הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS בלי לעלות ב-% שומן

MeFailEnglish

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
כבר פתחתי כמה אשכולים עם כמה שאלות. ויש לי עוד שאלה.

אני בן 14, ואני הולך לעשות SS אני 68ק''ג ו-176.5 ס''מ.

אני לא רוצה לעלות ב-% שומן כשאני ייעשה SS.

רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות, ככה שאני עדיין יוכל לעלות משקל על המוט כל אימון?

אני מתכנן לעשות medium intensity cardio בימי מנוחה ל-20-30 דקות. ו-HIIT אחד ל-15-20 דקות בסוף שבוע ככה שיהיה לי הרבה זמן להתאושש.

אני רוצה לאכול 3500-4000 קלוריות ביום, אבל אני חושב שזה עלול לגרום לי לעלות ב-% שומן.

בוא נגיד שהחורף הקרוב הולך להיות קשה - במהלך חגי תשרי אני הולך לעשות קורס צלילה וליהנות מזה שאני עדיין בעל קוביות. אבל אני עושה טקסס ושמתי לי משקלי יעד. בחורף הקרוב אני כנראה אאבד את הקוביות, אבל לקראת הקיץ אני אעשה איזו דיאטת כסאח עד העצם.
מצד שני - יש האומרים שצריך להיות מאוד יצירתי כדי להעלות בשומן כשיש 5 סטים של סקוואט אקרוס. נקווה שהם צודקים...

איך קורס צלילה קשור לזה שאתה נהנה מזה שיש לך קוביות או יד 45 או כל דבר גופני אחר?
וזה ממש לא נכון, ב-5 סטים אקרוס אפשר להשמין בשמחה, בייחוד אם שואפים להתקדם כמו שצריך במשקלים.

כל אנורקס צריך תקופה שבה הוא עולה המון ואז מוריד כדי להתחיל להראות כמו גבר. תתמודד עם זה. יש פורום אנורקסיות בתפוז אם אתה רוצה להמשיך לבכות

איך קורס צלילה קשור לזה שאתה נהנה מזה שיש לך קוביות או יד 45 או כל דבר גופני אחר?
וזה ממש לא נכון, ב-5 סטים אקרוס אפשר להשמין בשמחה, בייחוד אם שואפים להתקדם כמו שצריך במשקלים.

יש צ'1צ'י1ת בקורס צלילה.

אני מקווה שאני אוכל במידה מספקת לעלות במשקלים, אך לעלות בשומן במידה כזו שהעלייה בשריר עדיין תנצח והקוביות יבלטו. וזה לא רק הסקוואט, אני עושה בערך כל תרגיל נחשב (סקוואט, בנץ', פרס, דדליפט, מתח, PC, סנאץ', מקבילים ובידוד לבטן לרפואה באימון האחרון בשבוע). בקרוב כשמתח חזרות גבוהות יגיע ל-15 חזרות יכנסו גם חתירות.

קולד סמוק

שמע יש לי טריק יותר טוב.
לך תצוד חזיר בר ותמרח את הדם שלו על הפנים..
זה יראה לה שאתה השולט והחזק.
לחשוף חזה זה כבר מיושן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית