הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו שאני לא מבין עם עצמי..

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
איכשהו המשקל שלי בבנץ' יותר גבוה מהסקוואט שלי וזה פשוט מוזר,אני בבנץ' 56 קילו נדמה לי ובסקוואט 54 ואיכשהו בסקוואט אני מעקם את הגב בעלייה ואני לא יודע למה אולי בגלל שזה קשה לי?
יכול פה משהו שאני לא רואה לפי דעתכם בגלל שהבנץ' גבוה מהסקוואט? או שזה יחסי מאדם לאדם?

זה לא אמור להיות ככה.
כניראה שאתה עובד עם טכניקה לקויה או שאתה לא נותן מספיק מעצמך.
אם אתה בהתחלה אז זה בסדר, זה עוד ישתפר אל תדאג.
אולי אתה גם מטייל יותר מידי בחופש הגדול בלילות, תתחיל לישון טוב.
ואוכל, תתחיל לאכול טוב אם עניין השינה לא פתר את הבעיה.

• פותח/ת השרשור
ת'אמת שלא התחלתי רק עכשיו להתאמן עליו אני כבר 3-4 שבועות בSS בערך ולפני זה התאמנתי די הרבה זמן ליצני כזה עם טכניקה לקויה מאוד....
עד עכשיו עליתי 5 קילו בערך במשקל גוף בדדליפט עליתי המון בבנץ' עברתי כבר את המקס' של ההתוכנית הקודמת שלי רק הסקוואט בעייתי

כנראה יש משהו לקוי בטכניקה של הסקוואט שלך. או שאתה פשוט צריך סבלנות.
תצלם סירטון של הסקוואט ותעלה לפורום לביקורת.

אם הטכניקה שלך טובה אז עם הזמן הסקוואט שלך ימשיך להתקדם והבנצ' שלך יפסיק להתקדם. אבל זה לא יקרה אם הטכניקה שלך בסקוואט לא מספיק טובה.

• פותח/ת השרשור
בדוגרי ראיתי את הDVD ממה שהבנתי הטכניקה היא רגליים ברוחב כתפיים+- עם הטייה של קצות אצבעות של 30 מעלות בערך ירידה דיפ והרחקת הברכיים אחת מהשנייה נכון?

בדוגרי ראיתי את הDVD ממה שהבנתי הטכניקה היא רגליים ברוחב כתפיים+- עם הטייה של קצות אצבעות של 30 מעלות בערך ירידה דיפ והרחקת הברכיים אחת מהשנייה נכון?

מה שכתבת נכון, אבל זה לא מבטיח שאתה עושה את זה נכון.

תעלה סרטון.בכל זאת זה די שכיח לראות פער כלשהו בין ההבנה לבין יכולת היישום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית