הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינה וקפאין

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
בימים שאני לוקח קפאין (כדור של 200 מג) אני מרגיש שלוקח לי המון המון זמן להרדם, ביחס לימים רגילים (שגם בהם אני לא נרדם בשנייה, אבל יותר מהר).

יש איזה פתרון? אולי לקחת את הקפאין יותר מוקדם? (אני מתאמן בערך ב4, אז אולי לקחת את הקפאין ב11-12, במקום שעה לפני האימון?)
אבל ומגנזיום לפני השינה יכול לעזור להרדם?

תודה

נערך לאחרונה:
א. אתה לוקח בסמוך לשינה, אם אתה לוקח ב 4 והולך לישון ב 10-12 זה דיי קרוב ותקח את זה בצהריים/בוקר, האימוון גם מגביר את האפקט של הקפאין מה שעוד יותר מפריע לישון.
ב. מגנזיום ואבץ יכולים לעזור להירדם כן, אבל אל תבסס על זה, זה נורא אינדבידואלי, אתה יכול לקנות ולקחת כ40-60 דקות לפני השינה (אלא אם אתה אוכל ארוחה גדולה לפני השינה תקח גם כמה שעות לפני כן)

• פותח/ת השרשור
א. אתה לוקח בסמוך לשינה, אם אתה לוקח ב 4 והולך לישון ב 10-12 זה דיי קרוב ותקח את זה בצהריים/בוקר, האימוון גם מגביר את האפקט של הקפאין מה שעוד יותר מפריע לישון.
ב. מגנזיום ואבץ יכולים לעזור להירדם כן, אבל אל תבסס על זה, זה נורא אינדבידואלי, אתה יכול לקנות ולקחת כ40-60 דקות לפני השינה (אלא אם אתה אוכל ארוחה גדולה לפני השינה תקח גם כמה שעות לפני כן)

אני אעשה נסיון לקחת יותר מוקדם ולראות איך זה משפיע. אם לא ייעזור אני אנסה לקחת מגנזיום ואבץ (פעם הייתי לוקח וזה עשה לי כל מני חלומות, ככה שכנראה שזה משפיע).

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית