עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
22 שקל לחצי קרלסברג מהחבית נחשב מחיר סביר?
אין פאבים שמשתווים ללמור'ס באשדוד :( אבל מכוני כושר הרבה יותר טובים- יש ויש.
החצי השני- שבו יש מאמנים לא ליצנים.מה זה שווה אם חצי מהמכונים מלאים בליצנים בעמדת המאמן?
הפרייד זאת האכזבה הגדולה ביותר במעבר לאשדוד. אחרי כל הסיפורים ששמעתי והציפיות שפיתחנו אני ומונסטר גילינו מקום מעפעפן, קטן, דחוס במכשירים לידיים. העיקר שיש להם מיטות שיזוף.אבל המכון שאני מתאמן בו, והפרייד בד', הם שני המכונים הכי הארדקור בעיר.
הפרייד זאת האכזבה הגדולה ביותר במעבר לאשדוד. אחרי כל הסיפורים ששמעתי והציפיות שפיתחנו אני ומונסטר גילינו מקום מעפעפן, קטן, דחוס במכשירים לידיים. העיקר שיש להם מיטות שיזוף.
מזל שליד הבית גילינו חד''כ מספק מאד.
אנחנו גרים ב י''ב. בסביבה יש איזה שתי מקומות "מקלט" אחד אטלנטיס והשני סטודיו...משהו...בלה בלה. שתיהם לא רעים ויותר זולים מה"פרייד" (מה הפרייד בו?)אתה לא מבין כמה אני מסכים איתך.
אגב, מה המקום שגיליתם? אני מהמר על עוזיאל בא' או לברון בו'.
אנחנו גרים ב י''ב. בסביבה יש איזה שתי מקומות "מקלט" אחד אטלנטיס והשני סטודיו...משהו...בלה בלה. שתיהם לא רעים ויותר זולים מה"פרייד" (מה הפרייד בו?)
את אטלנטיס אני מכיר, את השני לא ממש. בכל מקרה, חדר הכושר הכי טוב למטרות שהפורום עוסק בהן זה עוזיאל בא'. המחיר שם מאוד אבל מאוד מצחיק, 90 שקל לחודש ואפילו פחות לפעמים (זה בגלל שהבעלים שלו הם אנשים עם אהבה אמיתית לתחום (מידע אישי)).
גם החדר כושר של בית לברון לא רע, למרות שאני חושב שאין שם מספיק פלטות בשביל הדדליפט שלך.