הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקאוט מלא וכאבי ברכיים

• פותח/ת השרשור dentoo
  • פורסם בתאריך

dentoo

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
התחלתי SS לפני חודש. עשיתי סקאוט לא מלא (מקביל) לפי הטכניקה שמאמן אישי לימד אותי עם הטכניקה הזאת עליתי למשקל של 80 קילו (כולל המוט).
ואז קראתי תמאמר וראיתי תדיוידי של SS by Mark Rippetoe והחלטתי להתחיל לעשות סקאוט מלא לפי הטכניקה שלו.. עשיתי חימום לפני האימון, לפני הסקאוט עשיתי חימום בלי מוט, עשיתי חימום עם מוט ריק, וחימום עם 50 קילו (כולל המוט) כדי לוודא שהטכניקה טובה גם עם משקל.
ובגלל שזה הפעם הראשונה אז עשיתי 3 סטים של חמש חזרות עם משקל כולל של 70 קילו (לא היה לי שום כאב באימון)
אבל מאז האימון ועד היום (עבר שבוע) יש לי מן כאב חלש בברכיים הפסקתי עם האימונים בתקווה שזה יעבור אבל אני מרגיש את זה כל יום אחרי שאני קם לאורך כל היום...
עוד מישהו נתקל בזה? יש למישהו רעיון מה אני אמור לעשות.. אני מפחד שהרסתי תברכיים

כשאתה יורד תדחוף חזק את הברכים לצדדים זה אמור לעזור
אבל בכללי תקרא תספר ותראה שוב את הDVD

כן זה עניין של טכניקה. לא נגרם שום נזק בלתי הפיך.
אצלי היה סיפור דומה וכששיפרתי טכניקה כבר אין שום כאבים.
לרפרנס http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=14528 (ובסוף ברנטגן לא היה שום דבר חריג והרופא סתם הגזים)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה לכל העונים והנה עדכון מהיום

הלכתי היום לרופא כללי (אני גר בלונדון ד"א) הוא בדק לי תנועות של הברך ולא היו לי שום כאבים. הכאבים מופיעים במהלך היום במיוחד שאני עולה\יורד במדרגות..
הרופא חושב שמתחתי תרצועות\שריר( אני לא זוכר איך הוא קרא לזה בדיוק) באיזור הברכיים ושהמבנה של הברכיים שלי מאוד משוחרר ושזאת יכולה להיות הסיבה של הפציעה הזאת. בכל מיקרה אני אחכה עוד שבוע שהכאבים יפסיקו לפני שאני אחזור לעשות סקאוטים.

כנראה ניסית לרדת יותר עמוק אבל ע"י גלישה מכוערת של הברכיים קדימה. סקוואט שמבוצע כראוי מרפא ומחזק - לא פוצע.

פרסם סרטון שלך עושה סקוואט, תצלם מהצד כך שנראה את התנועה שלך מהפרופיל.

הלכתי היום לרופא כללי (אני גר בלונדון ד"א) הוא בדק לי תנועות של הברך ולא היו לי שום כאבים. הכאבים מופיעים במהלך היום במיוחד שאני עולה\יורד במדרגות..
הרופא חושב שמתחתי תרצועות\שריר( אני לא זוכר איך הוא קרא לזה בדיוק) באיזור הברכיים ושהמבנה של הברכיים שלי מאוד משוחרר ושזאת יכולה להיות הסיבה של הפציעה הזאת. בכל מיקרה אני אחכה עוד שבוע שהכאבים יפסיקו לפני שאני אחזור לעשות סקאוטים.

אתה יכול להשתמש בפרוטוקול פציעות + טיפול בקרח 20 דקות כל שעה עגולה on/off

איך הרופא הסיק שיציבות מפרק הברך לקויה (ברמה מבנית,שרירית ועצבית panjabi)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית