הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חבילה שהגיעה לארץ ולא שוחררה

Back-Man

משתמש פעיל
386
3
נק' מוניטין:
4,900
386
3
בתאריך ה 21.7.10 ביצעתי הזמנה של Q-10 וחגורה שניתן להלביש עלייה משקולות למתח ומקבילים דרך BB.com, המשלוח דרך "Global Dhl Post", המשלוח עדיין לא הגיע והדבר היחידי שאני יודע עליו זה שהוא נמצא בארץ כבר מה 4.8, זאת לאחר בירור עם נציג של BB.com, למישהוא יש מושג איך אני יכול לברר מה קורה עם החבילה והאם למישהוא היה נסיון מר דומה עם הזמנה באמצעות Global Dhl?

אני מוכרח לציין שכבר ביצעתי מספר רב של הזמנות מBB וכולם הגיעו למעט הזמנה אחת של Q-10 לפני הרבה זמן מWheycheap.com שזה בעצם BB.com, הזמנה שבוצעה דרך חברת משלוחים אחרת שעבדה בזמנו עם BB.com, יכול להיות שיש בעיה עם הכנסה של Q-10 לארץ ?? עד כמה אבסורד שזה ישמע...

הייתה לי את אותה בעיה רק בקשר לחבילה רגילה, סתכל מה תעשה תתקשר לדואר חבילות 03-6303383 תגיד שהזמנת משהו מחו"ל וזה לא הגיע וממה שידוע לך זה הגיע לארץ ב 4.8, תגיד שאין לך מס' מעקב (כי באמת אין עשית את המשלוח ב DHL GLOBAL), תנסה למסור לה את השם שלך באנגלית ומאיפה הזמנת ולפי זה היא תנסה למצוא את החבילה.

נערך לאחרונה:
משתלם להם לעקב את זה ? הרי זה סתם לוקח להם מקום
אגב הזמנתי ב 1.8 ועוד לא קיבלתי ...אני מקווה שזה יגיעה בקרוב
נראה לי בגלל הלחץ של ראש השנה

BACKMAN - איך גילית שהיא פה ב 4.8 ?

נערך לאחרונה:
וואי גם אני הזמנתי רק מלפני יומיים איזה משהו קטן. מקווה שיגיע בשבועיים הקרובים ולא בעוד חצי שנה.

נראה לי בסוף כבר הכי משתלם להזמין דרך FEDEX. הזמנתי גיינר שהגיע תוך שישה ימי עסקים, עם שליח עד הבית ללא מע"מ וללא שאר ירקות ..

נשמע הזוי, אבל נראה לי כבר הכי משתלם, אם כן מדובר במשקל או בכמות גדולה מידי.

תתקשר/תלך למכס
יש פרטים במאמר על הזמנות מחו"ל

פרטי התקשרות עם מכס ישראל

שעות פתיחה 8 עד 14 ימים א-ה
פקס 03-6303101
דרך ההגנה 137, תל אביב
טלפון לבירורים בנושא מכס 03-6303369
טל בירורים בנושא דואר (במכס) 03-6303383

אין ללכת למכס ללא זימון ולטלפון הם לא עונים ...
אולי פשוט לא צריך להזמין יותר לקראת ראש השנה

אם החבילה בארץ אז יש לך למה לברר
הכוונה לא ללכת למכס סתם

והם עונים וגם אם אתה מגיע הם נותנים לך שירות

אני אמתין עוד כמה ימים ואם לא תגיע החבילה נתחיל לבדוק.
אגב החבילה עלתה 180$.
נגיד והם מוצאים אותה, הם ישר שולחים אותה או שזה בכיף שלהם ?
אחרי כמה זמן הם מחזירים לשולח ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה לכולם!
מחר בבוקר ננסה להתקשר למכס ונראה איך יגמר הסיפור הזה, פד-אקס זו תמיד אופציה מהירה יותר אבל כמו כן תמיד יש מצב שהמשלוח יעוקב בממן וצריך לשלם עוד הרבה כסף על כל מיני שטויות שהם מבקשים שם, בקיצור להזמנת תוספים מחו"ל צריך יותר מזל משכל...

נראה לי BB מתחילים לזייף...
תעדכן מה קורה.
בכל מקרה- תכנס בBB. יתנו לך זיכוי.

לי זה נראה מוזר, הרי על החבילה הזו אין מס' מעקב, ככה שאיך הם יודעים שהחבילה הגיעה ב 4/8 לארץ?
אין שום דרך לדעת כי זה נשלח בדואר לא רשום.

לפי מיטב ידיעתי אין, בהזמנה האחרונה שלי זה מה שרשום:

Tracking Number: There is no tracking information available for this shipping method.
Shipping Method | International Postal Service (7 - 14 Days)

יש מספר מעקב של DHL ו BB במערכות שלהם, זה לא משהו שאפשר לבדוק באתר של DHL ולכן הם יודעים איפה החבילה.
בקשר להזמנה, אם לא תצליח להוציא את זה עד ה 21.9.10 יביאו לך זיכוי פחות מחיר המשלוח. הייתי לי חבילה ששוחררה אחרי חודש וחצי כמעט חודשיים מ BB.COM, יצרתי איתם קשר בצ'אט ואחרי כמה ימים קיבלתי מכתב מהמכס, אבל זו הייתה חבילה דיי גדולה עם איזה 6-7 דליים ומיליארד כדורים

אחרי דיבור עם BB.COM
"החבילה שלך במכס ועוברת בדיקה שגרתית בתקופה זו והיא אמורה להגיע עוד מעט "
טוב אז נחכה עוד שבוע לראות מה יהיה

• פותח/ת השרשור
עדכון קצר לגבי החבילה, היום יצרתי קשר עם דואר חבילות במכס ולטענת הפקידה שדיברתי איתה היא חייבת שטר מטען, לאחר שהסברתי לה שאין כזה מאחר והחבילה הוזמנה דרך global dhl היא ניסתה לברר פרטים לפי זמן משלוח שהיה ב21.7 ועד היום ולא מצאה שום דבר אודות החבילה, כאילו נעלמה כלא הייתה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית