ייעוץ הערכים של התפריט

אזולאי

משתמש משקיע
3,342
7
נק' מוניטין:
5,308
3,342
7
אז בניתי עכשיו תפריט למטרת עלייה במסה לפי המאמר,
מסתבר שעד עכשיו הייתי אוכל פחות קלוריות ממה שחשבתי וכשחישבתי את זה עכשיו גיליתי...

הBMR הוא 1571 אז 1571*1.2=1885
אלו הערכים של התפריט ביום ללא אימון:
קלרויות 2207
פחמימה 293 גרם
חלבון 140 גרם
שומן 51 גרם ( כ20 אחוז)
ביום של אימון משקולות (3 פעמים בשבוע) אני יוסיף עוד 300-400 קלוריות כך שיצא גם + יותר גדול. אם אני עושה ריצה (לפעמים אחרי אימון) אני משלים עוד קלוריות...
מה אתם אמורים?
ד"א בקשר לטסטוסטרון, הייתי אצל הרופא אתמול והוא אמר שהטסט' החופשי באמת נמוך והוא צריך להתייעץ עם עוד רופא ואז יגיד לי מה לעשות... הוא אמר שכנראה הוא יפנה אותי לMRI כדי לבדוק את התפקוד של בלוטת יותרת המוח... נורא מעצבן אותי הקטע שהוא מושך הרבה זמן בלי לנסות לטפל...
משה, (ראיתה את הערכים של הבדיקה..) לדעתך זה זה יכול להפריע בעלייה במסת שריר?
תודה למגיבים...

נערך לאחרונה:
אבל טסטוסטרון נמוך זה לא משהו שקורה רק בגיל מאוחר לקראת שלושים??

והרגשת משהו לפני שבגללו הפנו אותך לבדיקה הזו?? (כי לא נותנים אותה סתם בבדיקת דם כללית).

• פותח/ת השרשור

והרגשת משהו לפני שבגללו הפנו אותך לבדיקה הזו?? (כי לא נותנים אותה סתם בבדיקת דם כללית).
כן, יש לי בעיה מסוימת וביקשתי שיפנו אותי ...
וטסט' נמוך קורה בד"כ לקראת גיל 50 (לפי מה שאני יודע)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

יצא לי פעמיים

אי אפשר לדעת כמה זה ישפיע כי גדילה של מסת השריר לא תלויה רק בכך.
בכל מקרה צריך גם לדעת כמה זה נמוך מהנורמה וממה זה נובע אני לא רופא ואין לי שמץ בכך.
בכל מקרה הייתי מתחיל על 2200 קלוריות במידה ואתה נתקע שבועיים רצוף במשקל מעלה בעוד 200-300 שיבואו 70-80% מפחממה ו20-30% משומן.

התכוונתי לרשום "אין דבר כזה מספיק"
אתה שואל שאלות קיטבג, אי אפשר להעריך דבר כזה כי אי אפשר לדעת מאיפה העלייה תבוא שומן יותר משריר או נוזלים וכו', תתקע לעצמך כפית של קריאטין כל יום במשך שבוע תעלה בקילו, רק כדי להמחיש כמה שהעניין דינמי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית