הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הטכניקה?

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך
רע מאד. יש לך נפילה אחרי חצי הדרך, הברכיים גולשות גם קדימה וגם פנימה.
המשקל כבד לך. תעשה עם 5 ק''ג כל צד עד שתלמד לרדת חלק ובקצב אחיד.
ההה, גם תלמד להפוך סרטונים-זה סתם מעצבן.

1.בבקשה להבא תסדר את זווית הצילום 😃
2.הברכיים שלך גולשות קדימה בתחתית + אתה קורס איתם פנימה וזה משפיע ישירות על ההיפ דרייב
3.אתה מזיז את הראש כל הזמן למעלה למטה,תתמקד בנקודה רחוקה למטה
3.ראית את הDVD+קראת את הספר?

נערך לאחרונה:
ראיתי את הDVD כן, ולא הבנתי את הכוונה של קורס איתם פנימה

אפשר לראות בסרטון שהברכיים קורסות למרכז (אחת לכיוון השנייה),דבר היוצר אפקט במספר מישורים.
נסה להרחיק אותן אקטיבית אחת מהשנייה.אם זה עוזר לך תחשוב שאתה מנסה להפריד את האדמה הרצפה שמתחתיך.
בנוסף אתה יכול לתרגל את המתיחה של תחתית הסקוואט.

זה בנוסף למה שהצעתי קודם.תנסה לראות אם זה משתפר ותעלה סרטון

כי מהתגובה של שטן-שור הבנתי שזה רע-מאוד אלא אם כן אתה ציני(RaMi)

אני לא ציני.

אם תעבוד על הדגשים הללו,אני מאמין שטכניקה תשתפר משמעותית.

ד"א אתה יורד ASS TO GRASS,אתה צריך לשבור מקביל לא חובה לרדת עד הסוף.*

• פותח/ת השרשור
מהטכניקה הנוכחית אני יכול לגרום לעצמי לפציעה? ובלי-קשר לתשובה אני אנסה לשפר את הטכניקה.

אפשר להיפצע מהבעיה שרואים בסרטון שלך, או לפחות לגרום לכאבים בברכיים. אתה מאבד את כל המתח בהאמסטרינגס וזה לא בריא. איך שאני רואה את זה, הירידה שלך היא הפוכה ממה שהיא אמורה להיות (חוץ מזה שאתה מתיישב אחורה, זה טוב), אתה מכווץ בתחילת הירידה ומשחרר ברגע שבו המתח בהאמסטרינגס הוא הכי קריטי, תנסה להתחיל את הירידה בצורה יותר חופשית ולכווץ את השרירים ככל שאתה יורד למטה ותדחוף את הברכיים החוצה תוך כדי.

מהטכניקה הנוכחית אני יכול לגרום לעצמי לפציעה? ובלי-קשר לתשובה אני אנסה לשפר את הטכניקה.

אני מחזק את מה שנאמר מעליי.
אובדן המתח בהמסטרינגס מגדיל את העומס הגזירתי של הטיביה ביחס לפמור ומונע את מנגנון ההחלקה היעיל של המשטחים המפרקיים.מה שכאמור גם משפיע על היכולת לפתח כוח (בעיקר בתחתית התנועה בשלב האקצנטרי) בשימוש של רפלקס המתיחה.
בנוסף לקריסה פנימה של הברכיים,שעלול לגרום לHIP IMPINGEMENT*בין האצטבלום לראש הירך ולאובדן מתח של מקרבי ירך שתורמים לפשיטה.

כנ"ל . הסבירו לך בפרטי פרטים. אל תתבאס אחי זה משהו שמשפרים בקלות . אחרי זה אתה תעוף במשקלים! 😃

• פותח/ת השרשור
אני מחזק את מה שנאמר מעליי.
אובדן המתח בהמסטרינגס מגדיל את העומס הגזירתי של הטיביה ביחס לפמור ומונע את מנגנון ההחלקה היעיל של המשטחים המפרקיים.מה שכאמור גם משפיע על היכולת לפתח כוח (בעיקר בתחתית התנועה בשלב האקצנטרי) בשימוש של רפלקס המתיחה.
בנוסף לקריסה פנימה של הברכיים,שעלול לגרום לHIP IMPINGEMENT*בין האצטבלום לראש הירך ולאובדן מתח של מקרבי ירך שתורמים לפשיטה.

עברית בבקשה[=

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית