הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סדרת סרטונים של פנדליי מלמד להניף

סרטונים מעולים!
תודה רבה..

בדיוק סתם יצא לי תוך כדי להתחיל לעשות קצת סנאצ'ים [מסתבר שהם פאוורסנאצ'ים] ..

ומענייןא ותי כל העסק..

תודה רבה

• פותח/ת השרשור
1- מוזר לי שהוא לא מדגיש שם שלא מושכים עם הידיים ואת תנועת השראג. גם ריפטו לא כל כך שם על זה דגש בDVD. למה? זה לא אחד הדגשים היותר חשובים? גלן אומר על זה חצי מילה בסרטון האחרון.
2- התכוונתי לבטיחות בסקוואט או סנאץ'. סליחה שלא הבהרתי את עצמי.

1 - למה שהוא ידגיש שם דברים שלא צריך לעשות? הוא מדגים מה כן צריך לעשות. אלה סה"כ סרטונים קצרים שבאים קצת להדגים את התהליך של איך הוא מלמד היום להניף, לא סרטונים שמקיפים את כל הבעיות הטכניות האפשריות ואיך להמנע מהן. בהקשר הזה אגב, הוא מסביר באחד הסרטונים שם למה הוא מעדיף ללמד קודם קלין מלא ולא פאוורקלין, ככה נמנעים מהכנסת הרגלים רעים שאופיינים לPC ולא לקלין, כמו משיכה עם הידיים וסיומת ארוכה ואיטית במקום מהירה וממילא ברגע שיודעים לעשות קלין ללמוד לעשות פאוורקלין נעשה באפס זמן (אני לא בטוח שהגישה הזאת עדיפה לכולם, אבל לדעתי למי שיש את הגמישות הנדרשת ומתכוון ממילא לעשות קלין מלא בסופו של דבר זה רעיון טוב).

2- בHB אין בעיה להעיף את המוט אחורה, רק צריך לקפוץ טיפה קדימה שלא יתקע בחגורה. בLB פשוט מניחים על המוטות בכלוב, אין ממש דרך אחרת (רק לעידן יש LOL). לגבי הסנאץ', אז בפאוורסנץ' אין בעיה פשוט לתת למוט ליפול ואם אתה תנסה לעשות סנאץ' אתה תפיל מספיק פעמים עם מוט ריק או משקל נמוך מאוד בשביל ללמוד לבד איך להפיל, אל תדאג....

לגבי החולצה, אני אישית, אם אני עם חולצה בהנפה אז גם בדחיקה, אם לא אז בכלל לא
אבל
אני חושב שבגלל שאתה מחזיק את המוט על החזה החולצה מותחת מאחורה ככה שזה מוריד לך את המרפקים למטה..
בכללי מומלץ להיות עם חולצה כי זה יותר שומר על החום גוף שלך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית