הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצות ועליה במאסה

MeFailEnglish

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
אני מתחיל בקרוב את התוכנית SS ויש לי שאלה בנוגע לריצות.

אני 68ק''ג ו-176.5 ס''מ. אני הולך לאכול בין 3500-4000 קלוריות ביום. קראתי שבמשקלי אני צריך לאכול כבר 3000 קלורוית בשביל רק לשמור על המשקל הנוחכי אם אני ייעשה הרמת משקולות.

אני רוצה לעלות במאסה מבלי לעלות בהרבה % שומן אם בכלל.

אני רוצה לשלב ריצות בימי מנוחה וככך שבוע ייראה:
יום 1:Starting Strength
יום 2: medium-low intensity jogging for 20-30minutes
יום 3:Starting Strength
יום 4:medium-low intensity jogging for 20-30minutes
יום 5:Starting Strength
יום 6:High intensity cardio for 20 minutes (אני ייעשה ריצה מאוד מהירה למשך 30 שניות כל 2-3 דקות).
יום 7:ריצה למשך 20 דקות עם 6-10 ספרינטים כל 2-3 דקות.

כמו ששמתם לב אני שמתי את שתי הריצות הכי קשות בסוף השבוע, כי אז יש לי הרבה זמן להתאושש מ-Starting Strength. ובשאר הימים אני עושה ריצות יחסית קלות. בימים שאני ירוץ אני יוכל עוד קלוריות נוספות בכדאי לפצות על מה שרפתי.

אני רוצה להיות חזק יותר, מהיר יותר וגדול יותר. וכמובן גם לאשתפר ב-cardio vascular activities.

רציתי לשאול אם לעשות את זה לא ייפגע באתאוששות שלי, ואם זה יעזור לי עם המטרות שלי.

שמעתי ש-SS זה טוב לספורטיים כי זה גם מחזק וגם עוזר בספרינטים.

אם זה עוזר אני בן 14.

תודה בהמשך.

נערך לאחרונה:
בסדר, זה גם חשוב כי במילא SS משפר ספרינטים.

אתה מתכוון בניסוי וטעיה בנוגע לכמות הקלוריות שאני צריך לאכול נכון? יותר שאלתי אם זאת כמות הגיונית לאכול ביום למישהו במשקל ובגובה שלי.

התכוונתי ניסוי וטעיה בהקשר להתאוששות שלך

זה בערך המספרים אבל לא הניחו שאתה תעשה משהו מעבר לSS

לא אני אמרתי שאני ייעשה HIIT. פשוט לא הייתי בטוח אז רציתי גם לשאול בפורום ישראלי. אבל עכשיו אני ייעשה רק HIIT אחד ביום שבת אני בספק אם זה שורף כל כך הרבה. אולי 300-500 קלוריות מקסימום שאני יוכל לאכול בקלות אחרי הריצה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית