עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על זה! תשתף כמה שיותר בסרטונים איכותיים כאלה אני מבלה שעות ביוטיוב, google video ו-vimeo מחפש אחרי דברים כאלה וכמו הסרטונים של בורגנר ולא מוצא כל כך הרבה.
בתחרויות זה בדר"כ הפוך; עושים הנפה בלי טישירט וקלין & ג'רק עם כדי שהמוט לא יחליק מהכתפיים.למה תמיד בסנאצ'ים לובשים טישירט מתחת לחליפה ובקלין & ג'רק מורידים אותה?
רק לי הסרטון הראשון לא עובד? :(
תודה. תתחדש על הכוכב כסף 😃 תמשיך להשקיע.סדרת הסרטונים הראשונה שאיגור שם כאן: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=11129 מסבירים איך לצאת מנסיונות כושלים וכ'ו.
1- מוזר לי שהוא לא מדגיש שם שלא מושכים עם הידיים ואת תנועת השראג. גם ריפטו לא כל כך שם על זה דגש בDVD. למה? זה לא אחד הדגשים היותר חשובים? גלן אומר על זה חצי מילה בסרטון האחרון.מה שהוא מראה בסרטונים של הקלין בהתחלה זה בדיוק מה שצריך לעשות בפאוורקלין. המשיכה מהרצפה וכל השאר בדיוק אותו דבר כמו בקלין. ההבדל היחיד הוא באיזה גובה אתה תופס את המוט. לא מכיר משהו לגבי ענייני בטיחות, אבל אין הרבה מה לדעת, פשוט זורקים את המוט אם לא מצליחים.
בדרך כלל אם לא תצליח בפאוורקלין מה שיקרה זה שלא יהיה לך מספיק בטחון להכנס מתחת למוט או שתאחר בכניסה (בגלל שאתה איטי או בגלל שאין לך אומץ). בכזה מקרה המוט מעצמו נופל, לא צריך ללמוד איך עושים את זה. אפשרות אחרת היא שהracking יהיה חלקי ואז או שלוקחים סיכון על שורש כף היד (לא נעים) או שהמוט נופל או שמצליחים לרדת עוד טיפה ולסדר את זה מספיק מהר.
תודה. תתחדש על הכוכב כסף 😃 תמשיך להשקיע.
תוכל להגיד לי באיזה סרטון בדיוק? כי יש שם לא מעט.