הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לזמן האימון

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב התחלתי להתאמן בקבוצת כדורסל מתאמול ובחופש הייתי נוהג לעשות את האימון בשעה 11 בערך
עכשיו מחר יש לי אימון כדורסל בשעה 11 והאימון הוא שעה וחצי
רציתי לדעת אם יש זמן מומלץ להתאמן אנאירובי
הכוונה האם להתאמן מוקדם לפני האימון בערך ב-9 ככה או שעדיף להתאמן אחרי האימון כדורסל?
או שבכלל זה לא משנה?

פשוט למרות הכדורסל אני רוצה להמשיך להשקיע בתחום של הפיתוח גוף זה מאוד חשוב לי...

האמת שזה קצת כן משנה, אם אתה מתאמן בכדורסל ואתה רוצה גם להשקיע בחדר כושר אז עדיף שלא תתאמן כדורסל ואז ישר אנאירובי כי אתה לא תפיק את המירב.
מה שכן אפשרי זה לעשות אימון כדורסל ואז לאכול לנוח בלה בלה בלה ורק בערב לעשות אנאירובי.
השאלה כמה עצים האימון כדורסל.

• פותח/ת השרשור
תראה לא עדיף לעשות בערך ב-9 אימון ואז ללכת לאימון כדורסל?
או ללכת לאימון כדורסל לנוח לאכול צהריים ולרדת בערך ב3 למכון?

תמיד עדיף שהאירובי יהיה אחרי האנאירובי.
אבל גם יש את השאלה שהיא מה המטרה שלך בסופו של דבר?

אם זה לגדול אז אתה תצטרך לפצות על זה בהמון אוכל.

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע בקשר לאוכל
אתמול שהיה אימון היה המון המון ריצות והמון ריצות התאבדות כאלה לנגוע בקו לחזור ולרוץ שוב גם אתה רץ הרבה תוך כדי משחק צריך לזרוק בקיצור כן
אני מוריד את האירובי שהייתי עושה וזה יהיה במקום וכמובן אני אוכל עכשיו יותר ממה שאכלתי
המטרה היא לעלות במסה כמובן אני יודע שזה די יפריע אבל אין מה לעשות אני לא מתכוון לוותר על דברים שאני אוהב(למרות שוויתרתי על הרבה) למען הפיתוח גוף..

אז אתה חושב שכדאי לקום מוקדם להתאמן משקולות ואז ללכת לכדורסל? אני מקווה שזה יסתדר לי כי זה די בעיה לקום לאכול משהו וללכת אני לא רוצה להיות חלש באימוון משקולות...

ומה תעשה כשתחזור ללימודים?
תסדר לך את זה ככה שיום אחד תעשה אימון משקולות ויום אחר כדורסל.
אני פשוט לא יודע המ הסדר השבועי שלך.

בקשר ללקום מוקדם זה ניראה לי קצת קשה כי אתה כביכול אחרי "צום" של לילה.
כמובן שאתה יכול לשתות איזה שייק עם סוכר ענבים או משהו או איזה פחמימה פשוטה לפני האימון בבוקר אבל תנסה לחשוב על העתיד ולא רק על עד ל1 לספטמבר

• פותח/ת השרשור
תראה בעיקרון בנתיים האימונים הם לא קבועים והשבוע זה נפל בדיוק על הימי משקולות שלי שזה ראשון שלישי וחמישי
אבל זה עדיין לא מה שיהיה בלימודים ככה שאני עוד לא יודע..
בקשר לבוקר גם חשבתי על איזה שייק עם כמה תמרים בנוסף לקערת קורנפלקס עם החלב
אבל אני די בדילמה.. מקסימום אני יעלה ינוח יאכל צהריים וירד למכון...

בעיקרון זה ראשון שלישי חמישי אימוני משקולות
שני ורביעי הייתי עושה אירובי אבל עכשיו זה ישתנה עם האימונים והכל..

בקיצור אין עדיפות ללהתאמן לפני או אחרי?

---------- התגובה התווספה ב 15:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:27 ----------

טוב כנראה שאני יתאמן אחרי אין לי ברירה
אני צריך גם לתפוס אוטובוס ב 10:15 זה די בעיה

לא יקרה כלום.. למרות שאני שונא למשוך את האימון לשעות כאלה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית