הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על פרוטוקול השומן העיקש

steaua rosie

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אהלן חברים....
קראתי מהלינק הזה http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/
ועדיין לא הבנתי משהו: אם אני עובד לפי הפרוטוקול ושורף שומנים כהלכה, אבל בסוף היום, אני עדיין נשאר בערך קלורי גבוה, מה קורה לגוף שלי? עבדתי לחינם?
אם אני עובד לפי הפרוטוקול הנ"ל, המכשירים יראו לי שאני שורף פחות קלוריות מאשר עבודה רצופה בעצימות בינונית במשך שעה וחצי {שלא כמו בפרוטוקול}....אבל עדיין, לפי מה שהבנתי, אם אני אעבוד הפרוטוקול אני אשרוף יותר שומן מאשר באפשרות השנייה...איך זה הגיוני? הרי אם אני עובד לפי השיטה השנייה {לא הפרוטוקול}, בסוף היום הפער בין הערך הקלורי שצרכתי לבין הערך הקלורי היומי שלי הוא בהרבה יותר גדול, ויותר שומן אמור להשרף....

מקווה שהייתי ברור...תודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני אמחיש את מה שכתבתי בדוגמה:
נגיד הערך הקלורי היומי שלי הוא 2400....
א.עבדתי היום על אירובי לפי הפרוטוקול, והערך הקלורי בסוף היום היה 2200...
ב.עבדתי היום על אירובי לפי ה"שיטה הרגילה", של אימון רציף בעצימות בינונית, במשך שעה וחצי {ללא HIIT}, כלומר, אני אמור לשרוף פחות שומן משיטת הפרטוקול, אבל הערך הקלורי בסוף היום היה 1500....

באילו מהימים ירדתי יותר באחוזי השומן ?{ התזונה זהה בשני הימים}

---------- התגובה התווספה ב 02:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:24 ----------

אם היית קורא את המאמר ולא רק את הפרוטקולים בסוף היית עונה לעצמך לבד.
באמת שקראתי את כל המאמר

אתה הורדת את המשתנה הכי חשוב, התאוששות. באימונים אינטרוולים כמו בחלק מהפרוטוקולים יש אימונים אינטרוולים שעושים מחצית מהזמן אך בעצימות גבוהה יותר מאימון רגיל מה שאומר שהגוף יצטרך להואתשש בצורה מסיבית יותר = יצרוך יותר אנרגיה = יבזבז יותר קלוריות. כמה? אי אפשר לדעת, תלוי בהמון פרמטרים בינהם הורמונאלים אישיים

• פותח/ת השרשור
ויש עוד ענין - מדובר בשומן 'עיקש'. על זה הדגש בפרוטוקולים האלה...
ז"א, יש סיכוי שבפרוטוקול תשרוף פחות קלוריות {וכתוצאה מכך, פחות אחוזי שומן} מבתוכנית אירובי "רגילה", אבל האחוזי השומן שיישרפו בפרוטוקול יגיעו בוודאות מהמקומות העיקשים, בניגוד לתוכנית אירובי "רגילה"? הבנתי נכון?

כן אבל אין שום דבר וודאי, זו סתם שיטה ללא הוכחה מחקרית אלא תאורתית בלבד שטוענים שהיא פועלת היטב, אם אפשר לעשות דברים אחרים או להמשיך באותה הדרך? בהחלט אפשר, רק צריך סבלנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית