הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

במאזן שלילי ולא יורד :(

• פותח/ת השרשור Capo
  • פורסם בתאריך

Capo

משתמש מתחיל
181
13
נק' מוניטין:
1
181
13
אני אספר את התהליך שלי ועל עצמי

גובהה 162 משקל 62 גיל 27 משקל התחלתי 80
התחלתי לפני כחצי שנה ושלושה חודשים מתאמן וורק סטריט ובבית עם רצועות התנגדות ואימוני טנטה לחזה ידיים ובטן
בשלושה שבועות האחרונים המשקל לא עולה ולא יורד (רוצה עוד להתחטב) כרגע נראה על האזור של 14 אחוזי שומן. אני עם אותו מאזן של 1500 קלוריות כבר כחצי שנה אני חושב שהנטרלי שלי ירד ל1500 לכן אני לא ממשיך לרדת?
המחשבה שלי כרגע שזה המצב שהמטבוליזם שלי הוא כרגע 1500 ,אז חשבתי לחזור לנטרלי בהדרגה כל שבוע להוסיף 200 קלוריות עד שאני התאזן מחדש?

התפריט הנוכחי שלי כרגע הסוג פחממה משתנה (אך לא הסך הקלוריות היומיות)

ארוחת בוקר קבועה שלי
גבינה לבנה חצי אחוז 100 גרם 5 גרם שמן זית
פרוסת לחם שיפון מלא
2 ביצים

ארוחת ביניים שייק חלבון עם בננה (כ100 גרם בננה)

צהריים
150 גרם בורגול או אורז
150 גרם חזה עוף

ארוחה צהריים/ערב
150 גרם בורגול או אורז
חזה עוף 150
סלט קטן עגבנייה אחת ומלפפון ו5 גרם שמן זית

ארוחת ערב
יופלה גו 20 גרם חלבון גביע
סלט ירקות 100 גרם
וטונה מסוננת 80 גרם.

נערך לאחרונה:
אם אתה לא יורד ולא עולה במשקל אתה בצריכת קלוריות הניטרלית שלך

ומה המטרה של לרדת עוד במשקל? להיות רזה לא שווה להיות חטוב.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא יורד ולא עולה במשקל אתה בצריכת קלוריות הניטרלית שלך

ומה המטרה של לרדת עוד במשקל? להיות רזה לא שווה להיות חטוב.
המטרה שלי להיות חטוב ואז לעשות מסה אבל אם אני לא מצליח לרדת אני לא יוכל עוד להתחטב

המטרה שלי להיות חטוב ואז לעשות מסה אבל אם אני לא מצליח לרדת אני לא יוכל עוד להתחטב
אולי מישהו אחר יוכל לתת לך תשובה יותר טובה אז, ככל הנראה שבמשקל הזה אם תמשיך לרדת במשקל אתה תהיה שחיף (לא יכול לקבוע בלי תמונות כמובן). עדיף לך לדעתי לשמר אם לא להעלות משקל תוך כדי בניית תכנית אימונים טובה.

• פותח/ת השרשור
אולי מישהו אחר יוכל לתת לך תשובה יותר טובה אז, ככל הנראה שבמשקל הזה אם תמשיך לרדת במשקל אתה תהיה שחיף (לא יכול לקבוע בלי תמונות כמובן). עדיף לך לדעתי לשמר אם לא להעלות משקל תוך כדי בניית תכנית אימונים טובה.
לא התמונה הכי טובה מקווה כי בנתיים אני סתם לא אוכל וגם לא יורד

קבצים מצורפים

• IMG_20201207_170656.jpg
    IMG_20201207_170656.jpg
    KB 86.4 · צפיות: 109
לא התמונה הכי טובה מקווה כי בנתיים אני סתם לא אוכל וגם לא יורד

לא חסר לך שריר, דעתי היא ששווה לך לשמור על משקל גוף או אפילו לעלות מעת. אבל אני ממש לא מפתח גוף או משהו אז כדאי לך לקחת דעות של עוד אנשים חוץ ממני, רק אומר

• פותח/ת השרשור
לא חסר לך שריר, דעתי היא ששווה לך לשמור על משקל גוף או אפילו לעלות מעת. אבל אני ממש לא מפתח גוף או משהו אז כדאי לך לקחת דעות של עוד אנשים חוץ ממני, רק אומר
כן יש חסית מסה אבל לא מצליח עוד להוריד שומן.. כלום נאדה

כן יש חסית מסה אבל לא מצליח עוד להוריד שומן.. כלום נאדה
אז אתה לא באמת בגירעון ולא באמת צורך 1500 קלוריות, אלא הסטיה גדולה.
פשוט תוריד עוד קלוריות או תוסיף עוד אירובי.
גם נסה לשים לב אם אתה מזייף קצת יותר בתזונה לאחרונה, למשל מעגל יותר כלפי מעלה

• פותח/ת השרשור
אז אתה לא באמת בגירעון ולא באמת צורך 1500 קלוריות, אלא הסטיה גדולה.
פשוט תוריד עוד קלוריות או תוסיף עוד אירובי.
גם נסה לשים לב אם אתה מזייף קצת יותר בתזונה לאחרונה, למשל מעגל יותר כלפי מעלה
אני מעגל כלפי מטה ולא למעלה אם סתם דוגמא יש לי 143 גרם חזה עוף אני רושם רק 140. עצם העובדה שירדתי כל כך הרבה באותו התפריט מעיד על משהו שהשתנה אצלי בגוף בחודש האחרון ואני ממש ממש מקפיד בצורה מוגזמת לא אוכל כלום בלי לשקול ולדעת שיש לי את הקלוריות לכך. אם אין ובמידה ואני רעב אז אני פשוט שותה מים אין ברירה עד ליום למחורת וגם אני מרגיש פחות בעל חשק וקצת יותר עייפות ואם כי גם קצת עצבני יותר

אני מעגל כלפי מטה ולא למעלה אם סתם דוגמא יש לי 143 גרם חזה עוף אני רושם רק 140. עצם העובדה שירדתי כל כך הרבה באותו התפריט מעיד על משהו שהשתנה אצלי בגוף בחודש האחרון ואני ממש ממש מקפיד בצורה מוגזמת לא אוכל כלום בלי לשקול ולדעת שיש לי את הקלוריות לכך. אם אין ובמידה ואני רעב אז אני פשוט שותה מים אין ברירה עד ליום למחורת וגם אני מרגיש פחות בעל חשק וקצת יותר עייפות ואם כי גם קצת עצבני יותר
מה שהשתנה זה שירדת למשקל שכמות הקלוריות שאתה צורך מספיקה לו, כלומר נייטרלי

אני מוצא את עצמי רעב כל הזמן אין סיכוי הנטרלי שלי היה הרבה יותר גבוהה מזה
הנייטרלי שלך היה גבוה יותר כששקלת יותר, מאז המשקל שלך השתנה.
אם אתה כל הזמן רעב וכבר לא יורד במשקל אולי זה הזמן לקחת הפסקה מהירידה במשקל

• פותח/ת השרשור
הנייטרלי שלך היה גבוה יותר כששקלת יותר, מאז המשקל שלך השתנה.
אם אתה כל הזמן רעב וכבר לא יורד במשקל אולי זה הזמן לקחת הפסקה מהירידה במשקל
גם מאוד עייף עצבני כן אני חושה להתחיל לעלות השבוע ב200 קלוריות במיוחד את השומנים ופחממות. ומידי שבוע לעלות בין 100 ל200 קלוריות נוספות אבל איך אני אדע שאני הגעתי לנטרלי החדש שלי?

"150 גרם אורז או בורגול"
לאורז ובורגול ערכים שונים
אורז כ130 קלוריות ל100 גרם לאחר בישול
בורגול כ100 קלוריות
ומה לגבי ירקות אתה אוכל חופשי?
קטשופ?

גם מאוד עייף עצבני כן אני חושה להתחיל לעלות השבוע ב200 קלוריות במיוחד את השומנים ופחממות. ומידי שבוע לעלות בין 100 ל200 קלוריות נוספות אבל איך אני אדע שאני הגעתי לנטרלי החדש שלי?
ברגע שהמשקל נשאר קבוע משבוע לשבוע בממוצע שקילות

• פותח/ת השרשור
"150 גרם אורז או בורגול"
לאורז ובורגול ערכים שונים
אורז כ130 קלוריות ל100 גרם לאחר בישול
בורגול כ100 קלוריות
ומה לגבי ירקות אתה אוכל חופשי?
קטשופ?
נתתי פה באופן מדוייק את התפריט שלי. ולגבי בורגול מבושל הוא רק 88 קלוריות (מאודה)

נתתי פה באופן מדוייק את התפריט שלי. ולגבי בורגול מבושל הוא רק 88 קלוריות (מאודה)

אתה מבין אבל שזה יכול להיות גורם לסטייה?
אם אתה אוכל 150 גרם אורז או 150 גרם בורגול יש הבדל בקלוריות
לפי מה חישבת את הקלוריות? לפי הבורגול או האורז?

• פותח/ת השרשור
אתה מבין אבל שזה יכול להיות גורם לסטייה?
אם אתה אוכל 150 גרם אורז או 150 גרם בורגול יש הבדל בקלוריות
לפי מה חישבת את הקלוריות? לפי הבורגול או האורז?
רק לפי קלוריות רשמתי גם בנוסף הקלוריות היומיות לא משתנות אפעם עצם העובדה שעד כה הורדתי 18 קילו זה סימן שעשיתי הכל נכון. פשוט הגיע הזמן לגוף לנוח לצבור קצת כוחות ולהניע את המערכות מחדש על מקסימום ולמצא את הנטרלי החדש שלי (כרגע הנטרלי החדש שלי זה 1500 וזה הגיוני אחרי תקופה הגוף מתחיל להנמיך את קצב חילוף החומרין וכולי) חשבתי כבר לעלות קלוריות ולהתאזן מחדש לפני שבועיים אבל נתתי לזה עוד צאנס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית