הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון *LB squat- take2

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
בבקשה תגידו לי אם היה שיפור לעומת הסרטון הקודם
הפעם ללא מגבת ועם קצת יותר משקל. התחלתי להתרגל ל LB כי גם בלי מגבת זה כבר די נוח.

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה יותר טוב!

זה לא נראה מושלם אומנם, אבל את הביקורת אשאיר למומחים.
אני יכול לפחות לעודד 😛

יפה שעזבת את המגבת, אבל את עדיין עושה את אותה הטעות. תעזבי קצת את המשקל, ותעשי בדיוק מה שכתוב בפרק של הסקוואט ב-SS, כולל לשבת במצב הנכון בלי משקל בכלל, ותמשיכי משם.

אני לא מומחה לטכניקה אבל נראה לי שאת צריכה יותר להתיישב אחורה כי הברכיים שלך די גולשות..

יש שיפור

יותר לשבת אחורה, את גולשת עם הברכיים (צריך לעצור אותם לדחוף לצדדים ולשבת אחורה)

אני מציע שתעבדי בחימום או אפילו כמה אימונים עם קופסא, תעשי בוקס סקוואט
תקפידי לשבת אחורה וכל הזמן להיות מכווצת, שלא יהיה מצב שתבואי לשבת על הקופסא ואז ב 10-5 ס"מ האחרונים תרפי את ההמסטרינג ותשבי עליה בנפילה, אלא ירידה מבוקרת לאורך כל הדרך
תתחילי מקופסא גבוה ותעברי לקופסא שבה את שוברת מקביל
(תראי אם את מבצעת טוב עם קופסא נמוכה אז תתחילי ישר עם נמוכה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
וואו איזה גלוטס יש לה! אהבתי את ההערה שם בסוף
You can squat on my face any time
חח
מינימונסטר יש קצת שיפור אבל עדיין לא מספיק אחורה, בבור יש לך נטייה לעוף קדימה.

תתיישבי יותר אחורה, זה מפריע לך לשבור מקביל וגם המוט לא נע בקו ישר ככה.

יותר טוב מהקודמים, ככה לומדים 😃

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם!

יותר לשבת אחורה, את גולשת עם הברכיים (צריך לעצור אותם לדחוף לצדדים ולשבת אחורה)

אני צילמתי את הברכיים מקדימה גם ולא ראיתי שיש גלישה פנימה (לא שמתי כאן סרטון כי הוא נראה קצת מביך 😳). עדיין אני לא תמיד מצליחה להקפיד על משקל על העקבים ולשבת אחורה כמו שצריך.
אני באמת אנסה בוקס. שטן-שור אמר לי מזמן לעשות בוקס אבל חשבתי קודם סתם לעבוד לפי ההסברים של ריפטו.. אבל כשאני לא רואה את עצמי במהלך התרגיל עדיין יש פאשלות.

תעבדי לפי ההסברים. בוקס סקוואט לא יתקן לך כלום, אם לא תלמדי לעשות את זה בסקוואט רגיל.

• פותח/ת השרשור
תעבדי לפי ההסברים. בוקס סקוואט לא יתקן לך כלום, אם לא תלמדי לעשות את זה בסקוואט רגיל.
כן. moo אמר לעשות את הבוקס בתור חימום או כמה אימונים. אני חושבת לעשות אותו בחימום ואחר כך רגיל לפי ריפטו.

התכוונתי שאת גולשת עם הברכיים קדימה
רואים שאין קריסה פנימה שלהם, אלא רק קדימה
פשוט שעוצרים את הברכיים ודוחפים אותם חזק הצידה זה עוזר למנוע מהם לגלוש

ואני לא מסכים עם אלכס, כשיש קופסא אז לא פוחדים לשבת אחורה ובמקרה של המסטרינג חלשים עם קפוסא ניתן לראות את זה (אם יש ישיבה לא מבוקרת)
בכל מקרה כמה אימונים לעשות את זה זה רק ישפר לדעתי

התכוונתי שאת גולשת עם הברכיים קדימה
רואים שאין קריסה פנימה שלהם, אלא רק קדימה
פשוט שעוצרים את הברכיים ודוחפים אותם חזק הצידה זה עוזר למנוע מהם לגלוש

ואני לא מסכים עם אלכס, כשיש קופסא אז לא פוחדים לשבת אחורה ובמקרה של המסטרינג חלשים עם קפוסא ניתן לראות את זה (אם יש ישיבה לא מבוקרת)
בכל מקרה כמה אימונים לעשות את זה זה רק ישפר לדעתי

תנסה ללמד מישהו לשבת על קופסא לפני שהוא יודע לעשות סקוואט, ואז תראה אם יש השלכות לסקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית