הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
טוב קודם כל אני רוצה לומר המון המון המון תודה למרום (THE BEAR) שעזר לי בשחזור הסיסמא ונאלץ לסבול אותי חופר לו נונ-סטופ וכמובן המון תודה לincin שהוציא לפועל את השחזור סיסמא

תודה רבה לשניכם! 😃

ועכשיו לשאלה של מרום (THE BEAR) "כבוד משקלים מטורפים נהיו לך !!! מתי אתה מעלה סרטונים "?שבגדול כבר עניתי לו בפרטי אך אני ארשום את זה גם כאן

ראשית קודם כל תודה רבה על המחמאה אחי! סקוואט המטרה הושגה וזה היה 200ק"ג וזה היה גם הגבול שלי (וזה מתועד וצולם חח) היום אני באזור ה180 וגם זה בקושי אבל זה לא מפריע לי כי מה שרציתי השגתי וזה היה הגבול שלי כפי שאמרתי. בבנצ' פרס המטרה זה 140ק"ג ודדליפט 250ק"ג ואם התאפשר מטרה לטווח רחוק הייתי רוצה פוש פרס של 100ק"ג (אם זה יהיה פרס עוד יותר טוב חח) ורק כשיהיו לי את המספרים האלה אני אצלם סרטונים

ועכשיו העדכון של האימון מהיום 😃

אימון התאוששות יום שלישי 07/07/15 שבוע שביעי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט (לא קל בכלל אבל בר ביצוע) 60, 100, 120, 155ק"ג 5*2 ללא חגורה כמובן שוב זה לא היה קל בכלל אבל אני מחפש להתאמץ באימון הזה מאמין שאני מוסיף גג עוד 5ק"ג באימון התאוששות הבא וזהו
בנצ' פרס עם עצירה על החזה לנפח: 60, 80, 100ק"ג 5*5!!!!
גוד מורנינג: 60, 100ק"ג 5*2

בנצ' פרס לא היה קל בכלל והחלטתי להוסיף קצת יותר נפח מכיוון שבמילא אני עושה את התרגיל הזה רק פעם בשבוע וזה בהחלט איתגר אותי ועוד עם עצירה על החזה שזה היה די קשה עוד יותר בשבילי סגרתי הכל רק בכל סט בחזרה-שניים האחרונות היה קשה בעיקר בנעילה אבל העיקר הכל עלה
גוד מורנינג יחסית הלך טוב (המוט מונח בלואו-באר) משקל בהחלט לא פשוט בכלל אבל סגרתי את הכל בסופו של דבר
סה"כ בהחלט היה אימון קטלני ביותר!!!!

טוב קודם כל אני רוצה לומר המון המון המון תודה למרום (THE BEAR) שעזר לי בשחזור הסיסמא ונאלץ לסבול אותי חופר לו נונ-סטופ וכמובן המון תודה לincin שהוציא לפועל את השחזור סיסמא

תודה רבה לשניכם! 😃

ועכשיו לשאלה של מרום (THE BEAR) "כבוד משקלים מטורפים נהיו לך !!! מתי אתה מעלה סרטונים "?שבגדול כבר עניתי לו בפרטי אך אני ארשום את זה גם כאן

ראשית קודם כל תודה רבה על המחמאה אחי! סקוואט המטרה הושגה וזה היה 200ק"ג וזה היה גם הגבול שלי (וזה מתועד וצולם חח) היום אני באזור ה180 וגם זה בקושי אבל זה לא מפריע לי כי מה שרציתי השגתי וזה היה הגבול שלי כפי שאמרתי. בבנצ' פרס המטרה זה 140ק"ג ודדליפט 250ק"ג ואם התאפשר מטרה לטווח רחוק הייתי רוצה פוש פרס של 100ק"ג (אם זה יהיה פרס עוד יותר טוב חח) ורק כשיהיו לי את המספרים האלה אני אצלם סרטונים

ועכשיו העדכון של האימון מהיום 😃

אימון התאוששות יום שלישי 07/07/15 שבוע שביעי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט (לא קל בכלל אבל בר ביצוע) 60, 100, 120, 155ק"ג 5*2 ללא חגורה כמובן שוב זה לא היה קל בכלל אבל אני מחפש להתאמץ באימון הזה מאמין שאני מוסיף גג עוד 5ק"ג באימון התאוששות הבא וזהו
בנצ' פרס עם עצירה על החזה לנפח: 60, 80, 100ק"ג 5*5!!!!
גוד מורנינג: 60, 100ק"ג 5*2

בנצ' פרס לא היה קל בכלל והחלטתי להוסיף קצת יותר נפח מכיוון שבמילא אני עושה את התרגיל הזה רק פעם בשבוע וזה בהחלט איתגר אותי ועוד עם עצירה על החזה שזה היה די קשה עוד יותר בשבילי סגרתי הכל רק בכל סט בחזרה-שניים האחרונות היה קשה בעיקר בנעילה אבל העיקר הכל עלה
גוד מורנינג יחסית הלך טוב (המוט מונח בלואו-באר) משקל בהחלט לא פשוט בכלל אבל סגרתי את הכל בסופו של דבר
סה"כ בהחלט היה אימון קטלני ביותר!!!!
כל הכבוד גולני !!
ומצחיק ש 155 זה התאוששות אצלי בטקסס היה 100 התאוששות תחשוב על להוריד קצת משקל עבודה ולהוסיף 10-15אירובי (הליכה) בסוף אימון לשיפור התאוששות

כל הכבוד גולני !!
ומצחיק ש 155 זה התאוששות אצלי בטקסס היה 100 התאוששות תחשוב על להוריד קצת משקל עבודה ולהוסיף 10-15אירובי (הליכה) בסוף אימון לשיפור התאוששות

אירובי????!!!!!!! חלילה וחס! אוי גוועלד!!
חח 😛 כפי שאמרתי ה155ק"ג לא מרגיש לי בכלל כמו התאוששות וזה בהחלט לא קל אבל זה בר ביצוע ואני רוצה להתאמץ באימון הזה
אגב אמרתי גם שגג אני מוסיף עוד 5ק"ג וזהו
ועוד משהו דווקא הסקוואט הדי כבד שאני מבצע ביום הזה מעלים לי די מהר את התפיסות שיש לי בשרירים מהאימון נפח שיש לי לפני זה 😃
וכמובן תודה רבה!!

אימון עצימות יום חמישי 09/07/15 שבוע שביעי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 150, 175ק"ג לחמישייה!!!! 😃 🤩
פרס: 40, 50, 65, 80ק"ג לשלישייה!!!! Pr!!!! 😃 🤩
דדליפט: 60, 100, 150, 180, 210ק"ג לשלישייה!!!! 😃 🤩

אימון אטרף!!!! הסקוואט באמת היה השיא שלי כשהגעתי לחזרה השלישית זה כבר שפך אותי לגמרי ב2 החזרות האחרונות הוציאו ממני כל טיפת כוח שהייתה לי כמובן הכל התבצע עם חגורה ואני בהחלט מרוצה מאווווד!
פרס אני גם שמח מאוווד שסגרתי pr לשלישייה עם 80ק"ג שכמובן בכל שלושת החזרות זה היה סבל נוראי ובכל פעם זה היה נראה שהמוט נשאר תקוע כמה שניות באוויר חח אבל בסוף הכל עלה!
דדליפט סגרתי את ה210ק"ג לשלישייה עם חגורה וגם מגנזיום היה אז כמובן שזה עזר לי המון אבל עדיין המשקל פשוט היה לי מאוד כבד ובחזרה השלישית המוט כאילו נראה היה תקוע באזור הברך ולא רוצה לעלות אבל עם כל הכוח שהיה בי הצלחתי למשוך את החזרה האחרונה ולהחזיק את המוט איזה שניה או שתיים בזמן הנעילה עם המון גאווה חח
היה בהחלט אימון קטלנייייי ביותר!!!! 😃

שיחה שלי עם עידן גולני.
אני: יואו אחי אתה מטורף ועדיין לא מפסיק להתקדם!! כל הכבוד ממש ממש חזק!
עידן: לעעע אני כבר מרגיש שאני בגבול ולא יכול להתקדם יותר אבל תודה.

לאחר יומיים, PR, לאחר שבוע, עוד PR, לאחר שבועיים, עוד PR...

מת עליך אחי אחד הלוגים הטובים 😆😆😆

שיחה שלי עם עידן גולני.
אני: יואו אחי אתה מטורף ועדיין לא מפסיק להתקדם!! כל הכבוד ממש ממש חזק!
עידן: לעעע אני כבר מרגיש שאני בגבול ולא יכול להתקדם יותר אבל תודה.

לאחר יומיים, PR, לאחר שבוע, עוד PR, לאחר שבועיים, עוד PR...

מת עליך אחי אחד הלוגים הטובים 😆😆😆

חחחח אני באמת בגבול, באימון נפח זה לא רק שסט אחד היה לי כבד יותר מהרגיל אלא כל סט וסט וכל חזרה וחזרה זה היה פשוט יסורים מהגיהנום.
באימון עצימות אני יוכל לעלות עוד איזה 5ק"ג ולסגור שלשות אך אני יודע שבאזור ה180ק"ג והלאה אני כבר נתקע.
אך זה לא מדאיג אותי כי המטרה כבר הושגה בתרגיל הסקוואט, אני רוצה לשפר כפי שאמרתי את הבנצ' פרס (להגיע ל140ק"ג), דדליפט (240-250ק"ג) ולטווח רחוק פוש-פרס או פרס של 100ק"ג, לא בהכרח חייב להיות פרס גם פוש פרס התקבל בברכה אבל אני שואף לזה בין אם זה פוש או Strict פרס אני רוצה 100ק"ג מעל הראש

אימון נפח יום ראשון 12/06/15 שבוע שמיני בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 150, 170ק"ג 5*5!!!! Pr!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 ✌️ ✌️
פרס: 40, 50, 60, 72.5ק"ג 5*5!!!! Pr!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 ✌️ ✌️
פאוור קלין: 60, 90ק"ג 3*3!!!! PR!!!! 😃 😃 😃 🤩 ✌️

יש לי יום יום סקוואט, יש לי סקוואט יום יום, יש לי יום יום סקוואט....מארק ריפטו! 😃
אומנם כל אימון אצלי הוא קטלני אבל זה בהחלט ה-אימון! פשוט מופתע מעצמי (אומנם אמרתי שאולי יש לי עוד כמה קילוגרמים לנפח אבל עדיין אני נדהמתי!) הסט הראשון בנפח עם ה170ק"ג עוד היה יחסית בסדר וגם דווקא הסט השני השלושה האחרונים היו גיהנום עלי אדמות! נשפך בכלוב המון דם, יזע ודמעות! יצא לי הנשמה בשלושת הסטים האחרונים, הראשונים גם כמובן היו כבדים מאוד אבל עוד איכשהו היו ניתנים לסגירה עם לא מעט קושי אך השלושת סטים האחרונים פשוט הוציאו ממני את הנשמה! היו חזרות שפשוט אוטוטו נראו שעוד רגע אני קורס למטה אבל פשוט עליתי בכולם! Pr שאני מאוד מאוד מאוד מרוצה ושמח ממנו!
הפרס לא היה פחות גיהנום עלי אדמות ואם לא יותר! נחתי המווווווון זמן בין הסטים (לא שזה אמור להיות כל כך משנה) וכמובן גם בסקוואט נחתי המון אבל הפרס באמת גמר אותי בכל סט וסט בלי יוצא מן הכלל! טכניקה גם כן לא משהו עם המון פשיטת יתר בגב (נראה כמו אינקליין בנצ' בעמידה חח) אבל עדיין סגרתי את כל הסטים ומזה אני מרוצה ושמח כמובן מאוווד!
פאוור קלין היו כמה חזרות בודדות שזה היה נראה כמו קלין מלא אך עדיין העיקרון נשאר אותו הדבר העיקר היה בשבילי למשוך את המשקל ולתפוס אותו בראק פוזישן וזה מה שקרה בד"כ בשלושת הסטים עם ה90ק"ג תמיד בחזרה האחרונה תפסתי אותה טיפה נמוך אך עדיין הכל עלה למעלה וגם זה pr שכמובן משמח אותי מאוד! אה כן ולTank שכחתי לומר תודה רבה על המחמאות בתגובה האחרונה שלך 😁
ובכן....ניתן לומר בשמחה רבה ובעונג רב שבהחלט היה אימון קטלני ביותר!!!!!! 😃

בכיף 😃
זאת הרגשה נהדרת כשאתה חושב שאתה נתקע כשאתה באמת לא. בהחלט חוויה 😃

כבוד גולני יתותח אתה עוד תגיע ל 210 סקוואט חחחח

בהחלט היה כיף! 😁

THE BEAR תודה רבה אחינו! חחחח אני לא רודף אחרי זה וגם זכור היטב איך היה נראה ה200ק"ג סקוואט שלי שהוא היה בהחלט ה1RM והגבול שלי לחלוטין וגם השגתי את המטרה שרציתי כל כך.
עכשיו אני מקווה שאני יוכל להשיג את המטרות שהצבתי לעצמי בהרמות האחרות כפי שאתם כבר יודעים וכפי שכבר ציינתי איזה תרגילים הם (דדליפט, בנצ' פרס ופרס/פוש פרס בעמידה)

אימון התאוששות יום שלישי 14/07/15 שבוע שמיני בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט (ממש לא קל!): 60, 60, 100, 130, 160ק"ג 5*2 ללא חגורה!!!!
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 60, 80, 105ק"ג, 5, 5, 5, 3 (חזרה רביעית כשל!)
גוד מורנינג: 60, 105ק"ג 5*3

הסקוואט ממש לא קל בכלל וככל הנראה מאימון התאוששות הבא אני אבצע פרונט סקוואט במקום באק-סקוואט
עדיין הסקוואט התבצע ללא חגורה ובהחלט לא היה קל בכלל אבל כן בר ביצוע ל2 סט ים של 5, אך ממש לא קל!
בנצ' פרס (Death to the Bench Press!) סגרתי 3 סטים של 5 חזרות עם עצירה על החזה בסט הרביעי נכשלתי בחזרה הרביעית ואז הספוטר נאלץ לעזור לי להרים אותו
בשביל מה לפני 30-40 שנה היו צריכים לחשוב על התרגיל הזה?! בשביל מה?! קם מישהו ואמר "בוא נמצא דרך לעבוד על הChesticles שלנו" כשהיה כבר תרגיל כמו הפרס שבוחן את כוח הפלג גוף עליון בכל מקרה אני בעד לשלול את הביצוע של הבנ'צ פרס 😛
גוד מורניגג אמרתי נעשה עוד סט אחד במקום 2 סטים עשיתי 3 של 5 חזרות והיה בהחלט קשה מאווווד! אך עדיין הכל עלה עם המון קושי ומאמץ אבל עלה!
סה"כ היה בהחלט אימון קטלני ביותר!!!! 😃

אימון עצימות יום חמישי 16/07/15 שבוע שמיני בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 130, 150, 180ק"ג לחמישייה!!!! Pr!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 ✌️ ✌️
פרס: 40, 50, 60, 80ק"ג לשלישייה!!!! Pr חוזר!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 ✌️ ✌️
דדליפט: 60, 100, 150, 180, 215ק"ג לסינגל! בלי מגנזיום 😃 🤩 ✌️

הסקוואט היה מתיש ופשוט פיחלץ אותי לגמרי כל שלושת חזרות הראשונות היו כבר קשים אבל ה2 האחרונים פשוט היו גיהנום עלי אדמות! בחזרה החמישית אני בוודאות יודע שלא שברתי והגעתי רק ל90 מעלות אבל לא מתרגש מזה עדיין זה pr ואני מרוצה מאוד
פרס עם ה80ק"ג היה pr חוזר והסט הכי כבד שאי פעם הרגשתי בפרס! החזרה הראשונה פשוט מהרגע שלחצתי ושזה הגיע לגובה הפנים זה פשוט עמד שמה כמה שניות טובות באוויר בלי לזוז כלל! וכל חזרה שבא אחריו כמובן עוד יותר היה גיהנום וסיוט! כל החזרות ננעלו במלחמה מטורפת נגד המוט חח, אני כנראה אבצע עוד כמה פעמים את המשקל הזה בתרגיל הזה ואז אחליף לבנצ' פרס בימים של נפח ועצימות ובאימון התאוששות אני אעשה את הפרס אבל כמובן מרוצה מאווווד מהמשקל שנעלתי!
דדליפט לא הייתי עם מגנזיום אבל הקושי היה שמה בלי קשר למגנזיום כי המשקל עצמו היה כבד וכשנעלתי את ה215ק"ג לסינגל הרגשתי את הכובד לא כל כך רק בגלל האחיזה אלא המשקל עצמו אבל עדיין מרוצה מהסינגל שסגרתי עם ה215ק"ג
סה"כ היה בהחלט אימון קטלני ביותר!!!!!! 😃

גולני יתותח סחטיין משקלים מכובדים מאוד לדעתי !!! תמשיך לתת בראש!
ושאלה איך התזונה שלך אתה מכניס גם ג׳אנק פוד או מנסה להימנע מזה ? והאם עלית במשקל גוף מתחילת התוכנית?

אז מה שבוע הבא 185? 🤣🤣

אומנם החזרה החמישית והאחרונה שביצעתי היום עם ה180ק"ג הייתה רק עד 90 מעלות וגם מזה בקושי עליתי
אבל כן מעלה משבוע הבא חחחח 😛
גולני יתותח סחטיין משקלים מכובדים מאוד לדעתי !!! תמשיך לתת בראש!
ושאלה איך התזונה שלך אתה מכניס גם ג׳אנק פוד או מנסה להימנע מזה ? והאם עלית במשקל גוף מתחילת התוכנית?

תודה רבה תותח!!!
אוכל כל מה שאפשר ואכן עליתי משהו כמו קילו-שתיים מתחילת התוכנית
ותודה רבה חברים! 😁

אומנם החזרה החמישית והאחרונה שביצעתי היום עם ה180ק"ג הייתה רק עד 90 מעלות וגם מזה בקושי עליתי
אבל כן מעלה משבוע הבא חחחח 😛

תודה רבה תותח!!!
אוכל כל מה שאפשר ואכן עליתי משהו כמו קילו-שתיים מתחילת התוכנית
ותודה רבה חברים! 😁
כמה אתה שוקל עכשיו ?
ובכיף מגיע לך אחד הלוגים המוצלחים פה בפורום

אימון נפח יום שני 20/07/15 שבוע תשיעי בטקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 130, 150, 175ק"ג 5, 2 חזרה שלישית כשל
פרס: 40, 50, 60, 75ק"ג ל2 חזרות
"פאוור" קלין: 60, 80, 95ק"ג לסינגל חזרה שניה לא עלתה והיה עוד נסיון לשלישי אחרי כמה שניות ושוב ללא הצלחה

טוב בסקוואט כבר נתקעתי גם היה די צפוי, כשירדתי לחזרה השלישית נתקעתי בבור ומשם כבר לא היה דרך חזרה וכמובן קריאה לספוטר שמאחוריה שאעזור לי
פרס גם פשוט היה כבד מאוד עוד בהתחשב שהpr זה 80ק"ג ל3 אז ה75ק"ג פשוט כבר לא היה שמה בקושי 2 חזרות סגרתי וזהו
פאוור קלין לא ניתן לצפות למשוך משקלים כבדים בלי טכניקה נורמלית ניסיתי מה שיכולתי עם סינגל ב95ק"ג חזרה שניה לא עלתה אחרי כמה שניות ואז שוב חיכיתי כמה שניות ושוב נסיון שלישי לא עלה
בקיצור מצפה לאימון התאוששות ביום רביעי שאני אתחיל לשפר את הבנצ' פרס שלי
סה"כ היה מיני אימון קטלני ביותר!!!! 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית