הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סדרת סרטונים של פנדליי מלמד להניף

תודה על זה! תשתף כמה שיותר בסרטונים איכותיים כאלה אני מבלה שעות ביוטיוב, google video ו-vimeo מחפש אחרי דברים כאלה וכמו הסרטונים של בורגנר ולא מוצא כל כך הרבה.

• פותח/ת השרשור
תודה על זה! תשתף כמה שיותר בסרטונים איכותיים כאלה אני מבלה שעות ביוטיוב, google video ו-vimeo מחפש אחרי דברים כאלה וכמו הסרטונים של בורגנר ולא מוצא כל כך הרבה.

מה שיש פה זה אמנם לא סרטונים מהסוג הנ"ל, אבל אם הדברים האלה מעניינים אותך אני ממליץ בחום להסתכל קצת בחשבון יוטיוב הזה http://www.youtube.com/user/franjete הוא מעלה בעקביות המון המון סרטונים מתחרויות גדולות.

• פותח/ת השרשור
סדרה דומה של סרטונים של פנדליי לקלין:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה תמיד בסנאצ'ים לובשים טישירט מתחת לחליפה ובקלין & ג'רק מורידים אותה?

• פותח/ת השרשור
לא יודע, לא שמתי לב שעושים את זה. אולי כי כבר חם ומתחילים להזיע. אולי גם מפחדים שמוט יחליק.

דווקא בצ'אנל שיאיר הביא ובהרבה ביצועים שראיתי הרבה מהם מורידים את הטישירט שהיה מתחת לחליפה אחרי הסנאצ', דוגמא:

ועוד משהו, לא היה לי מושג שהם מסניפים אמוניה גם! איך זה חוקי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תחרות אחרונה המאמן מרח לי משחה על הכתפיים שגרמה לי להרגיש כאילו הצמידו לי גחלים לכתפיים אז עשיתי את ההנפות בלי חולצה. בדחיקות זה כבר הרגיש יותר טוב וגם כשהמוט נוחת על הכתפיים בלי חולצה זה לא נעים במיוחד וכמו שאיגור אמר, אם מזיעים יש סיכוי שהמוט יחליק (ובחדר חימום בנעורים מזיעים LOL).

אמוניה זה חוקי, ניסיתי פעם אחת ולא עזר לי, אבל יש הרבה שאוהבים את זה.

יאיר, יש לך במקרה סדרת סרטונים כאלה על פאוור קלין?
וכן לגבי סרטוני בטיחות כמו איך מעיפים את המוט בצורה נכונה אם נתקעים/נכשלים?

• פותח/ת השרשור
מה שהוא מראה בסרטונים של הקלין בהתחלה זה בדיוק מה שצריך לעשות בפאוורקלין. המשיכה מהרצפה וכל השאר בדיוק אותו דבר כמו בקלין. ההבדל היחיד הוא באיזה גובה אתה תופס את המוט. לא מכיר משהו לגבי ענייני בטיחות, אבל אין הרבה מה לדעת, פשוט זורקים את המוט אם לא מצליחים.

בדרך כלל אם לא תצליח בפאוורקלין מה שיקרה זה שלא יהיה לך מספיק בטחון להכנס מתחת למוט או שתאחר בכניסה (בגלל שאתה איטי או בגלל שאין לך אומץ). בכזה מקרה המוט מעצמו נופל, לא צריך ללמוד איך עושים את זה. אפשרות אחרת היא שהracking יהיה חלקי ואז או שלוקחים סיכון על שורש כף היד (לא נעים) או שהמוט נופל או שמצליחים לרדת עוד טיפה ולסדר את זה מספיק מהר.

סדרת הסרטונים הראשונה שאיגור שם כאן: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=11129 מסבירים איך לצאת מנסיונות כושלים וכ'ו.
תודה. תתחדש על הכוכב כסף 😃 תמשיך להשקיע.
תוכל להגיד לי באיזה סרטון בדיוק? כי יש שם לא מעט.

מה שהוא מראה בסרטונים של הקלין בהתחלה זה בדיוק מה שצריך לעשות בפאוורקלין. המשיכה מהרצפה וכל השאר בדיוק אותו דבר כמו בקלין. ההבדל היחיד הוא באיזה גובה אתה תופס את המוט. לא מכיר משהו לגבי ענייני בטיחות, אבל אין הרבה מה לדעת, פשוט זורקים את המוט אם לא מצליחים.

בדרך כלל אם לא תצליח בפאוורקלין מה שיקרה זה שלא יהיה לך מספיק בטחון להכנס מתחת למוט או שתאחר בכניסה (בגלל שאתה איטי או בגלל שאין לך אומץ). בכזה מקרה המוט מעצמו נופל, לא צריך ללמוד איך עושים את זה. אפשרות אחרת היא שהracking יהיה חלקי ואז או שלוקחים סיכון על שורש כף היד (לא נעים) או שהמוט נופל או שמצליחים לרדת עוד טיפה ולסדר את זה מספיק מהר.
1- מוזר לי שהוא לא מדגיש שם שלא מושכים עם הידיים ואת תנועת השראג. גם ריפטו לא כל כך שם על זה דגש בDVD. למה? זה לא אחד הדגשים היותר חשובים? גלן אומר על זה חצי מילה בסרטון האחרון.
2- התכוונתי לבטיחות בסקוואט או סנאץ'. סליחה שלא הבהרתי את עצמי.

נערך לאחרונה:
תודה. תתחדש על הכוכב כסף 😃 תמשיך להשקיע.
תוכל להגיד לי באיזה סרטון בדיוק? כי יש שם לא מעט.

זה בסרטון הראשון בפוסט הראשון של איגור, הוא נותן כמה טיפים איך לצאת מסנאצ' שנכשל בבור, איך לשחרר מוט שנכשל בג'רק מעל הראש וכ'ו:

---------- התגובה התווספה 04-09-2010 ב 00:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-09-2010 ב 22:45 ----------

וואו:

הבחור עשה קלין וג'רק לפי 2.7 ממשקל הגוף שלו.

שאלה: ראיתי חלק מהמתחרים כמו הסיני בוידאו כאן שלא נועלים או לפחות לא מיישרים את הרגליים לעמידה רגילה כשהם עולים מהסנאץ'. זה נראה בבירור בעלייה של הניסיון הראשון שלו בסנאץ'. זה נובע מפציעות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית