יחידות תוכנה

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
ממ, בקרוב אני מסיים קורס תוכניתנים, וצריך להתחיל לדרג עדיפות ליחידות שרוצים להתמיין אליהם, ממה שאני זוכר:
שהם, לשם, מצו"ב, ממר"מ, מז"י, חיל אוויר (אופק), חיל הים (גם כן יחידה אחת) ומודיעין.
אני בטוח שיש פה הרבה שיאצ להם להתעסק עם כל מיני יחידות כאלה למיניהן, או כאלה אפילו ששירתו באחת מהיחידות.
אני אשמח אם אנשים יוכלו לספר טיפה על הם חושבים על היחידות והמלצות למיניהן.
תודה 😃

• פותח/ת השרשור
מודיעין בתכנון שלי לדרג אותם אחרונים, יש לך איזה סיבה הגיונית למה כן להגיע למודיעין?

כי זה הכי מעניין ואחר כך באזרחות זה פותח לך המון דלתות.
למשל- הבחור שהמציא את הדיסק און קי והמודו. כל החברה שלו מורכבת אך ורק מיוצאי 8200.
זה בעיקר שם.

• פותח/ת השרשור
מודיעין זה טיפה סיפור בעייתי כי אני אל יודע איך העסק הולך שם. יש להם חבר'ה שעוברים קורסים והכשרות ספציפיות של מודיעין, גאמ"א וכאלה, בתאכלס הם תוכניתנים עם התמחות מאוד ספציפית בדיוק לאותו תחום, והם אנשים מאוד מוכשרים, לרובם גם יש תארים וכאלה, איך תוכניתן כללי בדיוק משתלב שם אין לי מושג, וזה תאמת טיפה מדאיג חח.

8200 אם תסיים שירות שם תמצא עבודה יותר נוח ימצאו אותך מיד אחרי ואיפלו לפני השיחרור.

מודיעין זה טיפה סיפור בעייתי כי אני אל יודע איך העסק הולך שם. יש להם חבר'ה שעוברים קורסים והכשרות ספציפיות של מודיעין, גאמ"א וכאלה, בתאכלס הם תוכניתנים עם התמחות מאוד ספציפית בדיוק לאותו תחום, והם אנשים מאוד מוכשרים, לרובם גם יש תארים וכאלה, איך תוכניתן כללי בדיוק משתלב שם אין לי מושג, וזה תאמת טיפה מדאיג חח.
אתה משתלב בדיוק באותו מקום כמו שהם.
כל המסלולים זה פיקציה כדי לגרום לאנשים לחתום קבע.
אני לא עשיתי יום קבע והייתי במקום שהיו בו הנדסאים.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק הבעיה, שאני אשתלב באותו מקום כמוהם.
זה אנשים שלהתחרות בהם זה לא הדבר הכי קל בעולם, ההכשרה של קורס תכנות היא הכשרה יותר מבסיסית. מצד שני אלה מגאמא לפי מה שהבנתי מוכשרים טיפה יותר טוב חחח

בצבא אתה לא מתחרה באף אחד. זה הדבר היחיד שיפה שם. עובדים ביחד.

מודיעין ללא ספק.
ואין לך לדאוג משאר בעלי התארים או יוצאי גאמ"א למינהם.
תשאף למודיעין ולא תתחרט.

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. טוב נו אולי נצטרך לעשות כמה שיקולים מחדש. יש מישהו שהיה אשכרה במודיעין ויכול להגיד על זה איזה מילה או 2?

זה בדיוק הבעיה, שאני אשתלב באותו מקום כמוהם.
זה אנשים שלהתחרות בהם זה לא הדבר הכי קל בעולם, ההכשרה של קורס תכנות היא הכשרה יותר מבסיסית. מצד שני אלה מגאמא לפי מה שהבנתי מוכשרים טיפה יותר טוב חחח
אני לא עשיתי הכשרה בכלל לפני הצבא.
לא ידעתי כלום! ושירתתי 3 שנים במקום שמגיעים אליו הנדסאים והייתי באותה רמה כמוהם.

כן אחי. בגלל זה אני ממליץ על 8200. היא חלק מחיל חימוש.

אתם נראה לי קצת לא מעודכנים...
היום 8200 היא יחידה בינונית מינוס, שיש בה סביב השני גפים ברמה מאוד גבוהה, וחוץ מזה די בלבול שכל והרבה "שם".

אופק חיל אוויר יחידה מעולה - תכנות מבצעי טהור ואחלה צוות.
מחיל הים תברח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית