הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מגיע לכשל ב 5X5

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך

Nave

משתמש פעיל
453
0
נק' מוניטין:
20
453
0
בס"ד

טוב אז ככה , אני מתאמן בערך 7 חודשים ואני בשבוע הרביעי ב 5X5 הלינארית של ביל סטאר. בבגלל שרק לפני חודש התחלתי להבין כמה היתי צריך להתחיל ב SS אפילו שעשיתי את הדדליפט והסקוואט גם בתוכניות פיצולים, בגלל זה עכשיו אני לא מצליח להתקדם ב SS אז בחרתי את ה 5X5 שהיא נראית לי יותר מתאימה . בקיצור הצבתי משקלים גבוההים בשבילי בסקוואט והורדתי אותם בהרבה כדי לנסות לעשות מלא או לפחות 90 מעלות , אין אצלנו כלוב במכון והיום ב חזרה האחרונה שזה לא משקל כזה כבד בשבילי 85 קילו בסך הכול פשוט התישבתי רציתי לרדת ממש עמוק התיישבתי ולא הצלחתי לקום . אחר כך גם בבנץ 73 קילו הגעתי לכשל .
אני משתדל לישון 8 שעות אפילו שאני הולך לישון ב 4 לפנות בוקר אני קם ב 12 למשל . בקיצור הדבר היחידי שעולה לי לראש זה שאני נעצר בגלל שהתחלתי עם תפריט שאני ממש שונא למרות שהוא מצוין חוץ מזה שיש בו יותר מידי חלבון באזור ב 250 ואני שוקל 72 בערך . אין המון פחמימות רק 2 צלחות אורז ביום ושיבולת שועל בבוקר . אני חושב שאני פשוט יתבסס עליו ויוסיף עוד פחמימות לאנרגיה כדי להתחזק .

אז אחרי החפירה הזאת , מישהו יכול לתת לי עצות איך להתקדם יותר , אם עברתם את זה או משהו?

בס"ד

טוב אז ככה , אני מתאמן בערך 7 חודשים ואני בשבוע הרביעי ב 5X5 הלינארית של ביל סטאר. בבגלל שרק לפני חודש התחלתי להבין כמה היתי צריך להתחיל ב SS אפילו שעשיתי את הדדליפט והסקוואט גם בתוכניות פיצולים, בגלל זה עכשיו אני לא מצליח להתקדם ב SS אז בחרתי את ה 5X5 שהיא נראית לי יותר מתאימה . בקיצור הצבתי משקלים גבוההים בשבילי בסקוואט והורדתי אותם בהרבה כדי לנסות לעשות מלא או לפחות 90 מעלות , אין אצלנו כלוב במכון והיום ב חזרה האחרונה שזה לא משקל כזה כבד בשבילי 85 קילו בסך הכול פשוט התישבתי רציתי לרדת ממש עמוק התיישבתי ולא הצלחתי לקום . אחר כך גם בבנץ 73 קילו הגעתי לכשל .
אני משתדל לישון 8 שעות אפילו שאני הולך לישון ב 4 לפנות בוקר אני קם ב 12 למשל . בקיצור הדבר היחידי שעולה לי לראש זה שאני נעצר בגלל שהתחלתי עם תפריט שאני ממש שונא למרות שהוא מצוין חוץ מזה שיש בו יותר מידי חלבון באזור ב 250 ואני שוקל 72 בערך . אין המון פחמימות רק 2 צלחות אורז ביום ושיבולת שועל בבוקר . אני חושב שאני פשוט יתבסס עליו ויוסיף עוד פחמימות לאנרגיה כדי להתחזק .

אז אחרי החפירה הזאת , מישהו יכול לתת לי עצות איך להתקדם יותר , אם עברתם את זה או משהו?

מצטער אבל הכתיבה שלך ממש לא ברורה ומסורבלת. :stop:

למה אתה לא עושה SS?
מה משקלי העבודה שלך (סקוואט,דדליפט,פרס,בנץ פרס,פוואר קלין)

• פותח/ת השרשור
טוב אז הראשון . השתדלתי לפסק ולכתוב ברור לא מבין בדיוק מה לא הבנת . אבל על ה SS עניתי שאני לא מסוגל להתקדם מאימון לאימון אחרי שכבר בעיקרון שהתחלתי את הסקוראט דדליפט וכו במקום לעשות SS הייתי טמבל והתאמנתי פיצולים והתקדמתי במשקלים בערך מאימון לאימון אבל ממש לא ברמה שיכולתי להתקדם מ SS וזה חבל מאסה הבאה בע"ה אני אעשה SS אני מאמין .

כי זה מגיע לערכים גבוהיים וגם הבנתי שבמאסה צריך חיובי של בערך 500 קלוריות . אתה חושב שצריך לעבור את ה 500 אם כן זה מצויין בשבילי . וכי חשבתי שאולי אם אני אוכל עם התפריט הזה אני אגיע לתוצאות יותר טובות והעלייה בשומן תיהיה קטנה יותר . ולא אני לא "ילד קוביות ".

סקוואט 85. דדליפט 103 . מילטרי 45 . בנץ 73 אבל עם כשל . בנט 67 .

נערך לאחרונה:
טוב אז הראשון . השתדלתי לפסק ולכתוב ברור לא מבין בדיוק מה לא הבנת . אבל על ה SS עניתי שאני לא מסוגל להתקדם מאימון לאימון אחרי שכבר בעיקרון שהתחלתי את הסקוראט דדליפט וכו במקום לעשות SS הייתי טמבל והתאמנתי פיצולים והתקדמתי במשקלים בערך מאימון לאימון אבל ממש לא ברמה שיכולתי להתקדם מ SS וזה חבל מאסה הבאה בע"ה אני אעשה SS אני מאמין .

כי זה מגיע לערכים גבוהיים וגם הבנתי שבמאסה צריך חיובי של בערך 500 קלוריות . אתה חושב שצריך לעבור את ה 500 אם כן זה מצויין בשבילי . וכי חשבתי שאולי אם אני אוכל עם התפריט הזה אני אגיע לתוצאות יותר טובות והעלייה בשומן תיהיה קטנה יותר . ולא אני לא "ילד קוביות ".

סקוואט 85. דדליפט 103 . מילטרי 45 . בנץ 73 אבל עם כשל . בנט 67 .

אלה ממש לא משקלים לסיים איתם SS ולא נראה לי שאתה לא יכול להתקדם מאימון לאימון.
אם אתה במסה,צא לכמה ימים מנוחה\תתחיל מההתחלה (by the book זה ישמש לך כדילואד) ותתחיל לעשות SS כמו שצריך.
תקפיד על טכניקה+תזונה ומנוחה בהתאם (תתסף בהתאם לצורך).
כנראה שאתה לא מצליח להתקדם בתוכנית הנוכחית בגלל שהנפח גבוה מדי ואתה עוד רחוק מלעשות תוכניות של מתקדמים (ובגלל זה קשה לך גם להתאושש מאימון לאימון ע"ע כשל).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לך אולי אייסיקו או מסנג'ר? דרך אגב אני בן 15 גובה 180 ביערך משקל 72 בערך . זה משננה?

נערך לאחרונה:
הגובה והמשקל שלך שוב מעידים שלא מיצית את SS, במצבך הייתי מתחיל SS מהתחלה ואוכל כמו שצריך בכדי לאפשר התקדמות, זאת כנראה הסיבה שהפסקת להתקדם.

חבר מה יש להיגיון שלך? אם ב-SS אתה לא מסוגל להתקדם מאימון לאימון מה אתה עושה בתכנית של 5X5? המשקלים שלך ממש ממש נמוכים, בערך בשליש הראשון של SS. תאכל הרבה ותעשה SS.

• פותח/ת השרשור
טוב אני אתחיל ביום ראשון בע"ה . רק איזה משקלים אני מתחיל את ה SS אם אלה פחות או יותר המשקלים שלי?

תודה רבה . חחח זה ממש נמוך יוצא . על מה אתה ממליץ לי על 70 או 80 אחוז ?

מה שמתאים לך,קח בחשבון שאתה צריך לצור התקדמות ליניארית כך שאין שום סיבה שלא תעבור בקרוב את משקלי העבודה המקוריים שרשמת.
אם אתה צריך קצת להתאושש ואתה רוצה ישר להתחיל את התוכנית,אז זה יכול להיות רעיון טוב להתחיל מ-70%.

עוד פעם,זה בעיקר תלוי בהרגשה ובמוכנות שלך

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
צודק אני אזרוק את האגו . אני אפילו יוריד מהמשקלים שרשמתי כי הגעתי לכשל בבנץ וסקוואט . אני אמור להוסיף 7-9 כל אימון בסקוואט ודדליפט . ובבנץ' , פרס , ובנט אובר שאני אעשה במקום פאוור קלין או שאני אעשה מתח אז 5 קילו לאימון נכון?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה . מה מומלץ בנט אובר או מתח במקום הפוואר קלין?, אני אישית מעדיף בנט אובר.
וכן אחרי הנפילה אתמול , הגעתי הביתה אמרתי זין על התפריט לאכול כמה שאני מסוגל מסביב לתפריט , הכנתי אוכל וזה . אני פשוט יוכל כמה שאני מסוגל , וזה הרבה לפני שחשבתי על התפריט , הרי אני עליתי עשרים ומשהו קילו הייתי תת משקל. אז פשוט ניסיתי לסגור 4000-5000 בכל דרך ככה לאכול לאכול . אבל בלי הרבה ציטים כאילו פעם בשבוע וכו אולי פעמיים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית