הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי חזה

• פותח/ת השרשור s0d
  • פורסם בתאריך

s0d

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
-117
64
0
רציתי לדעת מה ההבדל בין פרפר עם דאמבלים חופשי , לבין לחיצת חזה עם דאמבלים (בשיפוע ישר) ?

הראשון:
http://www.exrx.net/WeightExercises/PectoralSternal/DBFly.html

השני:
http://www.exrx.net/WeightExercises/PectoralSternal/DBDeclineBenchPress.html

יכול להיות שאתה התכוונת לשיפוע חיובי אלב אין הבדל מהותי

ההבדל הוא שהראשון הוא תרגיל מבודד והשני מורכב: בלחיצות יש לך עבודה של היד-אחורית ולכן הוא עדיף

אגב, כל שיפוע הוא ישר, אין דבר כזה שיפוע עקום 🤘

• פותח/ת השרשור
לאאאאאא חחח טעות שלי התבלבתי בשאלה, רציתי לדעת מה ההבדל בשרירים העובדים בין 2 התרגילים, או שכדאי לי להחליף את הפרפר בדאמבלים למשל לחזה עליון בדאמבלים או שפרפר עובד על שרירים שונים לגמרי

בשניהם שריר היעד לתרגיל הוא החזה. כמו שכתבתי, בלחיצות יש לך עבודה נוספת של היד אחורית.

1. למה אתה לא עובד עם מוט?

2. איזה תכנית אימונים אתה עושה?

אותם שרירים מבחינת החזה, טווח גדול יותר מעט בפרפר אבל יכולת להרים משקל נמוכה יותר

תעבוד עם מוט

• פותח/ת השרשור
אני עובד עם מוט בלי שיפוע, ודאמבלים אני רוצה להתחיל לעשות חיובי\שלילי עם דאמבלים כדאי לגוון אבל רציתי לדעת אם כדאי לעשות פרפר אבל אני מבין שהוא פחות יעיל ועובד על אותם שרירים נכון ?

אני עושה AB

אני עובד עם מוט בלי שיפוע, ודאמבלים אני רוצה להתחיל לעשות חיובי\שלילי עם דאמבלים כדאי לגוון אבל רציתי לדעת אם כדאי לעשות פרפר אבל אני מבין שהוא פחות יעיל ועובד על אותם שרירים נכון ?

אני עושה AB

בשביל מה ?
פשוט תוסיף עוד משקל למוט

איזה מדריך מעפן יש לך במכון, אצלי המדריך נתן לי 6 תרגילים לחזה
ככה שעה ראשונה הייתי עושה תרגילי חזה
שעה שניה יד קדמית
נתן לי ABC.

ואז גיליתי את הפורום הזה.

לגמרי מסכים, מה אני אגיד, אני עוד עשיתי את הקורס ליצנים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית