הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע לגמרי

TommyCohen

משתמש מתחיל
119
0
נק' מוניטין:
0
119
0
התחלתי SS
שבוע שלישי כבר
אני מתקדם במשקלים מאוד !
אבל במשקל גוף לא
אני שוקל 57 על 1.64
אני בתקופת מסה ולא עולה במשקל אני אוכל הרבה פחמימות ליטר חלב ביום הרבה בשר חזה ולא עולה
אין לי תפריט
עם מישהו יכול לעזור לי לבנות תפריט אני אשמח
בפרטי ..
תודה

התחלתי SS
שבוע שלישי כבר
אני מתקדם במשקלים מאוד !
אבל במשקל גוף לא
אני שוקל 57 על 1.64
אני בתקופת מסה ולא עולה במשקל אני אוכל הרבה פחמימות ליטר חלב ביום הרבה בשר חזה ולא עולה
אין לי תפריט
עם מישהו יכול לעזור לי לבנות תפריט אני אשמח
בפרטי ..
תודה

לא צריך להמציא את הגלגל מחדש.

1.תעלה את הצריכה הקלורית היומית שלך
2.אם אתה מתקשה תעלה את כמות החלב ל-2,3 ליטר (לרוב זה יעשה את העבודה)
3.אם מתחילים לך תסמינים של רגישות ללקטוז אתה יכול לתסף בלקטזין (כמובן שרק אם צריך!)
4.אתה לא חייב לבנות תפריט,אלא אם כן אתה מרגיש שזה מכניס אותך למסגרת ומאפשר לך לצרוך יותר קלוריות.
5.תעלה את צריכת השומן היומית שלך.אתה צורך אומגה 3?

• פותח/ת השרשור
תשתה 4 ליטר חלב ביום
תתחיל מ 2 ותראה אם אתה עולה אם לא תעלה ל3 ...
אווקיי תודה אני אנסה אם לא אצליח בדרך אחרת ,
ממה שאתה מתאר, חסר לך שומן איכותי בתפריט.
ומאיזה מאכלים אני צורך את השומן האיכותי שאתה מדבר עליו ?
מוזר.. תבדוק את הBMR שלך ותרכיב תפריט..
אתה בטוח שאתה אוכל יותר ממה שאתה מוציא?
אני מסיים תיום עם 3000 קלוריות
לא צריך להמציא את הגלגל מחדש.

1.תעלה את הצריכה הקלורית היומית שלך
2.אם אתה מתקשה תעלה את כמות החלב ל-2,3 ליטר (לרוב זה יעשה את העבודה)
3.אם מתחילים לך תסמינים של רגישות ללקטוז אתה יכול לתסף בלקטזין (כמובן שרק אם צריך!)
4.אתה לא חייב לבנות תפריט,אלא אם כן אתה מרגיש שזה מכניס אותך למסגרת ומאפשר לך לצרוך יותר קלוריות.
5.תעלה את צריכת השומן היומית שלך.אתה צורך אומגה 3?
אוקי לגבי החלב אני ינסה
אני לא יכול כ''כ לאכול לפי תפריט כי לא תמיד יש לי בבית תאוכל שכתוב בתפריט חח
את הדברים הבסיסיים יש לי אבל חזה עוף למשל וכאלה לא תמיד יש לי , אני לא יכול לאכול כל יום חזה עוף
הבעיה מלכתחילה שאתה לא יודע כמה אתה אוכל, יש לך תפריטים מוכנים בפורטל תעזר בהם.
איפו הפורטל נמצא ?

אווקיי תודה אני אנסה אם לא אצליח בדרך אחרת ,

ומאיזה מאכלים אני צורך את השומן האיכותי שאתה מדבר עליו ?

אני מסיים תיום עם 3000 קלוריות

אוקי לגבי החלב אני ינסה
אני לא יכול כ''כ לאכול לפי תפריט כי לא תמיד יש לי בבית תאוכל שכתוב בתפריט חח
את הדברים הבסיסיים יש לי אבל חזה עוף למשל וכאלה לא תמיד יש לי , אני לא יכול לאכול כל יום חזה עוף

איפו הפורטל נמצא ?

1.http://www.kilogram.co.il

2.תפריט הוא כלי עזר לאלו שמתחילים את דרכם בתחום (כל אחד והמטרות שלו) ומחפשים כיוון להתמקד בו ו\או כאלו שמרגישים שמבחינתם זה ממקד אותם ומאפשר להם לשמור על מסלול (אני יכול לחשוב על עוד מספר סיבות,אבל נצמד לזה)
יש מגוון רחב של מוצרים שעשירים בחלבון מלבד חזה עוף,לדוגמא:בשר,דגים,גבינות,ביצים...
באופן כללי אתה צריך ללמוד למצוא חלופות למאכלים השונים שבתפריט שפחות או יותר מכילים את אותם ערכים (חלבון,פחמימות ושומן).לדוגמא מה שציינתי לעיל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1.http://www.kilogram.co.il

2.תפריט הוא כלי עזר לאלו שמתחילים את דרכם בתחום (כל אחד והמטרות שלו) ומחפשים כיוון להתמקד בו ו\או כאלו שמרגישים שמבחינתם זה ממקד אותם ומאפשר להם לשמור על מסלול (אני יכול לחשוב על עוד מספר סיבות,אבל נצמד לזה)
יש מגוון רחב של מוצרים שעשירים בחלבון מלבד חזה עוף,לדוגמא:בשר,דגים,גבינות,ביצים...
באופן כללי אתה צריך ללמוד למצוא חלופות למאכלים השונים שבתפריט שפחות או יותר מכילים את אותם ערכים (חלבון,פחמימות ושומן).לדוגמא מה שציינתי לעיל
1.תודה רבה התפריט שיש שם למשקל 50 הוא תפריט מעפן לא היתה צריך לרשום לי תאתר כאילו שלא נכנסתי אליו כבר
קראתי שם את רוב המאמרים

לגבי התפריט
אני חושב שאני שוקל כ''כ מעט שאני לא צריך מסלול(תפריט) אני צריך לידחוף ולדחוף כמה שיותר
אבל אני צריך גם לדעת כמה אני מכניס כמו שמשה אמר
ואני לא יודע כמה יכול להיות שאני אוכל יום אחד יותר ויום אחר פחות
לגבי המאכלים החלופים אני יודע את זה ,
נ.ב
יש לי חילוף חומרים מהיר

1.תודה רבה התפריט שיש שם למשקל 50 הוא תפריט מעפן לא היתה צריך לרשום לי תאתר כאילו שלא נכנסתי אליו כבר
קראתי שם את רוב המאמרים

לגבי התפריט
אני חושב שאני שוקל כ''כ מעט שאני לא צריך מסלול(תפריט) אני צריך לידחוף ולדחוף כמה שיותר
אבל אני צריך גם לדעת כמה אני מכניס כמו שמשה אמר
ואני לא יודע כמה יכול להיות שאני אוכל יום אחד יותר ויום אחר פחות
לגבי המאכלים החלופים אני יודע את זה ,
נ.ב
יש לי חילוף חומרים מהיר

1.אתה שאלת איפה הפורטל נמצא אז שלחתי לך לינק (פורטל = אתר)
2.מצוין.אז תאכל יותר,לי זה נשמע שהבעיה נפתרה.תקפיד על צריכה של חלבון,כל השאר שומן ופחמימות (תשתמש בהמלצה של החלב,לדעתי זה יעשה לך המון הבדל)
3.לא נורא אם אתה לא אוכל כל יום את אותה כמות קלורית כל עוד אתה שומר על מאזן חיובי +- קבוע
4.תקרא מאמרים בפורטל אני מאמין שאם תרחיב מעט את האופקים,תוכל לדעת יותר טוב פחות או יותר כמה קלוריות אתה אוכל ביום (החישוב כמעט הופך לאוטומטי) וההרכב הקלורי (חלבונים,פחמימות ושומנים).חלק אולי יטענו שזה לא קריטי בתפריט שהוא ad libitum

בנוסף הייתי ממליץ לך לתסף במולטיויטמין,אומגה 3 (6-10 קפסולות ביום),ויטמין D,ויטמין C.

ד"א מה משקלי העבודה שלך ב-SS?

נערך לאחרונה:
סליחה על הבורות אבל חלב זה קסם?!

למה ליצרוך 2-4 ליטר ליום במה זה עוזר?

יש איזה מאמר לזה?

נערך לאחרונה:
זאת פשוט דרך מאוד קלה להכניס הרבה קלוריות.
זה העניין בחלב.

---------- התגובה התווספה ב 10:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:52 ----------

תחשוב שאתה שותה ליטר בשלוק כבר הכנסת משהו בסביבות ה600 קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית