הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחובבי הבירה - פאב בית בירה מומלץ

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
בתור אחד שחובב בירות פרימיום (נכון אני מפונק, אני יודע), בשכונת פלורנטין קיים פאב בשם שטרן 1, איפה הוא ממוקם? בשטרן 1 תל אביב - שכונת פלורנטין.

ישנם 15 סוגי ברזים של בירות כגון: פרנסיסקנר דונקל(בירת חיטה כהה - אחת האהובות עלי), קסטיל רוז', קסטיל בראון, לה שוף, אוהראס(כמו גינס), דאנסינג קאמל, אדלוויס ועוד בירות שאני לא זוכר.
מחירים דיי שפויים, לדוגמא קסטיל רוז' חצי ליטר - 34 ש"ח, לשם השוואה - בטמפל בר קסטיל רוז' שליש עולה 32 ש"ח.
בנוסף יש מבחר של מעל 100 סוגי בירות בבקבוקים, יש לציין שהמחירים בבקבוקים אינם זולים יחסית מול פאבים כמו טמפל בר.

המקום גם מציע מבחר רב של סוגי נקניקיות, אני לא אוהב נקניקיות אז לא קניתי, אבל חברים שהלכתי איתם לשם התלהבו מאוד, הנקניקיות הם עבודת יד של מישהו בשם אלן טלמור.
מבחר האוכל חוץ מהנקניקיות אינו מרשים במיוחד, מחירים לתוספות סבירים לכל מסעדת המבורגרים, כגון הום-פרייז 16 שקל, המבורגר אנטריקוט - 50 ש"ח.

שטרן הוא רחוב פינתי של פלורנטין, הוא מקביל לרחוב ויטל, ברחוב ויטל יש גם לא מעט פאבים.
בתקופה האחרונה, כמעט כל שישי ואפילו באמצ"ש, אני נוסע לשמה, לרב אני לוקח את הקסטיל רוז' - בירה מחוזקת 8% עם טעם דובדבנים, בקלות אני מגיע לליטר בירה מרב שזה טעים.

תהנו!

פשש באת לי בטוב!
תגיד, הקסטיל בראון היא מהחבית? זאת אחת הבירות הכי טעימות שטעמתי בחיים. כמה עולה חצי?

• פותח/ת השרשור
😃
כן, יש להם מהחבית.
ממה שאני זוכר, 34 ש"ח, זה אותו דבר כמו הקסטיל רוז'.

אם אתם בחיפה, אז פאב מצויין זה הדאנק בעיר במושבה הגרמנית.
פאב בנזונה, קטן ביתי אחלה אוכל מוזיקה וברמנים. מקום מגניב רצח.
יש שם גם אוהרה, פרנצ'סקה ועוד בירות טובות מהעולם. ממש ממליץ.

מקום מעולה עם אוירה מתתאימה זה ה LA MORSE ברחובות. ים בירות בלגיות מהחבית ומוזיקת שנות ה60-70.

מרחובות לאשדוד? איך נפלו גיבורים...

הלה-מורס היה פעם מעולה. ואז הם הפסיקו להגיש גינס.

אף בירה לא מתקרבת לגינס. אין על זה דיון אפילו.

הלה-מורס מצטיין בזה שהמוסיקה שם לא מחרישת אוזניים. אשכרה אפשר ללכת לשם ולדבר על כוס בירה. וגם ה- BLT לא רע בכלל. רק שיחזירו את הגינס, כי מרפיס זה רק קרוב, אבל זה לא זה.

הם התרכזו בבלגיות... Maredsous למשל.. וגרמניות.
אני אוהבת את המוזיקה אצלם ואת האוירה (חוץ מערב שישי המפוצץ).

מרדסו אחת הבירות היותר טובות וחזקות שטעמתי,למרות שפאולנר עדיין האהובה עלי

אף בירה לא מתקרבת לגינס. אין על זה דיון אפילו.

הלה-מורס מצטיין בזה שהמוסיקה שם לא מחרישת אוזניים. אשכרה אפשר ללכת לשם ולדבר על כוס בירה. וגם ה- BLT לא רע בכלל. רק שיחזירו את הגינס, כי מרפיס זה רק קרוב, אבל זה לא זה.
בכל הקשור לבירות אני בלגי.
בכל הקשור לוויסקי אני אירי. (כן תצחקו)
מה זה BLT?

סליחה על הבורות. עדיין לא עשיתי הכרות עם בייקון 😃

633684156064617853-BaconItssodamnawesome.jpg

BaconIsBetter1.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית