הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בסקוואט

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך

Nave

משתמש פעיל
453
0
נק' מוניטין:
20
453
0
בס"ד

טוב אני מתאמן בערך 7 חודש , אני עושה 5X5 של ביל סטאר.
עכשיו התחלתי אותה. SS לא מצליח להתקדם מאימון לאימון.
עכשיו אני בן 15 ואני די גבווה לגיל שלי 180 בערך עכשיו ישלי רגליים ארוכות יחסית , ואין אצלנו כלוב במכון . טיפסתי עד סקוואט 87 קילו בערך , ועכשיו אני יורד בגלל שאני לא עמוק מספיק .
עכשיו אין אצלנו כלוב פשוט עושים את הסקוואט חופשי באמצע החדר כושר . ככה שאין שום דבר ששומר עליי אז זה גם מה שמפריע לי לעשות דיפ במשקלים שכבדים לי יחסית , וגם בגלל הגובהה קשה לי עד שאני מגיע לדיפ . יש משהו שאני יכול לעבוד עליו אולי גמישות או משהו בסיגנון לשפר את הסקוואט?🆘

כדאי שתעלה סרטון של הסקוואט

וכדאי שקודם תחשוב על למה אתה לא מצליח להתקדם מאימון לאימון, לפי המשקל הסקוואט וחבריו דיי חדשים לך, מה שאומר שכנראה שגית במשהו ולכן לא הצלחת להתקדם

• פותח/ת השרשור
נכון , אבל זה מה שקרה טעיתי. צריך לדעת מה אני עושה עכשיו...סקוואט קשה לי ממש הטכניקה

נכון , אבל זה מה שקרה טעיתי. צריך לדעת מה אני עושה עכשיו...סקוואט קשה לי ממש הטכניקה

1.מה משקלי העבודה שלך?
2.אתה לא עשית את התוכנית SS כמו שצריך.בד"כ הגורמים המעכבים יהיו טכניקה,תזונה ושינה.תחזור לתוכנית המקורית והפעם תעשה אותה כמו שצריך.ממש לא מיצית את התתקדמות הליניארית וחבל
3.בקשר לסקוואט,תראה את הDVD + תעלה סרטון של הסקוואט ו\או שתנסה להסביר במה בדיוק אתה מתקשה.

נערך לאחרונה:
לפי המשקל שאמרת , יש לך עוד תקופה בSS.
זה תמיד מרגיש קשה במשקל חדש, תוסיף אוכל ותצלם את הסקוואט, אם אין לך מקום נורמלי לסקוואט ואתה מפחד שתתקע אתה יכול לשים שתי ספות/ ספסלים בצדדים למקרה ותתקע.
אתה יכול לעשות תרגיל שניים לפני הסקוואט לגמישות, אבל אם אתה יכול לרדת לסקוואט מלא במשקל קל אז הגמישות שלך בסדר.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט היה על 87 קילו. ניסיתי לאכול כמה שיותר והכול לישון טוב , אבל אני בטוח שאם אני מתחיל עכשיו SS על 80 קילו סקוואט שזה אומר שעוד שבוע אני צריך להיות על 95 אני לא מסוגל , וזה בדוק אני מכיר את הגוף שלי . אני מתקשה לרדת עמוק אני יורד ואז שאני כמעט מקביל פתאום אני מרגיש שעוד קצת יעני לעמוק אני נופל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית