואט היה נורא קשה, הרגליים בקושי סחבו את כל הסטים, אך בסופו של דבר הכל עלה (עם המון קושי)
בבנצ' פרס גם לא היה קל, מתכנן כנראה סמולוב ג'וניור כשאני אתחיל את הסבב עם משקלים מאוד קלים, בכל מקרה בניתי איזושהי בסיס עם האימון היום, 5*3 עם 115 לסיום זה נחמד.
דדליפט לא היה הכי קל בעולם אבל עדין נסגר יחסית בלי יותר מדי בעיות.
משבוע הבא נתחיל לעבוד כמו שעבדתי פחות או יותר עד לפני התחרות, הכוונה לא דאבלים או סינגלים כבדים, אלא המון המון נפח 5*5 נתחיל את זה עם משקלים קלים בנוסף בשאר השבוע הולך להיות סקוואט התאוששות ואולי גם פאוז או אפילו פרונט סקוואט נראה כבר, אותו הדבר לדדליפט נפח 5*5 כשבשאר השבוע דפיסיט קל ל3*3
בנצ' סמולוב ג'וניור כפי שאמרתי, ובפרס אני מנסה להמשיך להתקדם למרות שאני יודע שבקרוב אני הולך להיתקע, וכמובן שאני מתכנן להשאיר עליות מתח עם משקל ואולי גם להוסיף מקבילים עם תוספת משקל לגבי זה לא בטוח אבל עליות מתח מבחינתי זה חובה!
בסה"כ היה לנו אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד גולני כמה אתה שוקל ? ואגב
אתה יכול לרשום את התוכנית ? איך היא בנויה וזה הולך להיות בלוקים או התקדמות שבועית ?

כל הכבוד גולני כמה אתה שוקל ? ואגב
אתה יכול לרשום את התוכנית ? איך היא בנויה וזה הולך להיות בלוקים או התקדמות שבועית ?

תודה אחינו. כרגע, 100ק"ג ואין לי שום מטרה לעבור את זה, אולי אפילו אקצץ קילו אחד או שניים (לא חיטוב רחמנא ליצלן!)
אני עדיין לא סגור איך היא תהיה בנויה לגמרי, אני שבוע הבא יוכל לדעת בוודאות, זה אמור להיראות משהו כזה:

נפח סקוואט 5*5
סמולוב ג'וניור בנצ
דפיסיט דדליפט קל 3*3

B
סקוואט התאוששות אפילו אולי פרונט סקוואט
פרס
עליות מתח עם משקל

פאוז סקוואט 5*3
בנצ' סמולוב
דדליפט נפח 5*5

שוב, זה לא סגור עדיין, אבל כנראה הולך להיות משהו כזה, לוקח בחשבון שהסמולוב בנצ' הולך להתבצע רק פעמים בשבוע.
רוב הסיכויים שאני הולך לבצע את מה שרשמתי

תודה אחינו. כרגע, 100ק"ג ואין לי שום מטרה לעבור את זה, אולי אפילו אקצץ קילו אחד או שניים (לא חיטוב רחמנא ליצלן!)
אני עדיין לא סגור איך היא תהיה בנויה לגמרי, אני שבוע הבא יוכל לדעת בוודאות, זה אמור להיראות משהו כזה:

נפח סקוואט 5*5
סמולוב ג'וניור בנצ
דפיסיט דדליפט קל 3*3

B
סקוואט התאוששות אפילו אולי פרונט סקוואט
פרס
עליות מתח עם משקל

פאוז סקוואט 5*3
בנצ' סמולוב
דדליפט נפח 5*5

שוב, זה לא סגור עדיין, אבל כנראה הולך להיות משהו כזה, לוקח בחשבון שהסמולוב בנצ' הולך להתבצע רק פעמים בשבוע.
רוב הסיכויים שאני הולך לבצע את מה שרשמתי
למה לא 3 בנץ ועדיף לך לדעתי חמישי לעשות
בנץ סמולוב דדליפט נפח ותרגיל לגב מתח עם משקל או חתירה

למה לא 3 בנץ ועדיף לך לדעתי חמישי לעשות
בנץ סמולוב דדליפט נפח ותרגיל לגב מתח עם משקל או חתירה

אז אני אצטרך להוריד את הפרס ואני לא רוצה....גם מפעמים בשבוע אני יוכל להתקדם בבנצ' בסמולוב
ואני צריך לבצע מתישו נפח דדליפט, אז זה יוצא על יום השלישי בשבוע....בתחילת שבוע אני כבר עושה נפח סקוואט וזה לא רעיון טוב לעשות באותו יום

יאללה תחרות בינינו מי מגיע ראשון ל 100 😃

זה כנראה הולך להיות אתה, תמיד הייתי יחסית חלש בתרגיל הזה....אבל זה הולך להשתנות 😵‍💫🥊
אולי אפילו נעשה סמולוב ג'וניור לפרס, זה יכול לעבוד טוב 🙄🙄

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית