הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ צריכת קלוריות

• פותח/ת השרשור Tortia
  • פורסם בתאריך

Tortia

משתמש מתחיל
174
3
נק' מוניטין:
-113
174
3
נניח בתאוריה אני צריך 3000קלוריות ו-250גרם חלבון כדי לעלות במסה.
עכשיו 250*4=1000
לכן 1000קלוריות אני מכניס מ:טונה,קוטג',חזה עוף,אבקה וכ'ו.
נשאר לי עוד 2000קלוריות
יהיה הבדל בפן של הפיתוח גוף אם אני יכניס את זה מתפו''א,אורז,לחם,חמאת בוטנים וכ'ו
מאשר אם אני יכניס את זה מ פיצות,המבורגרים וכ'ו?

אני יודע שזאת שאלה מפגרת,אבל ראיתי פעם אחת את ברק אומר משהו דומה לזה אז הייתי רוצה להיות בטוח :120ag:

לא הבנתי באיזה פן מדובר.
מין הסתם יהיה הבדל כי אתה תכניס ב2000 קלוריות שבאות מפיצה המבורגר וכו' יותר שומן ופחות פחממות מאשר אם תביא את זה מתפוח אדמה אורז ולחם ששם יש הרבה יותר פחממות ב2000 קלוריות והרבה פחות שומן.
שומן צריך לצרוך אבל יש גבול לכל תעלול, אומנם אנאבולי יש צחוקים על זה כאן אבל פחממות לא פחות חשובות צריך לזכור שנוזלים ונתרן זה גם חלק בלתי נפרד מפיתוח הגוף ואי אפשר בלי כך.

• פותח/ת השרשור
צודק,לא הסברתי כמו שצריך
נניח אני מכניס שומן ששמים בהמבורגר/פופקורן,במקום שמן זית באותה כמות של שומן
ואכול פחמימות ושומנים שיש בכריות מאשר פחמימות ושומים ששמים בש''ש באותה הכמות
חוץ מהפן הבריאותי,יש הבדל בפן של הפיתוח גוף?

צודק,לא הסברתי כמו שצריך
נניח אני מכניס שומן ששמים בהמבורגר/פופקורן,במקום שמן זית באותה כמות של שומן
ואכול פחמימות ושומנים שיש בכריות מאשר פחמימות ושומים ששמים בש''ש באותה הכמות
חוץ מהפן הבריאותי,יש הבדל בפן של הפיתוח גוף?
אם זה יהיה במאזן קלורי חיובי אתה תעלה פשוט יותר בשומן ובפן הבריאותי המצב שלך יהיה על הפנים (כולסטרול, עם הזמן אולי גם מחלות כאלו ואחרות, לחץ דם, וכו').
בפן פיתוח הגוף מבחינת עלייה במסה, אם הגוף לא יקבל את הויטמנים מינרלים וחומצות השומן שהוא צריך ביומיום מין הסתם שבעקיפין זה כן יפגע כי הוא יחפש אותם ממקורות אחרים, חומצות שומן 3 ו6 כדוגמא לא תצליח לקבל מאף מקום אלא רק מהמזון עם הזמן גם תתחיל להרגיש תסמינים שימנעו ממך להתאושש כמו שצריך וגם להתאמן כמו שצריך (עייפות, נשירת שיער, איכות העור תפגע וכו'), יש עוד אספקטים כאלה ואחרים, בשתי מילים - לא מומלץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית