הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחובבי הבירה - פאב בית בירה מומלץ

הנושא הזה מזכיר לי שעברתי היום ליד מסעדה/פאב עם 150 סוגי בירות, יש להם MENU רק לבירות, יש להם בבר לפחות 50 ברזים, זו מספירה לא מעמיקה.

150???!!!!
ופה משלמים פאקינג 22 שייח על פאקינג קרלסברג?!!
פאאאאאק!!!!!!!!! 😵

אין פאבים שמשתווים ללמור'ס באשדוד :( אבל מכוני כושר הרבה יותר טובים- יש ויש.

מה זה שווה אם חצי מהמכונים מלאים בליצנים בעמדת המאמן?
הערה חשובה: לא כולם אבל הרוב. אבל המכון שאני מתאמן בו, והפרייד בד', הם שני המכונים הכי הארדקור בעיר.

נערך לאחרונה:
אבל המכון שאני מתאמן בו, והפרייד בד', הם שני המכונים הכי הארדקור בעיר.
הפרייד זאת האכזבה הגדולה ביותר במעבר לאשדוד. אחרי כל הסיפורים ששמעתי והציפיות שפיתחנו אני ומונסטר גילינו מקום מעפעפן, קטן, דחוס במכשירים לידיים. העיקר שיש להם מיטות שיזוף.

מזל שליד הבית גילינו חד''כ מספק מאד.

נערך לאחרונה:
הפרייד זאת האכזבה הגדולה ביותר במעבר לאשדוד. אחרי כל הסיפורים ששמעתי והציפיות שפיתחנו אני ומונסטר גילינו מקום מעפעפן, קטן, דחוס במכשירים לידיים. העיקר שיש להם מיטות שיזוף.

מזל שליד הבית גילינו חד''כ מספק מאד.

אתה לא מבין כמה אני מסכים איתך.
אגב, מה המקום שגיליתם? אני מהמר על עוזיאל בא' או לברון בו'.

אתה לא מבין כמה אני מסכים איתך.
אגב, מה המקום שגיליתם? אני מהמר על עוזיאל בא' או לברון בו'.
אנחנו גרים ב י''ב. בסביבה יש איזה שתי מקומות "מקלט" אחד אטלנטיס והשני סטודיו...משהו...בלה בלה. שתיהם לא רעים ויותר זולים מה"פרייד" (מה הפרייד בו?)

אנחנו גרים ב י''ב. בסביבה יש איזה שתי מקומות "מקלט" אחד אטלנטיס והשני סטודיו...משהו...בלה בלה. שתיהם לא רעים ויותר זולים מה"פרייד" (מה הפרייד בו?)

את אטלנטיס אני מכיר, את השני לא ממש. בכל מקרה, חדר הכושר הכי טוב למטרות שהפורום עוסק בהן זה עוזיאל בא'. המחיר שם מאוד אבל מאוד מצחיק, 90 שקל לחודש ואפילו פחות לפעמים (זה בגלל שהבעלים שלו הם אנשים עם אהבה אמיתית לתחום (מידע אישי)).
גם החדר כושר של בית לברון לא רע, למרות שאני חושב שאין שם מספיק פלטות בשביל הדדליפט שלך.

את אטלנטיס אני מכיר, את השני לא ממש. בכל מקרה, חדר הכושר הכי טוב למטרות שהפורום עוסק בהן זה עוזיאל בא'. המחיר שם מאוד אבל מאוד מצחיק, 90 שקל לחודש ואפילו פחות לפעמים (זה בגלל שהבעלים שלו הם אנשים עם אהבה אמיתית לתחום (מידע אישי)).
גם החדר כושר של בית לברון לא רע, למרות שאני חושב שאין שם מספיק פלטות בשביל הדדליפט שלך.

אני מתאמן באטלנטיס...ואישית, עד לפני חצי שנה, המאמנים היו שם אכזבה, אבל הבעלים חידש את הצוות המקצועי, שכרגע טוב בהרבה מהצוות הקודם.

מאשין הד, זה נשמע מקום אחלה, איזה סוג פאב זה? פאב אירי? איזה מוזיקה יש שם?

• פותח/ת השרשור
זה ממש בית בירה, מקום קטן וחביב, המוסיקה לרב היא מיינסטרים עכשוי, לא שמעתי משהו יותר מעניין שמה.
מציע לך לבקר, המקום ללא פוזה כמו טמפל בר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית