הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי מעבר מהלינראית של ביל סטאר לגלן פנדליי

• פותח/ת השרשור תום
  • פורסם בתאריך

תום

משתמש פעיל
320
0
נק' מוניטין:
2,608
320
0
אני התחלתי בתחילת מאי את הלינארית של ביל סטארר

בסקאווט אני עדיין מתקדם משבוע לשבוע (גם בשלישיות וגם בחמישיות)
בדדליפט אני כבר לא מצליח להתקדם בחמישיות משבוע לשבוע אבל בשלשות מצליח
אובר האד פרס- מתקדם בחמישיות משבוע לשבוע(במידת הצורך עושה PPׂ אבל עדיין התקדמות שבועית)
בנץ פרס- תקוע כבר הרבה זמן

השאלה שלי האם זה שאני תקוע בבנץ פרס ומתקדם בשלשות בדדליפט ובכל השאר מתקדם משבוע לשבוע זה סיבה מוצדקת לסיים את הלינארית ולעבור לגלן פנדליי??

או למשוך עדיין את הלינארית?

כמה דברים חשובים נוספים-אני כבר שמן ואני לא מעוניין להוסיף עוד קלוריות בלינארית כי זה יגרור עוד השמנה,שכבר תהייה רצינית.
במידה ואני עובר לגלן פנדליי אז אני מניח שהוספת קלוריות לא תגרור השמנה נוספת בגלל נפח האימון.

מה דעתכם?
תודה(אשמח מאוד לקבל תשובה בין היתר גם מסטאן שור רן ומדאוס)

הסיבה היחידה שמחליפים תוכנית זה הסקוואט
כל השאר זה לקישוט

לגבי שאר הדברים, אם אתה לא מתכוון לאכול יותר ו/או להזריק תעשה חיטוב (אחרת לא תתאושש ולא תוכל להמשיך להתקדם)
ותמשיך משם

אני התחלתי בתחילת מאי את הלינארית של ביל סטארר

בסקאווט אני עדיין מתקדם משבוע לשבוע (גם בשלישיות וגם בחמישיות)
בדדליפט אני כבר לא מצליח להתקדם בחמישיות משבוע לשבוע אבל בשלשות מצליח
אובר האד פרס- מתקדם בחמישיות משבוע לשבוע(במידת הצורך עושה PPׂ אבל עדיין התקדמות שבועית)
בנץ פרס- תקוע כבר הרבה זמן

השאלה שלי האם זה שאני תקוע בבנץ פרס ומתקדם בשלשות בדדליפט ובכל השאר מתקדם משבוע לשבוע זה סיבה מוצדקת לסיים את הלינארית ולעבור לגלן פנדליי??

או למשוך עדיין את הלינארית?

כמה דברים חשובים נוספים-אני כבר שמן ואני לא מעוניין להוסיף עוד קלוריות בלינארית כי זה יגרור עוד השמנה,שכבר תהייה רצינית.
במידה ואני עובר לגלן פנדליי אז אני מניח שהוספת קלוריות לא תגרור השמנה נוספת בגלל נפח האימון.

מה דעתכם?
תודה(אשמח מאוד לקבל תשובה בין היתר גם מסטאן שור רן ומדאוס)

אני יודע שאני לא אחד מהאנשים שציינת לעיל,אבל אני ינסה לתרום את חלקי.

כמה אחוז שומן אתה במצבך הנוכחי?
מה משקלי העבודה שלך?
אם אתה לא מתכוון להוסיף קלוריות,הגיע הזמן לשקול מעבר לחיטוב.
כל עוד אתה על % שומן גבוהים בטווח הנורמה זה תקין.אבל סה"כ אין שום שאיפה להיות שמן באמת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני יודע שאני לא אחד מהאנשים שציינת לעיל,אבל אני ינסה לתרום את חלקי.

כמה אחוז שומן אתה במצבך הנוכחי?
מה משקלי העבודה שלך?
אם אתה לא מתכוון להוסיף קלוריות,הגיע הזמן לשקול מעבר לחיטוב.
כל עוד אתה על % שומן גבוהים בטווח הנורמה זה תקין.אבל סה"כ אין שום שאיפה להיות שמן באמת.

העניין שחבל לי להתחיל חיטוב כשאני מרגיש שאני יכול לתת עוד הרבה בסקאוט
משקל גוף 91
גובה 175
אחוז שומן-אין לי מושג,אני רק יודע שיש לי כרס אין לי צוואר ופנים נפוחות..אני מעריך 20-23 אחוז...

היית נותן את המשקלים שהגעתי אליהם כדי שתגידו איך זה לדעתכם ביחס למשקל גוף ואם כדאי חיטוב אבל אני אף פעם לא בא עם פלאפון לאימון+ אין לי כוח להתחיל לבקש מאנשים יצלמו אותי
ולכן אין לי עצבים לפתוח פה חוב לראק, מה שכן את מישל מידיי פעם אני פוגש בחדר כושר שלי והוא יוכל לאשר את המשקלים שאני נותן..
אחרת אין לא בא לי סתם חוב לראק (לא שהמשקלים שלי גבוהים יותר מדיי)

עד איזה אחוז שומן נהוג למשוך את ההתקדמות במשקלים?
אתם עושים חיטוב בדרך כלל כשאתם כבר שמנים מידיי או שאתם תקועים ואין טעם למשוך עוד את התוכנית??

העניין שחבל לי להתחיל חיטוב כשאני מרגיש שאני יכול לתת עוד הרבה בסקאוט
משקל גוף 91
גובה 175
אחוז שומן-אין לי מושג,אני רק יודע שיש לי כרס אין לי צוואר ופנים נפוחות..אני מעריך 20-23 אחוז...

היית נותן את המשקלים שהגעתי אליהם כדי שתגידו איך זה לדעתכם ביחס למשקל גוף ואם כדאי חיטוב אבל אני אף פעם לא בא עם פלאפון לאימון+ אין לי כוח להתחיל לבקש מאנשים יצלמו אותי
ולכן אין לי עצבים לפתוח פה חוב לראק, מה שכן את מישל מידיי פעם אני פוגש בחדר כושר שלי והוא יוכל לאשר את המשקלים שאני נותן..
אחרת אין לא בא לי סתם חוב לראק (לא שהמשקלים שלי גבוהים יותר מדיי)

עד איזה אחוז שומן נהוג למשוך את ההתקדמות במשקלים?
אתם עושים חיטוב בדרך כלל כשאתם כבר שמנים מידיי או שאתם תקועים ואין טעם למשוך עוד את התוכנית??

להתחיל חיטוב זה עניין של הרגשה ואתה לא צריך להיות אחוזי שומן מאוד גבוהים בשביל להרגיש שהגיע הזמן להתחטב.
כלל אצבע טוב,זה שאתה נגעל מלהסתכל על עצמך במראה.

צלם סרטונים, זה תמיד טוב

השאלה אם נח לך אם איך שאתה נראה, אם לא תחטב, יש לך עוד הרבה שנים להתאמן, החיטוב לך צריך להיות ארוך
אם לא מפריע לך להשאר איך שאתה + 2-3% שומן אז תמשיך את ההתקדמות

• פותח/ת השרשור
צלם סרטונים, זה תמיד טוב

השאלה אם נח לך אם איך שאתה נראה, אם לא תחטב, יש לך עוד הרבה שנים להתאמן, החיטוב לך צריך להיות ארוך
אם לא מפריע לך להשאר איך שאתה + 2-3% שומן אז תמשיך את ההתקדמות

אז בוא נגיד אם אני אעשה חיטוב גג חודש וחצי, ואז חוזר להתקדמות, כמה אני יוכל להוריד לדעתך?

אם אני אעשה משהו כמו טקסס? סקאוט דדלפיט ופרס 5*5 בנפח ובעצימות סט של שלוש חזרות עם אותם תרגילים( אני מעדיף פרס על בנץ' גם כי הולך לי יותר טוב בו וגם כי הוא הרבה יותר מעניין וגם יותר חשוב לתוכניות עתידיות שאולי יהיו-הרמת משקולות) ועוד פעמיים בשבוע אני אעשה שטויות סטייל קרוספיט,זה יהיה טוב לדעתך??

כמה קלוריות לאכול בחיטוב?? (אין לי פשוט ניסיון בחיטוב פשוט:)

תודה!!

תעבוד לפי המדריך לחיטוב
תעלה תפריט ויתנו לך ביקורת עליו
משה יכול לעזור לך אבל תכין תפריט לפי המדריך לחיטוב

אז בוא נגיד אם אני אעשה חיטוב גג חודש וחצי, ואז חוזר להתקדמות, כמה אני יוכל להוריד לדעתך?

אם אני אעשה משהו כמו טקסס? סקאוט דדלפיט ופרס 5*5 בנפח ובעצימות סט של שלוש חזרות עם אותם תרגילים( אני מעדיף פרס על בנץ' גם כי הולך לי יותר טוב בו וגם כי הוא הרבה יותר מעניין וגם יותר חשוב לתוכניות עתידיות שאולי יהיו-הרמת משקולות) ועוד פעמיים בשבוע אני אעשה שטויות סטייל קרוספיט,זה יהיה טוב לדעתך??

כמה קלוריות לאכול בחיטוב?? (אין לי פשוט ניסיון בחיטוב פשוט:)

תודה!!

שאתה מתכוון ל"שטויות סטייל קרוספיט" אתה מתכוון למטקון (פראן,ברברה,טבתה)

אם כן,אתה יכול לשלב גם GPP שהוא יותר רלוונטי לכוח,כמו SLED,HILL SPRINTS ועוד.

תבנה תפריט מהמדריך,ותקבל הערות ותיקונים בהתאם.
😃

• פותח/ת השרשור
שאתה מתכוון ל"שטויות סטייל קרוספיט" אתה מתכוון למטקון (פראן,ברברה,טבתה)

אם כן,אתה יכול לשלב גם GPP שהוא יותר רלוונטי לכוח,כמו SLED,HILL SPRINTS ועוד.

תבנה תפריט מהמדריך,ותקבל הערות ותיקונים בהתאם.
😃

צודק
sled זה מצויין
אבל איך אפשר להתארגן על ציוד לזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית