הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ UD2 - תזונה

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך

PooPed

משתמש פעיל
541
0
נק' מוניטין:
1,763
541
0
טוב אז אני כבר אחרי תקופה של PSMF וניראה לי שמיציתי מבחינת א"ש.
אני רוצה להתחיל עכשיו UD2 ואני לא ממש זוכר את התזונה שם, מישהו אולי זוכר איך זה הולך מבחינת תזונה?
מה שאני זוכר זה ככה:
ראשון - ניטרלי
שני - הרבה חלבון מה שאין לי כח להיכנס עכשיו לכמויות מדויקות והבעיה זה הפחמימות שאני לא זוכר אם צריך טיפ טיפה פחמימות או שהן יבואו רק מירקות, מישהו זוכר?
שלישי - כמו שני
רביעי - כמו שני ושלישי
חמישי - כמו רביעי וארוחה אחרונה בשעה 4 ואז בערב אחרי האימון "אינטנסיבי" להתחיל העמסה
שישי - העמסה עד הערב (24 שעות) וגם העמסת קריאטין
שבת - אם אני זוכר נכון אז ניטרלי

מישהו זוכר אולי יותר טוב ממני שיכול לעזור?
אני רוצה כבר מחר להתחיל ויש לי שבועיים בדיוק לעשות UD2 אז אם מישהו יכול לעזור בהקדם אני אשמח, בכל מקרה אני הולך להמשיך לקרוא את הספר בתקווה לסיים

---------- התגובה התווספה ב 21:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:31 ----------

טוב, אז בקשר לשאלת התזונה אני הסתדרתי.
תודה בכל מקרה.

שאלה אחרת שהייתי רוצה שמישהו יענה לי אם הוא יודע זה שבימי הדילול אני אוכל משהו כמו 40 ג' ש"ש כי זה לפי התפריט שבניתי ואני יודע שזה לא משנה מבחינה לוגית מתי אני יאכל את ה ש"ש.
אבל העניין הוא שמטרת האימונים היא לדלל את מאגרי הגליקוגן, אז מתי יהיה עדיף לאכול את הפחמימות?
לפני האימון או אחריו?
ואני לא שואל את זה בתור שאלה של איך זה נספג יותר טוב או כל המיתוסים האילו אלא בקטע של מאגרי הגליקוגן כי המטרה שלי היא לרוקן את המאגרים ואם אני יאכל אחרי האימון אז למעשה הם לא יהיו מדוללים..
מישהו? משהו? משה, הוא ?

---------- התגובה התווספה 15-08-2010 ב 09:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה 14-08-2010 ב 21:36 ----------

עוד מחכה לתשובה 😳
ולא רציתי לפתוח עוד כותרת חדשה אז יש לי עוד שאלה קטנה.
ביום ראשון שזה היום האחרון לפי התכנית, יום מנוחה, כדאי לי לעשות את הפרוטוקול 3 או 4?
אני יודע שזה לא חכם ולא יעיל ואפילו יזיק לעשות את הפרוטוקולים האילו באמצע החיטוב הזה אבל אני בכוונה מדגיש אם זה יהיה חכם לעשות את זה ביום ראשון משום שזה יום שהמאזן בו הוא ניטרלי (או אפשר להפחית ב10%-20% מהקלוריות, לפי בחירה) ובנוסף לזה שהוא ניטרלי הוא גם אחרי יום העמסת פחמימות והעמסת קריאטין.
אז בקיצור, יהיה יעיל לעשות את הפרוטוקולים הזדוניים האילו?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אין לך תשובה עניינית לנושא אז עדיף שלא תגיב.
מה לחפש? "לאכול לפני או אחרי אימון בUD2 בגלל מאגרי הגליקוגן" ?

אתה תרד יפה גם בלי פרוטוקולים אם אתה אומר שאתה 13%

אני מתחיל את השבוע ביום שלישי (כי נוח לי לעשות העמסה בשישי-שבת) וזה הולך ככה:

שלישי - יום דל קלוריות (הרבה חלבון) + אימון דילול
רביעי - יום דל קלוריות (הרבה חלבון) + אימון דילול
חמישי-יום דל קלוריות (הרבה חלבון) + מנוחה (אפשר להוסיף אירובי קל)
שישי בוקר עד ערב - כמו שאר הימים
שישי ערב כולל כל יום שבת - העמסת פחמימה + אימון נפח ביום שישי בערב
ראשון - ניטראלי או קצת פחות + אימון עצימות
שני - ניטראלי ומנוחה

• פותח/ת השרשור
יופי תודה על התשובה, (למרות שכבר ענו לי בפורום של לייל)
אני עושה אירובי גם ביום חמישי וביום שישי מותר עד הצהריים אז אני עושה בבוקר.
ובשני אני עושה אירובי רק בערב וארוחת פחמימות אחרונה היא בצהריים.
הימים שאני כתבתי כאן הם עפ"י סדר הימים שלך על מנת שתבין על איזה ימים אני מדבר.

יש לי שאלה נוספת, בימים הדלים הוא ממליץ לאכול 50-75 ג' פחמימה מה שאומר שאתה לא תגיע לכמות הזאת רק ע"י סלט, אתה מוסיף פחמימות?
כי אני הוספתי 40 ג' ש"ש ועוד כוס חלב כדי שיהיה קצת פחמימות כי אני מפחד מימי הדילול האילו, הם ניראה לי קצת משריפת שריר.

והאמת שהוא אמר שהוא לא רואה טעם בלהיות על פחות פחמימות.

• פותח/ת השרשור
מין הסתם שקראתי את הספר עצמו לא פעם ולא פעמיים ככה שמאמר על UD2 היה בשבילי קצה המזלג.
ואני עקבתי אחרי לוגים של אנשים אחרים ואחרי כל דבר הקשור לUD2 ושאלתי את השאלות גם בפורום של לייל וגם שם חיפשתי.

אני אשמח אם תפסיק להספים.

אני כבר לא ב UD2 בסביבות ה 3 שבועות (על ניטראלי) אבל אני חוזר שוב ביום שלישי לעוד 4 שבועות.

הייתי טיפש ורציתי לרדת מהר יותר אז הייתי על 30~ פחמימה ולא 50-70 כמו שהוא אמר והתוצאות היו חולשה רצינית וכאבי ראש מטורפים,את האמת גם 60 פחמימה זה כלום אבל זה פי 2 ממה שאכלתי ואני הולך להיות על 60 כשאני יחזור לתוכנית.

אני אוהב להוסיף אירובי של 30 דקות בימים של הריקון (זה כואב) אבל אירובי קל מאוד (הליכה קלה)
וגם ביום שישי בבוקר כדי לרוקן את כל הגליקוגן שההעמסה תהיה איכותית יותר

למדתי קצת לקחים והפעם אני יעשה את זה יותר טוב מפעם שעברה.

כשתגיע ל 11%~ או כשתרגיש שאתה נתקע תתחיל עם הפרוטוקולים

• פותח/ת השרשור
פרוטוקולים אני עושה גם עכשיו אבל את הקלילים..
בשום מצב שהוא הוא לא ממליץ על הפרוטוקולים החזקים - 3 או 4.
ותהרוג אותי אבל אני לא יודע מאיפה הכח שלך לעשות הליכה אחרי האימון דילול.
אני חייב לנסות את זה.
וכן, כל הזמן לומדים לקחים אין מה לעשות.
צריך פשות לשבת ולקרוא ולקרוא.

בהצלחה בהמשך!

אם לא עשית עדיין אימוני דילול אז אני ממליץ לך לא לעשות אירובי אחריהם,אנחנו לא רוצים שיקראו לך PooPDead חח,בכל מקרה תחכה קצת זמן כדי שתתרגל לאימונים ויכול להיות שבשלב שלך אתה בכלל לא צריך אירובי,תן לזה זמן.

• פותח/ת השרשור
חחחח אל תדאג אני כבר עברתי את התכנית הזאת ואני יודע איך ההרגשה של האימוני דילול..
אף פעם לא הצלחתי לעשות אירובי אחרי האימונים האילו.
אתה פשוט מרגיש כמו סמרטוט רצפה אחרי אימון דילול..
במיוחד שיש לי לג פרס של ליצנים אז אני נאלץ לדלל ע"י סקוואט :(

מין הסתם שקראתי את הספר עצמו לא פעם ולא פעמיים ככה שמאמר על UD2 היה בשבילי קצה המזלג.
ואני עקבתי אחרי לוגים של אנשים אחרים ואחרי כל דבר הקשור לUD2 ושאלתי את השאלות גם בפורום של לייל וגם שם חיפשתי.

אני אשמח אם תפסיק להספים.
אם היית קורא מאמר היית עונה על השאלות ששאלת

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא יודע מה אתה רוצה.

פשוט אל תגיב פה, אתה סתם מקפיץ את הנושא ללא שום תכלית.

מה אני רוצה?
שאם אני אומר לך תעשה חיפוש זה לא כי לא בזין שלי לענות, זה כי על כל מה ששאלת ענו כבר.וזאת התשובה הכי עניינית שאפשר לענות לשאלות שלך
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית