הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות ב SS.

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך

Nave

משתמש פעיל
453
0
נק' מוניטין:
20
453
0
בס"ד

טוב אז שלום לכולם.
אם קראתם את האשכולות הקודמות אני הטמבל שהתחיל 5X5 בלי לעשות SS.
אוקיי היום סיימתי את השבוע הראשון שלי ב SS
לקחתי 75% בערך מה RM5 שהיה לי.
המשקלים נמוכים . בכל התרגילים חוץ מסקוואט קל לי אני לא מרגיש מאמץ.
רק סקוואט זה תרגיל חלש אצלי גם הנתונים שלי די מעפנים 180 על 73 קילו בערך בן 15. לפני פחות משנה הייתי 50 קילו בערך. בקיצור אני משתדל לישון 8 שעות בלילה ולאכול כמה שאני מסוגל . עכשיו הסקוואט עכשיו זה לא שהוא קשה לי בצורה שאני צריך ריסט פשוט יחסית לתרגילים האחרים שמרגישים הפרש ענקי כאילו ממש קל הסקוואט אני מרגיש שקשה גם כי רק עכשיו התחלתי סקוואט כמו ריפטו קראתי חלקים מהספר יותר קשה ככה.
למישהו יש עצות בשבילי איך לשפר את ההתקדמות כי אני רואה שאם אני ממשיך בקצב שעוד 3 שבעות הוא יהיה בערך מעל 100 קילו אז אני אצטרך כבר ריסט ואני לא רוצה להגיע לזה.

• פותח/ת השרשור
אני אולי אבקש ממישהו שיצלם כי בפלאפון שלי אפשר להעביר למחשב אין לי כבל USB . ד"א אין אצלנו כלוב זה גם משהו שמפריע מאוד לסקוואט . ולפי מה שבדקתי ואמרו לי טכניקה נכונה אני עולה עם היפ דרייב אגודל מעל המוט שובל מקביל מסתכל בין 6-10 מטרים קדימה ולמטה . בקיצור לפי הספר

• פותח/ת השרשור
תראה בספר באחיזה כאילו אז זה לא כמו בבנץ לדוגמה ש"עוטפים"את המוט הם היד יעני שהאצבעות והאגודל מעל המוט

---------- התגובה התווספה 27-08-2010 ב 16:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה 26-08-2010 ב 21:26 ----------

מישהו היה במצב ויכול לעזור לי<?

• פותח/ת השרשור
בספר קראתי כמעט את כל הסקוואט , ואת שאאר התרגילים בריפרוף. את ה DVD לא ראיתי לא הצלחתי להוריד את כל החלקים.מישהו פה מהפורום גם אמר לי שהטכניקה יותר טובה , ודרך אגב אתמול היה לי אימון והלך סבבה דווקא אני עכשיו בשבוע השני שאני אסיים אותו אני אתחיל לעלות 2.5 בסקוואט , ובדדליפט ושאר התרגילים כמה<?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית