הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים במפרק בלחיצת חזה

• פותח/ת השרשור MCV
  • פורסם בתאריך

MCV

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
41
142
0
לפני מספר אימונים התחלתי להרגיש לחץ במפרק כף היד, כשאני עושה לחיצת חזה וזה רק ביד אחת. עכשיו אני יודע שהאגודל אמורה להיות אחרי המוט, אבל בגלל הכאבים המאמן אמר לי לשים זמני רצועה ולשים את האגודל לפני המוט.
ממה אתם חושבים שזה נובע? המאמן שלי חושב שזה כנראה בגלל שהיה לי קפיצה במשקלים, ממתי ששברתי מקביל תוך שבועיים (שלוש אימונים) המשקל עלה מ72.5 ל85 5X, אבל היום עשיתי 80 עם אגודל לפני המוט.

עוד דבר, ממתי שעליתי ככה במשקל כשאני עושה את הסט ואני ממש מתאמץ, אני מרגיש את העיניים שלי מתפוצצות. יש לי מאמן אחד שהיה לפני 15 שנה בערך אלוף הארץ בלחיצת חזה וגם לו הייתה תבעיה הזאת וזה עשה לו בעיות בעניים, והיום הוא עם משקפיים.
מישהו יודע משהו על זה?

זה נובע מזה שאתה לא יודע להחזיק את המוט.

אלוף הארץ בלחיצות חזה מזיין לך את השכל, כמובן.

אתה הולך לפגוש עוד הרבה אנשים כאלה..

"אני אלוף העולם בלחיצת חזה, תקשיב לי"

"אני מר ישראל, אני מבין הכי הרבה"

• פותח/ת השרשור
מה? לא הבנתי איך קישרתם את ה"אלוף בלחיצת חזה" לכאבים במיפרק, לא דיברתי על זה.
דיברתי על זה שאני מתאמץ בלחיצת חזה אני מרגיש לחץ גדול על העיניים, וזה אותו דבר שקרה ל"אלוף בלחיצת חזה" והיום הוא עם משקפיים.
אמרו שאצל חלק מהאנשים יש את הבעיה הזאת וזה יכול לגרום לבעיות בעניים.

מה? לא הבנתי איך קישרתם את ה"אלוף בלחיצת חזה" לכאבים במיפרק, לא דיברתי על זה.
דיברתי על זה שאני מתאמץ בלחיצת חזה אני מרגיש לחץ גדול על העיניים, וזה אותו דבר שקרה ל"אלוף בלחיצת חזה" והיום הוא עם משקפיים.
אמרו שאצל חלק מהאנשים יש את הבעיה הזאת וזה יכול לגרום לבעיות בעניים.

יש סיכוי כלשהו שזוהי הסקת מסקנות מעט לוקה בחסר.אני לא הייתי מסתמך על האד הומינם הנפלא הזה.
באשר ללחיצת חזה,האם אתה שומר על המשך ישיר של כף יד לאמה (גם בסקוואטים)?

• פותח/ת השרשור
יש סיכוי כלשהו שזוהי הסקת מסקנות מעט לוקה בחסר.אני לא הייתי מסתמך על האד הומינם הנפלא הזה.
באשר ללחיצת חזה,האם אתה שומר על המשך ישיר של כף יד לאמה (גם בסקוואטים)?
בסקוואטים כן, בלחיצת חזה לא ישר, אבל לא ב90 מעלות, משהו באמצע.

בסקוואטים כן, בלחיצת חזה לא ישר, אבל לא ב90 מעלות, משהו באמצע.

וזה השתנה כאשר המשקלים עלו?

יכול להיות שזהו הגורם לכאבים.תנסה לשמור על המשך ישיר של כף היד לאמה מבלי לשבור את המפרק (פנימה או חוצה)

• פותח/ת השרשור
וזה השתנה כאשר המשקלים עלו?

יכול להיות שזהו הגורם לכאבים.תנסה לשמור על המשך ישיר של כף היד לאמה מבלי לשבור את המפרק (פנימה או חוצה)
היד שלי כפי שאני זוכר נשארה אותו דבר, גם כשהמשקלים עלו.
בקיצור, תודה רבה, אני ישים לב לזה באימון הבא ונראה איך ילך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית