עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא,
אני אומר שאם זה נ1מי אנ1נימי היה מעלה את הסירטון, לא היית אומר שזה מלא.
תאמינו או לא קראתי את הדיון ובתור קורא מהצד זה נראה ממש זהה לויכוח הבאדי בילדרים מהפורום של הגוף הישראלי .
הם יכולים לפחות להשתמש בתרוץ של חוסר פחממות ומה איתכם ???העלו את מחירי החלב והאוראו ???
איך לקחת נושא תמים והפכתם אותו פושע.
פשוט פח זבל של מילים .
עניין שמציאות היה נגמר בשני משפטים וחצי נגרר ל 7 עמודים של מאבקי אגו ובולשיט.
יש לי הערכה לכל מי שכתב ב"דיון" הזה ולכן זה מעציב פי כמה שאנשים פשוט לא יודעים מתי להפסיק להגיב וממשיכים הלאה והלאה וחיבים לענות כדי שהם יהיו אלו שיגידו את המילה האחרונה רק שהתוצאה היא בדיוק הפוכה כל תגובה מורידה מההערכה והכבוד לכל ההתעסקות ברפש הזה .
הנקודה הרי הובהרה כבר בדף 1.5 חלק חושבים שהוא שבר מקביל וחלק לא .
מי שחושב שכן יופי לו ומי שחושב שלא גם יופי לו .
לא תמיד כולם חייבים להסכים על הכל !!!!
אז יאללה חלאס תתקדמו .
ואתם ממש לא חייבים להסכים איתי -אבל זה יהיה נחמד אם אתם כן .🤘
לא, רן ובייתריסט לא מסכימים, הסקוואט לא מלא ואלכס ואני כנראה ליצנים שמגנים על דניאל כי הוא חבר שלנו. *ומאחר שהמוניטין של רן משקף רעיון, כנראה שהוא צודק.
תאמינו או לא קראתי את הדיון ובתור קורא מהצד זה נראה ממש זהה לויכוח הבאדי בילדרים מהפורום של הגוף הישראלי .
הם יכולים לפחות להשתמש בתרוץ של חוסר פחממות ומה איתכם ???העלו את מחירי החלב והאוראו ???
פשוט פח זבל של מילים .
יש לי הערכה לכל מי שכתב ב"דיון" הזה ולכן זה מעציב פי כמה שאנשים פשוט לא יודעים מתי להפסיק להגיב וממשיכים הלאה והלאה וחיבים לענות כדי שהם יהיו אלו שיגידו את המילה האחרונה רק שהתוצאה היא בדיוק הפוכה כל תגובה מורידה מההערכה והכבוד לכל ההתעסקות ברפש הזה .
אז יאללה חלאס תתקדמו .
לא הבנתי.
יש או אין עברית באייפד של אבו לטיסימוס!?!
פשוט פח זבל של מילים .
אז יאללה חלאס תתקדמו .
צודק במאה אחוז........הם גם טוענים שאתם שקרנים.
איך לכך ובהתאם לזאת הם צריכים להיות מושעים.
אני מסכים עם העמדה של רן. החזרה הראשונה, לפי מה שניתן לראות (ואני מסכים שהזווית אינה מקלה), אינה שוברת מקביל. הנה ניתוח של 3 הפריימים המקדימים לתחתית והפריים היחיד שמראה את הנקודה הכי נמוכה בחזרה:
![]()
כפי שניתן לראות למטה ישנה יחידה המייצגת את הירך לפי המשטח העליון והמשטח התחתון. היחידה נבנתה לפי הפריים הראשון שבו ניתן לראות בבירור את כל הנקודות ההכרחיות לבניית היחידה; המשטח העליון, נקודת ייחוס לברך, נקודת ייחוס למרכז האגן (תחת או איך שלא תקראו לזה) וקו דמיוני לחלק התחתון. החלק התחתון אינו יכול להיקבע בדיוק כי המכנס אינו צמוד בחלק הזה אך הוא משמש רק לאילוסטרציה. 2 הנקודות בברך ובתחת הינם נקודות שרירותיות לקיבוע היחידה, הן אינן מצביעות על מרכז הברך או האגן/תחת.
היחידה בנוייה אך ורק לפי הפריים הראשון, כל היחידות בפריימים הבאים הינם אותה היחידה הגרפית, מועתקת ומסובבת בהתאמה לפי נקודת הברך הקבועה עד שהקו של המשטח העליון מתאים וחופף למה שניתן לראות מהפריים.
1. זווית הצילום מאוד מטעה.
2. בקושי רואים את התנועה ואת הגוף בגלל הדברים שמסתירים.
3. בפריים האחרון ברור שזאת לא הזווית האמיתית בין קו מוט הבטחון בירוק וקו המשטח העליון באדום ושכי הזווית בינהם קטנה בהרבה וקרובה יותר להקבלה.
עדיין, לדעתי החזרה הראשונה אינה שוברת, החזרה השלישית גבולית. זוהי דעתי לפי הוידאו. ולפי הפריימים האלה.
לדעותינו אין משמעות כל עוד הסרטון לא צולם בזווית מתאימה. אבל אם לכם היה ברור מנוכחותכם האישית שם בעת הסט שהוא שבר מקביל, לא ברור לי מאיפה כל הרפש הזה נזרק פה לכל עבר. הייתם פשוט מצהירים על כך שראיתם אותו אישית שובר מקביל ושהזווית אינה מאפשרת פרשנות לפי הסרטון וזהו. תגובותיכם אינן הולמות את מעמדכם.
קודם כל קראתי את כל התגובות כאן לפני שניגשתי להגיב. שנית כל, הנקודה שניסיתי להעביר היא שמהסרטון נראה באופן די מיידי כי הוא לא שובר מקביל. לכן האנשים כאן חשבו שזה לא נראה הוגן כאשר גם אתם כמו כולם מבקרים ביצועים וטכניקה של אחרים ע"פ סרטונים, ולרוב המוחלט בזוויות צילום לא מחמיאות לשבירת המקביל. ז"א באמת, צלמו כמו שצריך אם אתם יודעים שזווית הצילום משפיעה כל כך וכשיש לכם כבר ניסיון עם התגובות השונות ודרכי הקבלה של סרטונים כאלה בפורום עד כה. לא משנה של מי הסרטון. אני מוכרח לציין שראיתי מספיק מקרים שבהם חלק מהבכירים יותר כאן לגבי טכניקה פסלו על הסף ביצועים של משתמשים אחרים במקרים דומים למקרה זה. כמובן שלרוב הביקורת נכונה. אבל מנגד אני לא תוהה או מתפלא למה חלק כאן חשבו שהגישה שלכם לא היתה אובייקטיבית. אולי לשם כך ה"תרעומת".
כן רן, זה בדיוק מה שאני טוען. אני גם טוען שהתגובות שלך באשכול הזה נשלטות ע"י אנשים שעונים לכל הקריטריונים הנ"ל.
הזוית צילום לא משנה כי זה לא היה סקוואט לביקורת!
לאף אחד מהאנשים שהיו שם בשטח לא אכפת, אפילו לא קצת, מהדעות של כל האנשים שהגיבו כאן.
אתה יכול לבדוק איתם שאני לא מדבר איתם או דיברתי איתם על הנושא בכלל
אני לא הולך לבדוק כלום עם אנשים שאני לא מעוניין בשום קשר אליהם. אם אתה אומר, אני אקבל את זה.
אבל אז נשאלת השאלה מאיפה הגיע הזלזול הזה?
מתי תבין שאני לא מזלזל בך או בחיים להיפך
אני רואה לפי הסרטון שזה לא מלא
אתם יכולים לטעון שזה מלא ולא לשכנע אותי
מותר שתהיה מחלוקת