עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מונו לא נוגע בפורמולות
המלצות של מי ולפי מה?
הקיבה ריקה זה ייאיר להב אמר לי, והעניין עם הסוכר ענבים נראה לי גיל *****, אני חושב שגם את זה שאלתי את ייאיר הוא חיזק
שריר נהייה רווי בקריאטין לאחר 14-35 יום תלוי באופן הצריכה ההתחלתי, למה שתשנה זמן הצריכה ואופן הצריכה? גם אם לא תקח כמה ימים לא יקרה שום דבר השריר עדיין רוויהקיבה ריקה זה ייאיר להב אמר לי, והעניין עם הסוכר ענבים נראה לי גיל *****, אני חושב שגם את זה שאלתי את ייאיר הוא חיזק
ליאיר להב יש סימוכין לגבי זה?
ובנוגע לסוכר ענבים כמו שאמרתי, זה יעיל ברמה כלשהי רק בכמויות ממש גבוהות של סוכר ענבים.
שריר נהייה רווי בקריאטין לאחר 14-35 יום תלוי באופן הצריכה ההתחלתי, למה שתשנה זמן הצריכה ואופן הצריכה? גם אם לא תקח כמה ימים לא יקרה שום דבר השריר עדיין רווי
הוא לא אמר לי על סימוכין אבל מה שבטוח לפי מה שאני מכיר את יאיר אם משהו לא הוכח מחקרית הוא לא מתיחס לזה אז אני מניח שהוא יודע על מה הוא מדבר..
לפעמים אני כל מיני שואל אותו שאלות אז הוא כל הזמן מציג לי מחקרים או זה לא הוכח זה סתם מיתוס וכאלה מבין?
תבקש ממנו מחקרים לזה, אני בספק אם יהיה לו
לא יודע אם יש לו סימוכין אבל ליאיר להב יש תשובה לכל שאלה.לא משנה מה תשעל אותו הוא יפליץ לך תשובה לזה.ליאיר להב יש סימוכין לגבי זה?
ובנוגע לסוכר ענבים כמו שאמרתי, זה יעיל ברמה כלשהי רק בכמויות ממש גבוהות של סוכר ענבים.
לא יודע אם יש לו סימוכין אבל ליאיר להב יש תשובה לכל שאלה.לא משנה מה תשעל אותו הוא יפליץ לך תשובה לזה.