עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו...אתה לא מפסיק לקנות שטויות....ועוד להמליץ עליהן לאחרים..... תגיד , אתה עובד בחנות של יוניברסל? אתה פשוט משתשמש בכל שטות שלהם.... הכי טוב להשתמש ב-GH זה בתור משקולת לניירות שעל השולחן שלך ככה תקבל מזה את התמורה הכי גדולה לכסף שבזבזת..... דרך אגב , אני מבין שיש לך מלא כסף מיותר (אתה ממשיך לקנות דברים בלי לדעת איך להשתמש בהם)..... אשמח להעביר לך את פרטי חשבון הבנק שלי, כל פעם שתרצה לקנות משהו של יוניברסל תעביר לי 200 ש"ח.....ככה אני אהיה עשיר ואתה לא תקנה סתם דברים.שלום אני מתחיל לקחת את התוסף GH MAX והייתי רוצה לדעת איך להשתמש בוא ביחד עם התוסף אנימל פאק גיל 17 וחצי משקל 86 קילו
הוא אמר לך באמת, אתה קונה שטויות ואין לך מושג גם מה אתה קונה + גם לא יודע להשתמש במה אתה קונה, קודם קוראים איך להשתמש ואז קונים, אתה קונה שטויות ומבזבז סתם כסף.לא מצחיקק עברת תגיל!!
ANIMAL PAK נתן לי דחיפה רציניתתתת GH עוד לא ניסיתי אבל קיבלתי המלצות ובכללי יוניברסל ואופטימום החברות הכי טובות שיש והכי נמכרות בארצות הברית אז אך תבלבל תמוח