הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שימוש בקריאטין

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
יש המון שיטות שימוש איזו שיטה הכי טובה מניסיון כאמור

מונו לא נוגע בפורמולות

לא ניסיתי את כל הפורלמות אבל אני יודע מנסיון אישי שנוז עובד פצצה לפחות עלי עבד טוב, גם המונו עובד מעולה(אני ניסיתי של צ'מפיון) אבל הנוז השיפור היה הרבה יותר גדול, בכל מקרה הוא כבר ענה לך על התשובה, 5 גרם כל יום זה אומר שעה לפני אימון וביום ללא אימון בבבוקר על קיבה ריקה, שים סוכר ענבים שיספג יותר טוב

pcgunman לפי מה אתה קובע שביום ללא אימון יש לצרוך דווקא בבוקר ועל קיבה ריקה?
וסוכר ענבים עוזר בספיגה רק בכמויות ממש גבוהות [100 גרם] וגם זה בצורה מינורית.

זה נכון קראטין לוקח לו זמן, אני לא יודע אם זה נכון בבודאות אבל לפי המלצות אומרים שזה נספג טוב בקיבה ריקה, ובעניין של הסוכר ענבים , הכניסה של האינסולין לתאים מגבירה את הספיגה של הקראטין

הקיבה ריקה זה ייאיר להב אמר לי, והעניין עם הסוכר ענבים נראה לי גיל *****, אני חושב שגם את זה שאלתי את ייאיר הוא חיזק

ליאיר להב יש סימוכין לגבי זה?
ובנוגע לסוכר ענבים כמו שאמרתי, זה יעיל ברמה כלשהי רק בכמויות ממש גבוהות של סוכר ענבים.

הקיבה ריקה זה ייאיר להב אמר לי, והעניין עם הסוכר ענבים נראה לי גיל *****, אני חושב שגם את זה שאלתי את ייאיר הוא חיזק
שריר נהייה רווי בקריאטין לאחר 14-35 יום תלוי באופן הצריכה ההתחלתי, למה שתשנה זמן הצריכה ואופן הצריכה? גם אם לא תקח כמה ימים לא יקרה שום דבר השריר עדיין רווי

ובנוגע לסוכר ענבים כמו שאמרתי, זה יעיל ברמה כלשהי רק בכמויות ממש גבוהות של סוכר ענבים.

הוא לא אמר לי על סימוכין אבל מה שבטוח לפי מה שאני מכיר את יאיר אם משהו לא הוכח מחקרית הוא לא מתיחס לזה אז אני מניח שהוא יודע על מה הוא מדבר..
לפעמים אני כל מיני שואל אותו שאלות אז הוא כל הזמן מציג לי מחקרים או זה לא הוכח זה סתם מיתוס וכאלה מבין?

שריר נהייה רווי בקריאטין לאחר 14-35 יום תלוי באופן הצריכה ההתחלתי, למה שתשנה זמן הצריכה ואופן הצריכה? גם אם לא תקח כמה ימים לא יקרה שום דבר השריר עדיין רווי

זה נכון, רק אחרי 14 יום אתה מתחיל להרגיש את השפעה של הקראטין, מחר אני סוגר שבועים שאני לוקח את הקראטין, ורק בשתי האימונים האחרונים אני מתחיל להרגיש אותו מתחיל לעבוד, אני מניח שעוד איזה שבוע וחצי תהיה כבר עליה נעה מאוד במשקלי עבודה.( אני לוקח נוז)

הוא לא אמר לי על סימוכין אבל מה שבטוח לפי מה שאני מכיר את יאיר אם משהו לא הוכח מחקרית הוא לא מתיחס לזה אז אני מניח שהוא יודע על מה הוא מדבר..
לפעמים אני כל מיני שואל אותו שאלות אז הוא כל הזמן מציג לי מחקרים או זה לא הוכח זה סתם מיתוס וכאלה מבין?

תבקש ממנו מחקרים לזה, אני בספק אם יהיה לו

תבקש ממנו מחקרים לזה, אני בספק אם יהיה לו

הוא לא מחרטט, אמרתי ואני אגיד שוב אם משהו בעיניו לא הוכח מחקרית זה לא קיים ובטוח הוא לא יגיד את זה, הוא מיחס חשיבות רק לדברים שהוכחות ונבדקו מחקרית

לא יודע אם יש לו סימוכין אבל ליאיר להב יש תשובה לכל שאלה.לא משנה מה תשעל אותו הוא יפליץ לך תשובה לזה.

לא יודע אם יש לו סימוכין אבל ליאיר להב יש תשובה לכל שאלה.לא משנה מה תשעל אותו הוא יפליץ לך תשובה לזה.

תשובות גם אני יכול להביא לך וגם המאמן הכוזר במכון שלי יכול להביא לך, השאלה היא אם הן נכונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית