דיון מעבר מרצועות למגנזיום

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
[FONT=&quot]טוב אז אתמול סוף סוף נפתרתי מהרצועות בדדליפט ועברתי למגנזיום, להפתעתי הצלחתי להרים את אותו משקל כמו שהייתי עושה עם רצועות ואפילו האחיזה הייתה לי קלה יותר והביצוע עצמו של הסט היה טוב יותר.

הייתי בטוח שבגלל שאני לא משתמש כבר ברצועות אני ירד במשקל עבודה אבל להפתעתי זה לא קרה.

עכשיו שגילתי את המגנזיום בכלל אני לא צריך לא רצועות ולא כפפות.. רק בשראגס עדיין קשה קצת בלי.

[/FONT]

זה לא אמור להיות הפוך, לעבור לרצועות אחרי שמגנזיום לא עוזר כבר?..
זה לא צריך להיות הפוך. זה לא צריך להיות בכלל.

רצועות הן דוגמה טובה לציוד שאתה צריך להשתמש בחלק מהדברים ולא צריך להשתמש בחלק האחר. רצועות טובות ל- shrugs כבדים, מהסוג שמבוצע בכלוב, עם 50 ק"ג יותר מהדדליפט המקסימלי שלך; shrugs מאוד כבדים לא אפשריים ללא רצועות. הן טובות לתרגילי עזר לדדליפט, כמו משיכות בכלוב מנקודה מעט מתחת לברכיים עד לנעילה, שאפשר לבצע עם משקל שהוא כבד מידי להחזיק חמש חזרות. הן לא טובות לדדליפט המקסימלי שלך, בגלל שבשלב מסוים אתה גם תצטרך לשפר את האחיזה שלך כדי לעשות אחד. ואין ללא ספק שום תירוץ לעשות מתח עם רצועות. אם האחיזה שלך היא הגורם המגביל במתח, הדדליפט שלך אמור לפתור את הבעיה הזו מהר מאוד. אם אתה רואה מישהו שקושר את עצמו עם הרצועות למשקולת יד מאיזושהי סיבה, אתה יודע שאתה מתבונן באדם שחושב במובנים של קבוצות שרירים ולא חושב על ביצועים.

מארק המלך.

אפשר הסבר קצר על מהם שארגס או תרגילי עזר לדדליפט?

הראשון זה Power Shrugs

Shrugs

לגבי הדדליפט יש עבודה עד הברך (בעיקר לניתוק)
יש עבודה מלפני הברך עד הנעילה
ויש עבודה מעל הברך עד הנעילה
פשוט עבודה על השלבים השונים (יש את זה בתוכניות מתקדמות דוגמת שייקו)

תחפש ביוטיוב מה איזה ואריאציה שאתה רוצה

בגדול תעשה דדליפט קלאסי רגיל, שתגיע ל 200-250 אולי יש מה לשחק

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הראשון זה Power Shrugs

תחפש ביוטיוב מה איזה ואריאציה שאתה רוצה

בגדול תעשה דדליפט קלאסי רגיל, שתגיע ל 200-250 אולי יש מה לשחק

תודה אחי אני כבר חודש+ בSS , ולא התכוונתי לדדליפט התכוונתי שמישהו דיבר שם על תרגילי עזר אבל תודה בכל מקרה , זה מה שחשבתי שזה SHRUGS.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית