עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קרמבו יא חנפן, התבלבלת. אתה צריך להתנהג יפה לכאלה שילמדו אותך pc ולא לסקוואטרים : )
מי שרוצה להוכיח משהו, יצלם מהצד כמו שצריך.
ו-cold גם אתה לא תמיד יורד מלאים.
וזה שמישהו ראה אז זה מלא, לא מעניין.
אתה עושה צחוק מהסירטון של סאבזיר1, הוא לפחות הוכיח שהוא לא רבע סקוואטר כמוכם גם בבוקס וגם בסווקאט.
לפחות זה הדדי, גם הדעה שלך לא מעניינת אותי.
ולא, אני לא האחד והיחיד שעושה סקוואטים מלאים.
גם כל החבר'ה שהברחתם מפה, ואני מדבר על השלד, על אובזיון, סאבזירו וכו'.
וכן, גם אני. וזה לא תמיד היה ככה.
אני מודה שסקוואט זו תנועה לא קשה ללמידה, אבל כשרוצים מצליחים מתישהו 😉
וואו, דיון מרתק.
מתי תבינו שהזוית של הצילום "טיפה" משנה? הסקוואט של subzero נראה מלא (אני מניח שהוא גם באמת מלא) כי הוא מצולם מהרצפה. הסקוואט של דניאל נראה גבולי (אני מניח שגם הוא באמת מלא) כי הוא מצולם מגובה חזה.
rocket science בהתגלמותו. 😣
וואו, דיון מרתק.
מתי תבינו שהזוית של הצילום "טיפה" משנה? הסקוואט של subzero נראה מלא (אני מניח שהוא גם באמת מלא) כי הוא מצולם מהרצפה. הסקוואט של דניאל נראה גבולי (אני מניח שגם הוא באמת מלא) כי הוא מצולם מגובה חזה.
rocket science בהתגלמותו. 😣
השאלה למה אתה מניח שהוא מלא. שני השקרנים שהיו שם גם ככה משוחדים כי דניאל חבר שלהם, והם סתם מתווכחים ומורידים את הרמה של הפורום בכך שהם מתעקשים שאנשים כאן מחרטטים אף על פי שיש להם כוכבי מוניטין שמצביעים לכאורה על זה שהם מבינים משהו.
ובעניין אחר, סיפרתי לך שאבא שלי קנה אייפד?
השאלה למה אתה מניח שהוא מלא. שני השקרנים שהיו שם גם ככה משוחדים כי דניאל חבר שלהם, והם סתם מתווכחים ומורידים את הרמה של הפורום בכך שהם מתעקשים שאנשים כאן מחרטטים אף על פי שיש להם כוכבי מוניטין שמצביעים לכאורה על זה שהם מבינים משהו.
ובעניין אחר, סיפרתי לך שאבא שלי קנה אייפד?
חיים אתה מנהל בפורום שמשתמש בפונקציה של מוניטין.
אתה צריך להבין שהמוניטין משקף רעיון.
סביר להניח שמי שעוזר לאנשים אחרים בפורום יקבל מוניטין
סביר להניח שמי שמציג יכולות מסוימות בסרטונים יקבל מוניטין
כנראה שהמוניטין משקף משהו
חבל שאתה בתור מנהל מזלזל בכלי שבעל האתר הנהיג, אם יש לך טענות לגבי המוניטין אתה יכול לפנות לבעל האתר, אתה יכול לבקש גם 4 כוכבי זהב ממנו, אני בטוח שבעל האתר ישמח להעניק לך אותם
חיים אתה מנהל בפורום שמשתמש בפונקציה של מוניטין.
אתה צריך להבין שהמוניטין משקף רעיון.
סביר להניח שמי שעוזר לאנשים אחרים בפורום יקבל מוניטין
סביר להניח שמי שמציג יכולות מסוימות בסרטונים יקבל מוניטין
כנראה שהמוניטין משקף משהו
חבל שאתה בתור מנהל מזלזל בכלי שבעל האתר הנהיג, אם יש לך טענות לגבי המוניטין אתה יכול לפנות לבעל האתר, אתה יכול לבקש גם 4 כוכבי זהב ממנו, אני בטוח שבעל האתר ישמח להעניק לך אותם
שמעו אתם ממש מגזימים, אתם הופכים עניין של זויות לאגו, מי יורד יותר עמוק.
דבר ראשון, אני חושב שכולם יסכימו שהסרטון לא ברור גם מהזווית וגם מהחגורה שמסתירה וגם המכנס הארוך שהוא לובש.
דבר שני גם אם הוא לא שובר, אז זה עניין של סנטימטר,אז בסדר כולם אמרו את דעתם וזהו מה עכשיו הוויכוחים המפגרים האלה, אם הוא ירצה שיצלם עוד פעם אם לא אז לא.
לא, רן ובייתריסט לא מסכימים, הסקוואט לא מלא ואלכס ואני כנראה ליצנים שמגנים על דניאל כי הוא חבר שלנו. *ומאחר שהמוניטין של רן משקף רעיון, כנראה שהוא צודק.
את הטענות שלי בעל האתר שומע כל הזמן, אני טוחן לו את הראש. אבל אם אתה חושב שהמוניטין שלך משקף רעיון, אני מציע שנעבור על 100 ההודעות האחרונות שלך ונראה מתי קיבלת מוניטין על עזרה ומתי על היכולת שלך להצחיק. ואפשר גם לבדוק מתי נתת מוניטין על עזרה ומתי על צחוק (" חחח אמרתי לך לא לעצבן את הרוסי" זו לא דוגמה למוניטין שניתן על הודעה שעוזרת). אני מבטיח לך שאם נמחק את כל המוניטין שניתן בסחבקיות זה יראה אחרת לגמרי.
אני מציע שלא ניכנס לזה, לדעתי הפכתם את כל עניין המוניטין לבדיחה, אבל זה כבר נושא לאשכול אחר. מה שאני אומר זה שמההודעות שכתבת כאן אתה יוצא אדם אחר ממה שחשבתי (ואני מניח שאתה חושב אותו דבר עלי). *